Canon EF 85mm f/1.2L II USM

EF 85mm f/1.2L II USM

EF 85mm f/1.2L USM II er et hurtigt objektiv med en fremragende optisk ydelse. Med en maksimal blænde på f/1,2 er objektivet den professionelle fotografs foretrukne valg til optagelse uden brug af flash i svagt lys.

Fordele

  • L-seriens opbygning og optik
  • Stor blænde på f/1,2
  • Hurtig og stille autofokus
  • Super Spectra Coating
  • Cirkulær blænde for fremragende baggrundssløring
  • Overfører afstandsmåling til kameraets E-TTL II-flashsystem
  • Blødt etui og modlysblænde

Funktioner

Kig nærmere på Canon EF 85mm f/1.2L II USM

L-seriens kvalitet


EF 85mm f/1.2L USM II gør brug af Canons højeste standarder inden for optik med høj præcision. L-serien er Canons flagskib inden for professionelle objektiver, som kombinerer en fremragende ydelse med ultimativ betjening i et støv- og fugttæt design.

Stor blænde på f/1,2Med en maksimal blænde på f/1,2 giver objektivet en høj hastighed til optagelse uden brug af flash i svagt lys. Den store blænde giver også god kontrol over dybdeskarpheden til flotte portrætfotos.

Fremragende baggrundssløringDen cirkulære blænde gør det nemt at skabe en attraktiv og jævn baggrundssløring til isolering af motiver ved stor blænde.

Hurtig og stille autofokusEn ringformet USM (ultrasonisk motor) bruger ultrasoniske frekvensvibrationer til at trække den utroligt hurtige autofokus næsten lydløst. Den hurtige CPU og de optimerede AF-algoritmer er med til at sikre hurtig autofokus. Et godt statisk moment stopper fokuseringsgruppen med stor præcision. Det er til enhver tid muligt at bruge den elektroniske manuelle fokus uden at skulle slå autofokus fra.

Super Spectra CoatingSuper Spectra-objektivcoating og objektivelementernes udformning undertrykker overstråling og spøgelsesbilleder, som ofte kan opstå i digitalkameraer på grund af refleksioner fra billedsensoren. Coating er med til at give en mere ægte farvebalance og forbedret kontrast i levende billeder.

Overfører afstandsdata til kameraet til brug for E-TTL IIObjektivet overfører afstandsoplysninger tilbage til kameraets E-TTL II-flashsystem for at sikre optimal flashmåling i enhver situation.

TilbehørEF 85mm f/1.2L USM II leveres med en cylindrisk modlysblænde og et blødt etui.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon EF 85mm f/1.2L II USM, dets funktioner og hvad det kan.

Billedgalleri

Se galleri

Related Products

Kan vi hjælpe dig med at vælge dit næste objektiv?

Vores objektivvælger vil føre dig gennem vores udvalg af objektiver og hjælper dig med at finde det perfekte match for dig og dit EOS-kamera.

Vidvinkelobjektiver

Opnå et bredere synsfelt, og få mere med i billedet med vores udvalg af vidvinkelobjektiver.