CREATE RESPONSIBLY

Content creators kan både inspirere og ændre holdninger. Med timevis af indhold, der skabes og deles dagligt, har de en meget stor indflydelse på vores verden. Canon ønsker, at denne indflydelse er den rigtige og ønsker at hjælpe content creators med at reflektere over, hvordan man skaber indhold på en ansvarlig måde.
01 Hero intro NO TEXT HUB.jpg

CREATE RESPONSIBLY

HVAD ER EFFEKTEN AF ET FORMÅL?

Ved at have et formål erkender du, at dit indhold påvirker andre end bare dig. Det hjælper dig med ikke at miste fokus i jagten på likes og visninger. Med et formål definerer du dine værdier og overbevisninger, som sørger for, at du forbliver tro mod dig selv i din kreative proces. Det er en ledestjerne.

Med et formål viser du ansvarlighed overfor dit publikum. Så du skaber indhold med de bedste intentioner og altid overvejer, hvilken effekt du har.

Med Canons initiativ create responsibly vil vi inspirere content creators til at finde og definere deres eget formål. Ingen content creator er ens, så lad dig blot inspirere, men husk at forblive tro mod dig selv.
Create-reponsibly-mountain_1920x1080.jpg

SKAB ANSVARLIGE PROJEKTER

I løbet af året vil content creators udforske forskellige måder at bruge deres indhold på til gode formål - i deres søgen efter et formål. Se projekterne nedenfor, og forsøg at finde dit eget formål.

Beyond the crop Asa.jpg

BEYOND THE CROP

Find ud af, hvad der foregår bag kulissen. Fire content creators fik til opgave at skabe en falsk ferie og udforske, hvad autenticitet betyder for dem. Få et nyt perspektiv på indholdet i dit feed, og bliv inspireret af de erfaringer, de fire creators gjorde sig, mens de fakede deres indhold.
LÆS MERE

Skab ansvarligt med Canon EOS R-systemet

Tag dit indhold til næste niveau med det spejlløse Canon EOS R-system og RF objektiver. Få nu op til 5200 kr. i cashback. Kampagnen kører indtil 31. juli 2023.

 • cashback-product-eos-r5

  Få 5200 kr. i cashback

  CANON EOS R5

 • R6-Mark_square.jpg

  Få 1800 kr. i cashback

  CANON EOS R6 Mark II

 • Få 2200 kr. i cashback

  RF 24-70mm F2.8L IS USM

 • Få 2600 kr. i cashback

  RF 70-200mm F2.8L IS USM

HVORFOR ER DET VIGTIGT AT SKABE INDHOLD PÅ EN ANSVARLIG MÅDE

Se vores Canon Ambassadør dele sine tanker om det at skabe indhold på en ansvarlig måde.
Canon-icc-Interview-006.mp4

CANON EOS R-SYSTEMET

Tag dit indhold til næste niveau

Det spejlløse Canon EOS R-system og RF-objektiver hjælper dig med at løfte dit indhold. Hold fokus med den ultimative fotograferingsoplevelse til både video og still-billeder.

EOS-R5-r-system-pack.jpg