BREAK THE BIAS

BILLEDERNES KRAFT

Den måde, vi kategoriserer mennesker på, er ofte baseret på synlige træk som hudfarve, køn og alder. Så de billeder, vi deler med verden, er en stor del af at forme den. At se kvinder, mænd og par portrætteret på samme måde, igen og igen, skaber fordomme. Gentages disse fordomme nok, fører de til fortsættelse af skadelige stereotyper med varige konsekvenser.

MØD FOTOGRAFERNE

Vores fem fotografer kommer fra forskellige baggrunde i Norden og har deres eget unikke syn på verden. Herudaf udpsringer også fem forskellige fordomme, som alle har én særlig betydning for dem - og som de ønsker at bryde.

BREAK THE BIAS

Se vores fem fotografer bryde med en fordom, der har en særlig betydning for dem. Følg dem på deres rejse, mens de hver især undersøger en bestemt fordom og forsøger at bryde med den ved at vise et perspektiv, der måske ikke er det, der først falder os ind.

BAG KULISSERNE

Kom med bag kulisserne og se, hvordan fotograferne bruger deres mange årig erfaring som fotograf til at bryde med fordomme.

FØLG REJSEN

Følg fotograferne på deres rejse mod at bryde med en fordom.

Skab ansvarsfuldt indhold med Canon EOS R-systemet

Tag dit indhold til næste niveau med det spejlløse Canon EOS R-system og RF objektiver. Få nu op til 2250 kr. i cashback. Kampagnen kører indtil 31. januar 2024.

 • Få 2250 kr. i cashback

  CANON EOS R8

 • Få 1850 kr. i cashback

  CANON EOS R6 Mark II

 • Få 1850 kr. i cashback

  RF 24-70mm F2.8L IS USM

 • Få 2250 kr. i cashback

  RF 70-200mm F2.8L IS USM

EOS-R5-r-system-pack.jpg

CANON EOS R-SYSTEMET

Tag dit indhold til næste niveau

Det spejlløse Canon EOS R-system og RF-objektiverne hjælper dig med at løfte dit indhold. Hold fokus med den ultimative fotograferingsoplevelse til både video og still-billeder.