CANON EOS C70

Tilpasningsdygtigt

EOS C70, der er inspireret af andre Canon RF-kameraer, er kompakt, let og har en lang række knapper, der kan tilpasses, så du kan tilpasse dig enhver situation.
Mand, der optager med EOS C70, EOS Cinema-kamera

Kompakt, let og driftssikkert

EOS C70 har et nyt design, herunder et multifunktionsgreb med 3 drejeknapper, der kan tilpasses, og et joystick. Kameraet er bygget til at være en robust og let arbejdshest takket være huset af kulfiberpolykarbonat. Det kompakte design gør det også muligt at fastgøre det uden besvær på droner, gimbals, håndholdte eller skulderstativer samt FPV-hjelme og køretøjer.

EOS C70, videooptagelse med LCD-skærm
Drone-optagelse med EOS C70, pige i marken
Drone med professionelt Cinema-kamera, EOS C70
Mand, der optager med EOS C70, EOS Cinema-kamera

Indbyggede ND-filtre

EOS C70 er udstyret med en nyudviklet, ultratynd ND-filterenhed, som er optimeret til den kortere flange bag på RF-fatningen.

Dette elektronisk styrede ND-filtersystem understøtter 2/4/6 og udvidede 8/10-stop, hvilket gør det muligt at skabe et billede med snæver dybdeskarphed ved lyse optagelsesforhold.

Mand, der holder EOS C70, EOS Cinema-kamera, ND-filtersystem
ND-filter, EOS C70

Robust holder til Cold shoe

EOS C70 indeholder en robust Cold shoe til montering af håndtagsenheden eller som tilbehørssko til montering af en række tilbehør, f.eks. en ekstern mikrofon.

EOS C70 set ovenfra, Cold Shoe-beslag

Uafhængigt ventilationssystem til kammer

EOS C70 har et tilsvarende uafhængigt luftstrømssystem, som findes i vores mere avancerede Cinema EOS-kameraer. Denne uafhængige ventilationsstruktur er designet til at forhindre luftstrømmen i direkte at ramme de elektroniske komponenter. Dette design forhindrer også fremmedlegemer som vand og sand i at trænge ind i de elektriske systemer, hvilket gør EOS C70 til et alsidigt værktøj til optagelse på location.

EOS C70 Ventilation system
EOS C70 ventilationssystem
Drone med professionelt Cinema-kamera, EOS C70

TAL MED VORES TEAM

Vil du kontaktes af en Canon-repræsentant?

Udfyld den korte formular nedenfor for at blive kontaktet af en produktspecialist fra Canon.

Relaterede artikler

  • ARTIKEL

    Filmoptagelse med 8K og oversamplet 4K på Canon EOS R5

    I de første videooptagelser med Canon EOS R5 udforskede Martin Bissig og Ivan D’Antonio, hvordan dets 8K-funktioner reducerer optagelsestiden og udvider de kreative muligheder.

  • ARTIKEL

    Kvinder inden for filmproduktion: Sådan træder man ind i branchen

    Førende kvindelige filmskabere afslører, hvordan de fik deres store gennembrud i filmbranchen og giver råd til kvinder, der håber at kunne følge i deres fodspor.