CANON EOS C70

Banebrydende autofokus-teknologi

EOS C70 introducerer det næste niveau af vores kendte Dual Pixel CMOS AF-teknologi (DPAF), der tilbyder en endnu bedre ydeevne.
EOS C70, Dual Pixel-autofokus

Dual Pixel CMOS Autofokus

Med RF-fatningen i hjertet af EOS C70 opnås en perfekt balance af optisk, mekanisk og elektronisk design, så filmskabere nu kan høste fordelene fra de uovertrufne optiske designs, hurtigere autofokus og kommunikation mellem kamera og objektiv, der fås med RF-teknologien. Med dette revolutionære RF-datakommunikationssystem flyttes den eksisterende DPAF-teknologi til næste niveau.


For yderligere at finjustere AF-ydeevnen giver EOS C70 mulighed for at indstille AF-sporingshastigheden og -responsen.


Et nydesignet Direct Touch-brugerinterface tilbyder hurtig kontrol over indstillinger på skærmen, justering af diverse parametre og start/stop af optagelse. Alt sammen med fingerberøring.

Dual Pixel Focus Guide

Dual Pixel CMOS AF faseforskelsteknologi giver en innovativ grafisk guide, der repræsenterer afvigelser mellem front- og baggrundsfokus. Firkanten bliver grøn, når motivet er i fokus, hvilket forbedrer brugervenligheden og nøjagtigheden ved manuel fokusering. Dette er især nyttigt for den afgørende fokusering i 4K.

EOS C70, Dual Pixel-autofokus
Intelligent AF-sporing

EOS iTR AF X (Intelligent Tracking & Recognition)

EOS C70 bruger et intelligent sporings- og genkendelsessystem, der er baseret på en algoritme med dyb indlæring, der skaber yderst nøjagtig ansigtssporing, selv når motivet vender ansigtet væk fra kameraet.

Face Priority AF/Face Limited AF

Dual Pixel CMOS AF fungerer sammen med Canons Face Detection-teknologi og er fremragende til automatisk at genkende et ansigt og følge det, mens det bevæger sig.

Ansigtssporing, EOS C70

Detection AF

Takket være Canons Dual Pixel CMOS AF-teknologi kan hver pixel i sensoren bruges til både billedbehandling og AF, hvilket betyder, at AF kan optage og spore motiver – f.eks. motivets øjne – og give skarpt, nøjagtigt fokus, selv med en lav dybdeskarphed.

Face and Eye Detection AF under optagelsesmetoderne Slow (langsom) og Fast (Hurtig) (S&F)

Face Detection AF kan spore en persons ansigt i billedet og bevare fokus på dem. Takket være den nye firmware er Face Detection AF og Eye Detection AF nu mulige i optagelsesmetoderne Slow (Langsom) og Fast (Hurtig) fra 24-120P.

TAL MED VORES TEAM

Vil du kontaktes af en Canon-repræsentant?

Udfyld den korte formular nedenfor for at blive kontaktet af en produktspecialist fra Canon.

Relaterede artikler

  • ARTIKEL

    Kvinder inden for filmproduktion: Sådan træder man ind i branchen

    Førende kvindelige filmskabere afslører, hvordan de fik deres store gennembrud i filmbranchen og giver råd til kvinder, der håber at kunne følge i deres fodspor.

  • ARTIKEL

    Filmoptagelse med 8K og oversamplet 4K på Canon EOS R5

    I de første videooptagelser med Canon EOS R5 udforskede Martin Bissig og Ivan D’Antonio, hvordan dets 8K-funktioner reducerer optagelsestiden og udvider de kreative muligheder.