CANON EOS C70

Professionelle og praktiske funktioner

EOS C70 er fyldt med funktioner som Auto ISO, lodret optagelse, Direct Touch Control og elektronisk billedstabilisering. Før din kreativitet og filmproduktion ind i næste æra.
EOS C70, videooptagelse med LCD-skærm, berøringsknapper

Direct Touch Control

EOS C70 har et nydesignet og intuitivt Direct Touch-interface, der giver hurtig adgang til og kontrol over indstillingerne på skærmen. Du skal blot trykke på de elementer, du vil ændre, og stryge for at justere.

EOS C70, Direct Touch Control, Auto ISO, Auto Gain

Auto ISO og Auto Gain

EOS C70 har Auto ISO/Gain til jævne overgange, automatisk justering af følsomheden ved skift fra mørke til lyse områder og omvendt. Indstil en grænse for ISO-værdien, så klarer kameraet resten: Det er en ting mindre at bekymre sig om, når du filmer, så du kan fokusere på at fange øjeblikket.

Lodret optagelse

Ud over monteringshullerne til stativet i bunden af kameraet gør et andet monteringshul på håndgrebet det nemt at optage lodret indhold i længere tid – uanset om det er monteret på et stativ eller på et ophæng.

Denne mulighed for lodret optagelse giver fleksibilitet ved optagelse for mobile enheder eller digitale skilte. Du skal blot vælge den retning, du vil optage i, i menuen – eller tildele en brugerdefineret funktionsknap for at få endnu hurtigere adgang (rotationsmetadata understøttes kun i MP4-optagelse).

Lodret optagelse, EOS C70
lodret optagelse, EOS C70

Understøttelse af indbygget elektronisk IS

EOS C70 er det første Cinema EOS System-kamera, der understøtter et kooperativt billedstabiliseringssystem med objektiver med RF-fatning. Dette system gør det muligt for kameraet og objektivet at arbejde sammen for at opnå det bedste resultat. Ved at kombinere et RF-objektiv med den elektroniske billedstabilisator (IS) i EOS C70 opnås en optimal billedstabilisering. Anti-vibrationsfunktionen er også blevet forbedret sammenlignet med almindelige EF-objektiver + elektronisk billedstabilisering.

RF-objektiv

Når du monterer et RF-objektiv direkte på kameraet, arbejder objektivet og huset sammen for at opnå optimal ydeevne.

Integreret elektronisk IS med RF-objektiv

EF-objektiv

Når du monterer et EF-objektiv via EF-EOS R-adapteren, stabiliseres objektivet og huset uafhængigt af hinanden.

Stabilisering uafhængig af objektivhuset

Understøttelse af anamorfisk objektiv

EOS C70 understøtter anamorfiske objektiver ved at "presse” billedet ud på både LCD-skærmen og HDMI-outputtet. Kameraet understøtter brug af 1,3x og 2x anamorfiske ”klemme”-objektiver.

Funktion til lodret optagelse, EOS C70

TAL MED VORES TEAM

Vil du kontaktes af en Canon-repræsentant?

Udfyld den korte formular nedenfor for at blive kontaktet af en produktspecialist fra Canon.

Relaterede artikler

 • ARTIKEL

  Filmoptagelse med 8K og oversamplet 4K på Canon EOS R5

  I de første videooptagelser med Canon EOS R5 udforskede Martin Bissig og Ivan D’Antonio, hvordan dets 8K-funktioner reducerer optagelsestiden og udvider de kreative muligheder.

 • ARTIKEL

  Kvinder inden for filmproduktion: Sådan træder man ind i branchen

  Førende kvindelige filmskabere afslører, hvordan de fik deres store gennembrud i filmbranchen og giver råd til kvinder, der håber at kunne følge i deres fodspor.

 • ARTIKEL

  Første optagelse med Canon EOS C70

  Jolade Olusanya fortæller om, hvordan han brugte Canons Cinema EOS-kamera med RF-fatning til at optage en smuk film om digteren Sophia Thakur.

 • ARTIKEL

  EOS C70: Mød det nye Cinema EOS-kamera med RF-fatning

  Ny fatning, nyt design, nye muligheder… Find ud af, hvordan Canons kompakte Super 35mm kraftcenter kan udvide dine kreative muligheder.