Canon Deals and Promotions

Kampagner og tilbud

Aktuelle kampagner og tilbud

 • CASHBACK

  Save Smart, Dream Big

  Maksimer dit potentiale med Canon EOS R-systemet. Spar op til 1850 kroner på udvalgte Canon-objektiver.
  Kampagnen slutter den 31. juli 2024

 • KAMPAGNE

  Game Faces

  Spil fremkalder forskellige følelser - glæden ved sejr, frustration og alt derimellem. Disse øjeblikke er alt for specielle til ikke at blive delt. Derfor slog vi os sammen med fire nordiske streamere for at opfange deres reaktioner med vores kameraer, mens de spillede. Sammen med dem og deres community fejrede vi hver eneste følelse.
  Vær med til at fejre os, og få chancen for at vinde et Canon-streamingkit.

 • KAMPAGNE

  BREAK THE BIAS

  Den måde, vi kategoriserer mennesker på, er ofte baseret på synlige træk som hudfarve, køn og alder. Så de billeder, vi deler med verden, er en stor del af at forme den. At se kvinder, mænd og par portrætteret på samme måde, igen og igen, skaber fordomme. Gentages disse fordomme nok, fører de til fortsættelse af skadelige stereotyper med varige konsekvenser.

 • KAMPAGNE

  CREATE RESPONSIBLY

  Indholdsskabere kan både inspirere og ændre holdninger. Med timevis af indhold, der skabes og deles dagligt, har indholdsskabere en meget stor indflydelse på vores verden. Canon ønsker, at denne påvirkning er den rigtige og ønsker at hjælpe indholdsskabere med at reflektere over, hvordan man skaber indhold på en ansvarlig måde.

 • KAMPAGNE EOS R

  FIND DIT FLOW

  Flow er en mental tilstand, hvor du er helt til stede og helt fordybet i en opgave – og det er stærkt medvirkende til et godt kreativt resultat. Derfor er R-systemet designet til at få dig i flow.

Kampagner og tilbud

Aktuelle kampagner og tilbud

Tidligere kampagner