CANON EOS C70

Banebrydende autofokus-teknologi

EOS C70 introducerer det næste niveau af vores kendte Dual Pixel CMOS AF-teknologi (DPAF), der tilbyder en endnu bedre ydeevne.

Banebrydende autofokus-teknologi

EOS C70, Dual Pixel-autofokus

Dual Pixel CMOS Autofokus

Med RF-fatningen i hjertet af EOS C70 opnås en perfekt balance af optisk, mekanisk og elektronisk design, så filmskabere nu kan høste fordelene fra de uovertrufne optiske designs, hurtigere autofokus og kommunikation mellem kamera og objektiv, der fås med RF-teknologien. Med dette revolutionære RF-datakommunikationssystem flyttes den eksisterende DPAF-teknologi til næste niveau.


For yderligere at finjustere AF-ydeevnen giver EOS C70 mulighed for at indstille AF-sporingshastigheden og -responsen.


Et nydesignet Direct Touch-brugerinterface tilbyder hurtig kontrol over indstillinger på skærmen, justering af diverse parametre og start/stop af optagelse. Alt sammen med fingerberøring.

Dual Pixel Focus Guide

Dual Pixel CMOS AF faseforskelsteknologi giver en innovativ grafisk guide, der repræsenterer afvigelser mellem front- og baggrundsfokus. Firkanten bliver grøn, når motivet er i fokus, hvilket forbedrer brugervenligheden og nøjagtigheden ved manuel fokusering. Dette er især nyttigt for den afgørende fokusering i 4K.

EOS C70, Dual Pixel-autofokus
Intelligent AF-sporing

EOS iTR AF X (Intelligent Tracking & Recognition)

EOS C70 bruger et intelligent sporings- og genkendelsessystem, der er baseret på en algoritme med dyb indlæring, der skaber yderst nøjagtig ansigtssporing, selv når motivet vender ansigtet væk fra kameraet.

Face Priority AF/Face Limited AF

Dual Pixel CMOS AF fungerer sammen med Canons Face Detection-teknologi og er fremragende til automatisk at genkende et ansigt og følge det, mens det bevæger sig.

Ansigtssporing, EOS C70
EOS C70, optagelse med AF

Relaterede artikler

 • Film making, EOS C70

  ARTIKEL

  Kvinder inden for filmproduktion: Sådan træder man ind i branchen

  Førende kvindelige filmskabere afslører, hvordan de fik deres store gennembrud i filmbranchen og giver råd til kvinder, der håber at kunne følge i deres fodspor.

 • En mountainbiker udfører et stunt i luften med solen i baggrunden. Billedet er taget nedefra og indrammet af røde valmuer og græsser på bjergsiden

  ARTIKEL

  Filmoptagelse med 8K og oversamplet 4K på Canon EOS R5

  I de første videooptagelser med Canon EOS R5 udforskede Martin Bissig og Ivan D’Antonio, hvordan dets 8K-funktioner reducerer optagelsestiden og udvider de kreative muligheder.