KREATIVT PRINT

Vis din stil: Sådan visualiserer du din feriegarderobe

Online-stylist Bo Brown er kendt for sine slående outfits, men det kan stadig være en udfordring at pakke en kuffert til en kort storbyferie. Sådan hjalp Canon Zoemini 2 hende med at blive organiseret.
En hånd, der holder tre billeder af en kvinde med forskellige outfits, der er printet på en Canon Zoemini 2 Instant-printer.

Du tror måske, at jo kortere ferien er, jo nemmere er det at pakke til den, men det er ikke altid tilfældet. En storbyferie i weekenden kan være lige så meget af en udfordring som en 14-dages tur – og endnu mere, hvis du kun har håndbagage. Med begrænset tid og plads skal du være sikker på, at du har de rigtige modevalg, så du kan føle dig lige så velklædt, som du gerne vil, på din rejse. For når du føler dig godt tilpas, kan du fordybe dig helt i oplevelsen med at udforske et nyt sted.

"Din stil afspejler din tankegang," siger Bo Brown, der er modeinfluencer. "Jeg kan godt lide at have det godt og klæde mig på til uforglemmelige øjeblikke." Bos daglige videoer følges tæt af hendes fællesskab af følgere, og hendes sociale kanaler er en rig kilde til stilvisdom, der tilbyder hacks og tips fra at skabe den perfekte kontorgarderobe til at beskære en jakke og håndtere over-baggy jeans.

Bo elsker at rejse, og hun har for nylig tilbragt en weekend i Barcelona – "en levende by, som har meget at byde på". Jo mere der skal gøres, jo sværere kan det være at strømline din kuffert, men det handler om at tænke fremad. Canon Zoemini 2 Instant-printeren gjorde det muligt for Bo at skabe visuelle hjælpemidler, så hun kunne strømline sine valg af outfit. Her fortæller hun os om processen.

Husk at lave research

En kvinde med langt mørkt hår læner sig op ad en cykel på en malerisk gade i byen.

Når du vælger tøj, handler det om praktisk anvendelighed og stil. "Jeg valgte behageligt tøj," siger Bo. © Noah Altink

En kvinde med langt mørkt hår, der er iført solbriller, en pink top og jeans, går ned ad en gade i byen.

Det er ikke altid muligt at rejse let. "Nogle gange tager jeg et ekstra outfit med, bare i tilfælde af at jeg bliver beskidt, eller jeg ikke kan lide det, når jeg kommer frem," siger Bo. © Noah Altink

Du skal ikke bare finde din foretrukne kjole, men tænke – virkelig tænke – over, hvad der kommer til at foregå på din ferie. "Før jeg pakker min kuffert, ser jeg på de aktiviteter, jeg skal lave, og vælger tøj til både dag og nat," siger Bo. Du har måske ikke planlagt hvert eneste øjeblik i din weekend, men stedet bør give dig en idé om, hvad du vil lave. Vil du slentre rundt på museer? Hænger du ude på caféer? Vil du udforske nattescenen om aftenen? Bo kan godt lide at se TikTok-videoer for at finde ud af, hvad der foregår, og "straks visualisere, hvad en aktivitet kan byde på," siger hun.

Foretag valg

Bos sociale feeds er et arkiv over hendes tidligere modevalg, så det er der hun søger hen, når hun overvejer, hvad hun skal have på. "Hver gang jeg vælger et godt outfit, optager jeg det som inspiration for mit fællesskab," siger hun. Selvom du ikke har optaget dine outfits, kan du tænke tilbage på det, der tidligere har fungeret godt, og se på de influencere, du beundrer. Bo anbefaler også Pinterest som en fantastisk inspirationskilde og foreslår, at du bruger Canon Zoemini 2 til at skabe et moodboard med rejseoutfits.

Tænk over, hvad der ser godt ud og får dig til at føle dig godt tilpas. "Når jeg sætter det rigtige tøj sammen, føler jeg mig glad," siger Bo. Når hun har nogle looks i tankerne, lægger Bo alt det tøj, hun overvejer, ud på sengen – den ene side til om dagen, den anden side til om aftenen. "På denne måde er der et klart overblik. Så klassificerer jeg tøjet, så jeg ved præcis, hvilket tøj der passer til hvilken lejlighed."

Optag, print og finjustér

En kvinde, der sidder ved et udendørs bord, holder en Canon Zoemini 2-printer og et foto, der lige er printet.

Det kan tage et stykke tid at vælge det tøj, der passer bedst til hver lejlighed, og når du har travlt som Bo, er tiden den største udfordring. At have den smarte Canon Zoemini 2 til at hjælpe med at vælge gør processen hurtigere – og sjovere. © Noah Altink

Efter at have fotograferet nogle af sine outfits og accessories printede Bo dem på Canon Zoemini 2, så hun kunne gennemgå sine valg og mixe og matche separate dele. "Jeg kiggede på, hvilket tøj der ville fungere med flere forskellige outfits," siger hun. "For eksempel har jeg bodysuits på både om dagen og om aftenen. Sorte bukser er også meget alsidige, da de kan bæres ved næsten enhver lejlighed." Muligheden for at printe direkte fra sin smartphone var et plus for Bo. "Med Canon Mini Print-appen kan jeg nemt tilføje tekst eller zoome ind på billederne," siger hun begejstret. Det betød, at hun kunne kommentere billederne og markere idéer om, hvad der kunne fungere godt sammen. Derudover gør appens brugervenlige natur det muligt for Bo at implementere sin egen stil i printene, hvilket gør den personlig.

Færdiggør dine valg

Tre Canon Zoemini 2-modeller ligger midt blandt printede fotos, solbriller, hårbånd og en vandflaske på en farverig måtte.

Canon Zoemini 2 fås i tre farver – rosa guld, marineblå og perlehvid – så du kan vælge din favorit.

En persons spejlbillede er synligt i selfie-spejlet på en blå Canon Zoemini S2, som vedkommende holder i hånden.

Hvis du vil tage tingene et skridt videre for at forenkle processen, leveres Canon Zoemini S2 med et 8 Megapixel kamera, så du kan tage et foto og printe det med det samme. Den er også udstyret med et selfie-spejl, så du får mere kontrol over, hvordan fotoet bliver. Ligesom Zoemini 2 er den kompakt og passer i lommen.

Til sin Barcelona-tur besluttede Bo sig for tre outfits – til shopping, en frokostaftale og en cykeltur. Hun beskriver outfittet til shopping-dagen – baggy bukser med en kort pink mohair-sweater – som casual chik. "Den lyserøde farve går rigtig godt med blåt. Tøjet fuldendes med flotte, overdimensionerede solbriller og en smart håndtaske, der giver balance. Et ideelt outfit til shopping, da det er komfortabelt, men også elegant." Frokostlooket er helt sort, men i komplementære tekstiler. "Med et helt sort outfit arbejder jeg med forskellige tekstiler for at tilføje flere dimensioner," forklarer hun. Outfittet til cykelturen er med lag, der er afgørende for skift i kropstemperaturen, når du cykler, da du måske holder pause for at se på noget og så tager af sted igen. "Kombinationen af lækre støvler med baggy jeans og en overdimensioneret blazer gør dette outfit praktisk, men også stilfuldt."

En stilarv

En kvinde, der sidder ved et udendørs bord, holder et udvalg af små fotografier op. På bordet står der en Canon Zoemini 2-printer og en lyserød rose i en vase.

"Jeg nød virkelig at bruge Canon Zoemini 2," siger Bo. "Det er så rart at sætte printene sammen på et moodboard, men det er også rart at samle dine minder." © Noah Altink

En kvinde med langt mørkt hår og et smart, sort outfit sidder ved et udendørs cafébord og holder en Canon Zoemini 2-printer op.

Canon Zoemini 2 kan printe dine fotos på under et minut. "Du kan nemt få printene på få sekunder," siger Bo. " Canon Mini Print-appen fungerer problemfrit og opretter automatisk forbindelse til din smartphone." © Noah Altink

Ikke alene er Canon Zoemini 2 et fantastisk værktøj til at hjælpe dig med at pakke, den er også den perfekte rejseledsager. Den er slank og i lommestørrelse og har en batterilevetid på 20 fotos, så du kan tage den med dig, uanset hvor du er på din rejse. Men selve billederne til planlægning af outfit er gode til at få gang i hukommelsen og hjælper dig med at visualisere komplette outfits, så du ikke får pakket for mange toppe og for få komplette muligheder.

Brug miniprintene som minder, og sæt dem i et album, i en stil-scrapbog eller en dagbog, så du kan referere til dem, når du planlægger fremtidige rejser – eller bare nyde at mindes den fantastiske tid, du havde.

Skrevet af Rachel Segal Hamilton

Relaterede Produkter

Relaterede artikler