Canon EF 600mm f-4L IS II USM

EF 600mm f-4L IS II USM

EF 600mm f/4L IS II USM er en stor forstørrelse super-tele med integreret billedstabiliseringsteknologi og en hurtig f/4 maksimum blænde. Perfekt til fotografer der arbejder i felten med at fotografere dyreliv, natur og sportsmotiver.

Fordele

  • Højtydende 600mm objektiv
  • Fluorit- og UD-elementer
  • Hurtig f/4 max blænde
  • Ring-type USM til hurtig AF
  • 4-trins billedstabilisering
  • Beskyttende belægning af fluorine på foran og på de bageste dele.
  • 4,5m min fokus
  • Blænde med 9 lameller
  • Power-fokus til video
  • Støv- og fugtafvisende konstruktion

Funktioner

Kig nærmere på Canon EF 600mm f-4L IS II USM

Kompakt letvægts super-tele


EF 600mm f/4L IS II USM tilbyder en letvægts magnesiumlegering og titanium konstruktion, som reducerer vægten uden at kompromitere styrken og kvaliteten.

Sofistikeret optisk design


Et kompleks optisk design som indeholder fluorite og UD linseelementer til at håndtere afvigelser og for forvridninger. En hurtig f/4 maksimum blænde gør det muligt at bruge Canon Extender EF 2,0x III og samtidig beholde AF på EOS-1 kameraer.

Hurtig og lydløs autofokus


En USM-ring (Ultrasonic motor) anvender ultralydfrevenser til at drive den ekstremt hurtige autofokus med næsten lydløs drift. En lynhurtig CPU og optimerede AF-algoritmer bidrager til højere AF-hastigheder. Tilsidesætning af konstant elektronisk manuel fokusering kan også benyttes uden at gå ud af AF.

Image Stabilizer (billedstabilisering)


Indbygget billedstabiliseringsteknologi (IS) gør det muligt at lave håndholdte optagelser med hastigheder op til fire gange langsommere end normalt uden at kameraet ryster. Flere IS-indstillinger forbedrer billedkvaliteten når der panoreres.

IS-tilstand 3


Den nye IS-tilstand 3 er ideel til alle typer actionfotografering - navnlig de discipliner, der kræver brug af panorering - og aktiverer kun billedstabiliseringselementet i forbindelse med eksponering.

Forbedret billedkvalitet med SWC-belægning


Canons patenterede SubWavelength-strukturbelægning hjælper med at minimere den overstråling og de reflekser, der forårsages af indvendige refleksioner. Ved at eliminere årsagen reducerer belægningen refleksioner og hjælper med at levere skarpe, klare billeder.

Power-fokusering.


EF 600mm f/4L IS II USM's to-hastigheds Power Focus betyder at fokus kan indstilles i en jævn konstant hastighed - perfekt når der optages video.

L-seriens kvalitet


L-serien er Canons flagskib inden for professionelle objektiver og repræsenterer det bedste inden for præcisionsdesignet EF-optik. Objektiverne i L-serien kombinerer overlegen ydelse med enestående håndtering og er yderst modstandsdygtige over for støv og fugt.

Tilbehør


Med EF 600mm f/4L IS II USM medfølger modlysblænde (ET-160 WII), objektivdæksel(E-185B) og en 600B objektivtaske.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon EF 600mm f-4L IS II USM, dets funktioner og hvad det kan.

EF 600mm f-4L IS II USM Bedømmelser og anmeldelser

Billedgalleri

Se galleri

Related Products

Kan vi hjælpe dig med at vælge dit næste objektiv?

Vores objektivvælger vil føre dig gennem vores udvalg af objektiver og hjælper dig med at finde det perfekte match for dig og dit EOS-kamera.

Super_tele_lenses_sport

Lyst til at blive klogere

Blev endnu med til at arbejde med billeder og video og bliv klogere på hvordan du får det optimale ud af dit Canon-produkt.

Bok et møde med en Canon expert