Hero

PIXMA-printersoftware

Canon tilbyder et udvalg af software (tilbehør) til vores kunder for at forbedre din PIXMA-printoplevelse. Oplysninger om de enkelte softwareemner og links til at downloade softwaren findes på denne side.
Bemærk, at softwaren, der er anført nedenfor, er valgfri og kan installeres og derefter, hvis det er nødvendigt, afinstalleres uden at påvirke den grundlæggende printfunktionalitet på din PIXMA-printer.

Aktuel software

Brug linkene nedenfor, for at få adgang til beskrivelser af det aktuelle udvalg af tilgængelig Canon-software -

My Image Garden

My Image Garden

My Image Garden er et praktisk program, der giver dig mulighed for nemt at organisere og printe dine fotos. Installation af My Image Garden er valgfrit, men det anbefales for at få mest muligt ud af dit PIXMA-printer.

Dine fotos bliver automatisk organiseret på en kalender baseret på dato for optagelse. Hvis du konfigurerer ansigtsgenkendelse, vil My Image Garden automatisk finde alle fotos på din computer og inddele dem efter personerne på billedet. Med My Image Garden kan du nemt oprette og printe fotokollager, kort og kalendere ved hjælp af de medfølgende skabeloner.

Full HD Movie Print er en funktion i My Image Garden, der giver dig mulighed for at omdanne dine film til print. Du skal blot afspille din HD-film og udvælge billeder til print som et enkelt foto, flette flere billeder til ét eller brede en række klip ud for at fortælle en historie.
Med Direct Disc Print-funktionen kan du printe direkte på printbare diske. Ved hjælp af skabelonerne kan du designe din egen etiket ud fra dine yndlingsbilleder og tilføje tekst. Du kan også tilføje særlige filtre til dine billeder som f.eks. fiskeøje, sløret baggrund og blød fokus.

Du kan downloade den seneste version af My Image Garden ved at vælge dit produkt på siden med PIXMA-serien. Du kan også downloade en nyttig brugervejledning til My Image Garden.
My Image Garden er inkluderet i den oprindelige softwareopsætning til din PIXMA-printer.

Tilbage til toppen

Quick Menu

Quick Menu er et hjælpeprogram, der gør det nemt at starte de programmer og manualer, der fulgte med din printer, og giver samtidig hurtig adgang til online produktoplysninger. Installation af Quick Menu er valgfrit, men det anbefales for at få mest muligt ud af dit PIXMA-printer.

Når My Image Garden er installeret kan du nyde diasshow af dine billeder via Image Display, der ligger på skrivebordet.

Bemærk, at Quick Menu erstatter Solution Menu EX.

Du kan downloade den seneste version af Quick Menu ved at vælge dit produkt på siden med PIXMA-serien. Du kan også downloade en nyttig brugervejledning til Quick Menu.
Quick Menu er inkluderet i den oprindelige softwareopsætning til din PIXMA-printer.

Tilbage til toppen

Quick Menu
MyPrinter

My Printer

My Printer er et hjælpeprogram, der gør det muligt for dig at åbne og nemt at ændre indstillingerne på din printer, som f.eks. papirkilden. Installation af My Printer er valgfrit, men det anbefales for at få mest muligt ud af dit PIXMA-printer.

Programmet kan også diagnosticere, om der er problemer med installation af driveren og udbedre eventuelle problemer, der er fundet.
Du kan også få adgang til oplysninger om fejlfinding, der kan hjælpe dig med at løse problemer som f.eks. blæk, der er tværet ud.

Du kan downloade den seneste version af MyPrinter ved at vælge dit produkt på siden med PIXMA-serien. My Printer er inkluderet i den oprindelige softwareopsætning til din PIXMA-printer.

Tilbage til toppen

Easy-WebPrint EX

Easy-Web Print EX er et plug-in til Windows Internet Explorer, som gør det nemt at markere vigtige afsnit på en webside og samle dem til et enkelt dokument til print. Det indeholder en forhåndsvisningsfunktion, en klippefunktion og en layout-redigeringsfunktion.

Du kan downloade den seneste version af Easy-WebPrint EX ved at vælge dit produkt på siden med PIXMA-serien. Easy-WebPrint EX er inkluderet i den oprindelige softwareopsætning til din PIXMA-printer.

Tilbage til toppen

Easy-WebPrint EX
Easy PhotoPrint Pro

Easy PhotoPrint Pro

Easy PhotoPrint Pro er et plug-in til Adobe Photoshop og Digital Photo Professional. Med Easy-Photo Print Pro kan du nemt printe fotos i forskellige stilarter, herunder uden kanter, indeks, sort/hvid og Adobe RGB.

Du kan downloade den seneste version af Easy-Photo Print Pro ved at vælge dit produkt på siden med PIXMA-serien.

Tilbage til toppen

Canon IJ Network Tool

Med Canon IJ Network Tool kan du installere, få vist eller konfigurere netværksindstillingerne for den printer, der er tilsluttet via et netværk.

Du kan downloade den seneste version af Canon IJ Network Tool ved at vælge dit produkt på siden med PIXMA-serien.

Tilbage til toppen

Canon IJ Network Tool
Creative Park

Creative Park

Creative Park er en online-service, der er åben for alle, hvor du kan lave dine egne, personlige lykønskningskort, kalendere og mange andre sjove foto- og papirobjekter.

Se Creative Park nu!

Tilbage til toppen

Print Studio Pro

Print Studio Pro er et plug-in designet specifikt til PIXMA professionelle printere. Du kan få flere oplysninger ved at besøge siden Print Studio Pro.

Tilbage til toppen

Print Studio Pro

Udgået software

Brug linkene nedenfor, for at få adgang til beskrivelser af tidligere software, som Canon nu her skiftet ud -

Easy PhotoPrint Pro

Easy PhotoPrint EX

Bemærk, at Easy-PhotoPrint EX er blevet erstattet af My Image Garden.

Canon Easy-Photo Print EX-software giver dig mulighed for at printe flotte fotos på en nem, hurtig og sjov måde.
Easy-Photo Print EX giver PIXMA-ejere masser af kreative muligheder, bl.a. muligheden for at printe fotos uden kanter, fotoalbum, kalendere og endda fotoklistermærker.

Alle funktioner i Easy-PhotoPrint EX fås nu i My Image Garden, som du kan downloade ved at vælge dit produkt fra siden med PIXMA-serien.

Tilbage til toppen

MP Navigator EX

Bemærk, at MP Navigator EX er blevet erstattet af My Image Garden.

Denne programsoftware giver dig mulighed for at scanne, gemme og printe fotos og dokumenter. Du kan også redigere billeder eller vedhæfte billeder til en e-mail.

Med MP Navigator EX kan du scanne flere dokumenter på én gang og scanne billeder, der er større end pladen. Du kan også gemme de scannede billeder, vedhæfte dem i e-mail eller redigere/printe dem.

Alle funktioner i MP Navigator EX fås nu i My Image Garden, som du kan downloade ved at vælge dit produkt fra siden med PIXMA-serien.

Tilbage til toppen

MP Navigator EX
CD-LabelPrint

CD-LabelPrint

Bemærk, at CD-LabelPrint er blevet erstattet af My Image Garden.

Med CD-LabelPrint kan du nemt oprette personlige etiketter til dine cd'er eller dvd'er med dine egne billeder og tekst.

Du kan downloade den seneste version af My Image Garden ved at vælge dit produkt på siden med PIXMA-serien.

Tilbage til toppen

Solution Menu EX

Bemærk, at Solution Menu EX er blevet erstattet af Quick Menu.

Med Solution Menu EX får du nem adgang til brugervejledningerne til dit PIXMA-produkt og software print af fotos.

Alle funktioner i Solution Menu EX fås nu i Quick Menu, som du kan downloade ved at vælge dit produkt fra siden med PIXMA-serien.

Tilbage til toppen

Solution Menu EX