Canon_Girl_Hero
Blank-Rect Image

Canon EF 85mm f/1.4L IS USM

Dette hurtige telefotoobjektiv fra L-serien har avanceret optisk teknologi og er perfekt til kreativ portrætfotografering.

Køb nu

Tag portrætfotos med fremragende detaljer, og lev for fortællingen.

Dette hurtige portrætobjektiv leverer klare, skarpe billeder fulde af kontrast og farver med knivskarpe detaljer og er ideelt til sensorer med høj opløsning. ASC (Air Sphere Coating) hjælper med at undertrykke indvendige reflekser og overstråling, mens en stor blænde på f/1.4 giver kort dybdeskarphed.

Se alle specifikationer

Canon_Side_Without_Cap

Stor, lysstærk blænde sikrer en fokuseret ydeevne under alle lysforhold

En hurtig blænde på f/1.4 giver præcis fokusering og hurtig lukkertid selv i svagt lys. Den korte dybdeskarphed, som opnås med en bred maksimal blænde, giver en tiltalende bokeh, som tilfører ekstra dybde til portrætter.

Large, bright aperture

Jævn og præcis 4-trins billedstabilisering

Udfordrende lys kan skabe eller ødelægge et godt billede. 4-trins billedstabiliseringen hjælper med at minimere kamerarystelser og giver fotografer og filmskabere, der arbejder under vanskelige optagelsesbetingelser, en ekstra fordel, når de har mest brug for det.

Dancing_in_the_rain

Hurtig og præcis AF for uovertruffen fokusering

Takket være den nyeste AF-teknologi reagerer objektivet hurtigt og præcist med næsten lydløs fokusering. Tydelige fokusmærker og fuld AF-kompatibilitet med alle EOS-systemer gør dette objektiv til den perfekte følgesvend for fotografer og filmfolk.

Dance_Couple

Holdbar konstruktion, exceptionel vejrbestandighed, total kompatibilitet

En holdbar konstruktion, herunder en stødabsorberende frontcylinder, giver høj ydeevne under alle forhold. Fluoritbelægninger på de forreste og bageste linseelementer hjælper med at beskytte mod støv og fugt, mens præcise afstandsmarkeringer giver mulighed for E-TTL-beregninger ved brug af flash.

Angled_Shot

Hvor kunstfærdighed møder ydeevne

Et kamera er kun så godt som det objektiv, der er monteret til det, og alle L-seriens objektiver er udviklet til at yde på højeste niveau. Fuld AF-kompatibilitet med Dual Pixel CMOS AF-sensorer betyder, at dette objektiv vil levere enestående resultater i både stillbilleder og video.

Girl_Dark_BlueRed_Room

Specifikationer

85mm

Brændvidde

f/1.4

Maksimal blænde

4-stop

Billedstabilisering

USM-ring

Autofokus

88,6 x 105,4

Maks. diameter x længde (mm)

950

Vægt (g)

Se alle specifikationer

Slant_Without_Cap

Opdag, hvad objektivet ser gennem øjnene på Canon-historiefortællere

EF 85mm f/1.4L IS USM er et meget alsidigt og perfekt objektiv til mange forskellige opgaver. Fra flatterende superskarpe portrætter til livsstilssituationer i hurtig bevægelse: Se, hvorfor Canon-historiefortællere altid har dette objektiv med i tasken.

Canon EF 85mm f/1.4L IS USM
Bedømmelser og anmeldelser

Wide Angle Lens

Vidvinkelobjektiver

Opnå et bredere synsfelt, og få mere med i billedet med vores udvalg af vidvinkelobjektiver.

Læs mere

Awards

Tilbehør

Relaterede produkter