CANON EOS C70

Cinema-kamera med RF-fatning

Med RF-fatningssystemet danner Cinema EOS C70 bro mellem DILC- og Cinema-kameraer.
EOS C70-kamera med objektiver

Fatning med stor diameter

EOS C70 er det første Cinema EOS-kamera, der benytter Canons revolutionerende RF-fatningsteknologi med banebrydende optisk ydeevne.

EOS C70, RF-fatning
Mand, der holder EOS C70, EOS Cinema-kamera
Mand, der optager med EOS C70, EOS Cinema-kamera

System med kort bagfokus

Med en kortere afstand på bagflangen på ca. 20 mm (som er mindre end halvdelen af afstanden på spejlreflekskameraer) kan objektiverne sættes tættere på kamerasensorens fokusplan. Denne korte bagfokus giver ikke blot kamerahusets design en mere kompakt konstruktion, men giver også større frihed til, at det optiske system kan bruges til skarphed fra hjørne til hjørne.

12-benet datakommunikationssystem

RF-fatningens kommunikationssystem anvender flere kanaler, der er dedikeret til specifikke funktioner. Det revolutionerende datasystem forbedrer samarbejdet mellem objektiv og kamera og funktionaliteten.

Resultatet er jævn blændestyring, bredere område-AF og forbedret fokuspræcision samt en yderst sofistikeret optisk korrektion og forbedret billedstabilisering.

RF-objektiv, billedstabilisering

Udforsk udvalget af RF-objektiver

TAL MED VORES TEAM

Vil du kontaktes af en Canon-repræsentant?

Udfyld den korte formular nedenfor for at blive kontaktet af en produktspecialist fra Canon.

Relaterede artikler

  • ARTIKEL

    Filmoptagelse med 8K og oversamplet 4K på Canon EOS R5

    I de første videooptagelser med Canon EOS R5 udforskede Martin Bissig og Ivan D’Antonio, hvordan dets 8K-funktioner reducerer optagelsestiden og udvider de kreative muligheder.

  • ARTIKEL

    Kvinder inden for filmproduktion: Sådan træder man ind i branchen

    Førende kvindelige filmskabere afslører, hvordan de fik deres store gennembrud i filmbranchen og giver råd til kvinder, der håber at kunne følge i deres fodspor.