Professional controlling a video camera in a studio environment

Produktopgraderingsservices

Du kan forbedre dit kameras ydeevne

Fotografer, videofotografer og filmskabere kan opgradere eller ændre egenskaberne for udvalgte EOS-, Cinema EOS- og XA/XF-kameraer – og fortælle flere spændende historier – med Canons store udvalg af produktopgraderinger til fast pris. CPS-medlemmer kan drage fordel af Fast Track-ekspeditionstiden i henhold til deres medlemsniveau.

EOS 5D Mark IV Canon Log-opdatering

Oplev forbedret dynamisk område og nemmere farvegraduering, når du optager film med dit EOS 5D Mark IV med en Canon Log-opgradering – en vigtig funktion i Canons Cinema EOS-serie.

Detaljerede billeder under vanskelige lysforhold

Canon Log kan give en stigning på 800 % i dynamikområdet, hvilket minimerer tab af detaljer i de lyseste og mørkeste dele af billedet. En ISO-indstilling på 400 giver det største dynamikområde på 12 stop, perfekt til optagelser under dårlige lysforhold.

A party of walkers enjoying the warmth of a fire during the night

Maksimal frihed i efterbehandlingen

Canon Log ændrer billedbehandlingsdata efter optagelse, så videofotografer og filmskabere har mulighed for nemt at farvematche og problemfrit kombinere optagelser fra andre kameraer i en enkelt farvegradueringsproces. Det reducerer også støj, særligt i områder med skygge, som kan opstå under farvegraduering.

An editor viewing a film cut during post production

Priser

Denne service er tilgængelig fra Canon Service & Repair Centres og fra lokale CPS-autoriserede servicepartnere.

Priserne hos Canon Service & Repair Centres er:
800 SEK

Priserne hos CPS-autoriserede servicepartnere kan variere.
*Alle priser er ekskl. moms og indgående levering, men inkluderer returforsendelse og omkostninger til servicedele, hvis relevant.

Denne service er tilgængelig fra Canon Service & Repair Centres og fra lokale CPS-autoriserede servicepartnere. Klik for at finde det nærmeste.

Se andre services

Canon Professional Services

Medlemmer får adgang til CPS Priority Support, både lokalt og ved større begivenheder. Det er en prioriteret Fast Track-reparationsservice og – afhængigt af dit niveau af medlemskab – gratis låneudstyr og gratis returnering efter vedligeholdelse. Medlemmer kan også regelmæssigt nyde godt af eksklusive medlemstilbud.

Få mere at vide, og ansøg

A CPS member looking pleased with his Canon photography equipment