Canon EOS camera body top awaiting repair

Express Services

Expert Express Services

Bliv ved med at optage med vores hurtige sensorrensning og -kontrol og vedligeholdelses-, reparations- og opgraderingsservices med hurtig ekspeditionstid. Fås hos Canon Service & Repair Centres.

A specialist cleaning the sensor on a Canon EOS camera

Hurtig sensorrensning og -kontrol

Få udført din sensorrensning og -kontrol på en time** hos et af vores Canon Service & Repair Centres med vores "walk-in, mens du venter"-service.

Priser

Ekspresgebyr betales ud over prisen på sensorrensning og -kontrol


Canon Professional Service-center – Norden 250 SEK.*

* Alle priser er inkl. moms.
**Maksimalt 2 services pr. kunde (dvs. 2 sensorrensninger og -kontroller udført på 2 timer). Med forbehold for centrets aktuelle arbejdsbyrde og muligheden for at opretholde det nødvendige serviceniveau. Inden for rimelige åbningstider for centret.Canon Professional Service-center – Norden: Man - Tors: 09:00 - 14:30 / Fre: 09:00 - 13:30

Denne ekspresservice er tilgængelig hos Canon Professional Service Centres. Klik for at finde det nærmeste.

Hurtig ekspeditionstid (TAT)

Få din vedligeholdelse, opgradering eller reparation udført på et hvilket som helst af vores Canon Service & Repair Centres** inden for 3 dages ekspeditionstid (TAT) mod et gebyr.

A specialist working on a Canon EOS C body

Priser

Gælder for EOS XD/XXD, EOS RX/RXX og L-serien EF, RF og TS og DO. Ekspresgebyr betales ud over omkostningerne til vedligeholdelse, reparation eller opgradering.


Canon Professional Service-center – Norden 600 SEK.*

* Alle priser er inkl. moms.
**TAT kan ikke garanteres, og der stilles ikke låneudstyr til rådighed. Hvis ekspeditionstiden er på mere end 3 dage, vil gebyret for denne service ikke blive opkrævet. Med forbehold for centrets aktuelle arbejdsbyrde og muligheden for at opretholde det nødvendige serviceniveau.
Ekspeditionstiden regnes fra den næste arbejdsdag efter levering til Canon Service & Repair Centre og omfatter ikke:

  • Tidsforbrug under transport til og fra Canon Service & Repair Centres
  • Den tid, kunden bruger på at acceptere eller afvise et reparationsestimat eller på at give eventuelle manglende oplysninger, der er nødvendige for at udføre reparationen

Denne ekspresservice er tilgængelig hos Canon Professional Service Centres. Klik for at finde det nærmeste.

Se andre services

Canon Professional Services

Medlemmer får adgang til CPS Priority Support, både lokalt og ved større begivenheder. Det er en prioriteret Fast Track-reparationsservice og – afhængigt af dit niveau af medlemskab – gratis låneudstyr og gratis returnering og rabat på vedligeholdelse. De kan også nyde godt af eksklusive medlemstilbud.

Tilmeld

Læs mere

Canon Professional Services