Canon Extender EF 2x III

Extender EF 2x III

Denne extender er ideel til presse-, sports- og naturfotografering, idet den forlænger fokuslængden for Canons tele- eller telezoomobjektiver i L-serien til det dobbelte – med højere nøjagtighed i autofokus og forbedret kommunikation mellem kamera og objektiv.

Fordele

  • Udvider hovedobjektivets brændvidde 2x
  • Fremragende billedkvalitet
  • Yderst modstandsdygtig over for støv og vand
  • Forbedret kommunikation mellem objektiv og kamera
  • Optimerede objektivbelægninger
  • Kompatibel med L-seriens telefoto- og telefotozoomobjektiver

Funktioner

Kig nærmere på Canon Extender EF 2x III

Forlængelse af brændvidde til supertelefotoobjektiver


Extender EF 2x III er særligt beregnet til brug sammen med L-seriens IS-supertelefotoobjektiver og fordobler deres brændvidde. Extenderens design sikrer, at der ikke er noget tab af objektivets ydeevne eller billedkvalitet.

Konstruktion af høj kvalitet


Forbedret antirefleksionsmaterialer inde i selve objektivet samt belægning ved på objektivelementernes ydre kanter reducerer overstråling (flare). Konstruktionen er modstandsdygtig over for støv og vand og hjælper med at opretholde billedkvaliteten.

Forbedret kommunikation mellem objektiv og kamera


En indbygget mikroprocessor giver nøjagtig overførsel af data mellem objektiv og kamera, hvilket giver forbedret ydelse i autofokus og måling.

Kompatibel med L-seriens telefoto- og telefotozoomobjektiver


Extender EF 2x III er kompatibel med de fleste telefoto- og telefotozoomobjektiver sammen med Canons flagskib i den professionelle L-serie, den udvider brændvidden, mens den kun reducerer objektivets effektive blænde med to stop.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon Extender EF 2x III, dets funktioner og hvad det kan.

Related Products