PIXMA - Support

Køb blæk
PIXMA

Download drivere, software, firmware og manualer, og få adgang til online teknisk support og hjælp til fejlfinding

Vælg din PIXMA-printer eller Alt-i-Én nedenfor for at få adgang til de seneste downloads, herunder software, manualer, drivere eller firmware. Du kan også få vist vores Ofte stillede spørgsmål (FAQs) og vigtige informationer om dit PIXMA-produkt.

Når du er på din produktside, kan du bruge fanerne til at navigere mellem de forskellige indholdstyper.

Tab 1

Tab 2

Tab 3

Tab 4

Tab 5

Tab 6

Tab 7

Tab 8

Tab 9

Tab 10