In a room filled with bouquets of flowers, a man holds a print he has made using a Canon PIXMA G6040 that can be seen on the table in front of him.

PRINT

Opdag, hvordan en printer fra Canon PIXMA G-serien kan hjælpe dig med at styrke din virksomhed

Fleksibel, omkostningseffektiv og designet til at fremstille resultater af konstant høj kvalitet – så det er ikke overraskende, at Canon PIXMA G-seriens printere giver disse tre virksomheder bedre resultater. Bliver din den næste?

Videnskab som inspiration

A child holds a Mini Professors certificate with his name on.
Børnene, der deltager i Mini Professors-lektionerne, bruger en Canon PIXMA G4510-printer til at printe alt fra navnemærkater og klistermærker til certifikater.

Virksomhed: Mini Professors

Branche: Uddannelse

Sted: St. Albans og Harpenden, England

Tjenester: Sjove og informative videnskabelige lektioner målrettet mod børnehavebørn

Webside: www.miniprofessors.com/stalbans

Natasha Spinks kunder er nogle af de mest krævende, der findes. Natasha ejer franchisen Mini Professors i området St. Albans og Harpenden. Mini Professors tilbyder de eneste videnskabelige lektioner, der er målrettet specielt til børnehavebørn, og trykte materialer udgør en vigtig del af hver lektion. Efter grundig research, der er en uddannet forsker værdig, valgte Natasha en Canon PIXMA G4510-printer.

"Den giver mig mulighed for at levere masser af aktiviteter til børnene hver uge", forklarer Natasha. "Som en del af forsøgene bruger vi mange forskellige skabeloner, klistermærker og kort, og indtil videre har printeren formået at printe på en række forskellige materialer."

Den kompakte Canon PIXMA G4510 klarer nemt den mængde print, Natasha har brug for. Den trådløse tilslutning er også et plus. "Jeg kan være i et andet rum sammen med børnene og samtidig printe fra min bærbare computer", siger hun.

Natasha sætter også stor pris på Canon PIXMA G4510's højtydende blækbeholdere, der kan genopfyldes. Deres volumenindikatorstreger gør det nemt at se, hvor meget blæk der er tilbage, og de er nemme at genopfylde. De holder længe, før de skal genopfyldes, og det er mindre plastikaffald.

Også når det gælder printkvaliteten leverer Canon PIXMA G4510 i høj grad varen. "Børnene elsker at få et diplom i slutningen af lektionen", fortæller Natasha. "Det er fantastisk at kunne give dem noget, som jeg er stolt af, kvaliteten er fantastisk, og de kan være stolte af at hænge det op derhjemme.”

"Canon PIXMA G4510 er driftssikker, omkostningseffektiv, virkelig nem at bruge – og den ser flot ud."

En forsikring for fremtiden

Relaterede artikler
Meet the PIXMA G650 and PIXMA G550

PRINT

Mød PIXMA G650 og PIXMA G550

Opdag de nye funktioner i den næste generation af Canon MegaTank-printere.

A Canon PIXMA printer on a desk in a home office.

PRINTTIPS

Den bedste printer til hjemmekontoret

Gør det nemt at arbejde hjemmefra med Canon PIXMA TR4650-printeren.

A man using the Canon PRINT app on a tablet to print a document of a bar graph on a Canon PIXMA G6050.
Premier Insurance bruger Canon PRINT-app'en til at printe dokumenter fra en mobiltelefon eller en tablet på deres PIXMA G6050, enten på kontoret eller fra en anden lokation.

Virksomhed: Premier Insurance

Branche: Forsikring

Sted: Harrow, London, England

Tjenester: Forsikringsprodukter

Webside: www.premier-insurance.net

Hurtig vækst. Sigt efter stjernerne. Uanset hvilke ord man vil sætte på, afhænger Anik Islams ambitioner for Premier Insurance af virksomhedsressourcer, der kan leve op til kravene i en virksomhed, der er blevet en af Storbritanniens førende udbydere af forsikringer.

Efterhånden som virksomheden voksede, ledte Anik efter nye printløsninger. Den gode printer, der er nødvendig for at sikre høj produktivitet, tilslutningsmuligheder, højt udbytte og printfleksibilitet.”

Da vi opdagede Canon PIXMA G-serien, var det, som om vi havde fundet løsningen på alle vores udfordringer", fortæller Anik.

The Canon PIXMA G6050 with four vivid ink bottles for the refillable ink tanks.
De højtydende, genopfyldelige blækbeholdere i Canon PIXMA G6050 betyder færre genbestillinger af dyre patroner.

Canon PIXMA G6050 er ideel til Premier Insurances travle kontormiljø. Printerens kapacitet på 350 ark, 2-vejs papirfremføring og genopfyldelige blæktanke med høj kapacitet har betydet, at man bruger mindre tid på genopfyldning af papir og genbestilling af dyre patroner. Canon MegaTank-printere som Canon PIXMA G6050 kan printe op til 18.000 sider fra blot tre flasker med sort blæk. "Den effektiviserede fuldstændigt den administrative del af virksomheden", fortæller Anik.

En anden fordel ved Canon PIXMA G6050 er dens evne til at håndtere et bredt udvalg af medier, fra almindeligt papir og karton til kuverter og fotopapir. For en virksomhed, der delvist er afhængig af professionelt udseende, kundeorienteret marketingmateriale for at give en professionel oplevelse af brandet, har evnen til at printe dette materiale internt på en omkostningseffektiv måde været en afgørende forandring.

Canons PIXMA G6050's cloud-funktioner har været også været afgørende for Premier Insurance. "Vores kunder har ofte dokumenter med til møder. Med Canon PRINT-app'en kan jeg nu hurtigt scanne dem, hvorefter de automatisk sendes til print på kontoret, så medarbejderne kan begynde at analysere dem med det samme", forklarer Anik.

"Selv når jeg ikke er på kontoret, kan jeg styre printeren via app'en. Det er fantastisk."

Et voksende partnerskab

A man holding a picture of a woman, with more sentimental photos laid out on a table.
Forever Rose lægger et personligt foto ved hver gave, de sender, og det billede skal være af højeste kvalitet.

Virksomhed: Forever Rose

Branche: Gaver

Sted: Dubai, Forenede Arabiske Emirater

Tjenester: Personlige gaver

Webside: www.MyForeverRose.com

For en virksomhed, der sælger personlige gaver, og hvis ekstraordinære, holdbare blomster virker nærmest magiske, var Forever Roses printudfordringer decideret virkelige. Efter en beskeden start betød virksomhedens globale ekspansion, at arbejdsstyrken var vokset til over 500 mennesker. Virksomhedens gamle laserprintersystem påvirkede i stigende grad både produktiviteten og bundlinjen.

I Canon PIXMA G6040 fandt Forever Roses ejer, Ebraheem Al Samadi, en løsning, der kunne afbalancere behovet for konstant, driftssikker og høj produktivitet, samtidig med at printomkostningerne blev reduceret.

"Vi har oplevet en betydelig besparelse i forhold til den lasertoner, vi brugte før, hvilket har reduceret vores omkostninger med 60-70 %."

Den afgørende faktor i Canon PIXMA G6040's lave driftsomkostninger er de integrerede højtydende blækbeholdere. Disse MegaTanks har niveauindikatorer på forsiden, er nemme at genopfylde og kræver meget sjældnere opfyldning end patronbaserede printere. På nogle Forever Rose-lokationer kan der gå over seks måneder mellem genopfyldningerne af disse MegaTanks.

"Vi printer dagligt", siger International Commercial Director Asim Hussain. "Og muligheden for at printe store mængder til en god pris var en vigtig overvejelse i forbindelse med valget af Canon MegaTank-printeren."

Den gode pris er kun halvdelen af historien. Canon PIXMA G6040's resultater af høj kvalitet opfyldte behovet i en virksomhed, hvis kunder forventer den perfekte præsentation. Eftersom Canon PIXMA G6040's farvestofsbaserede blæk gør det muligt at fremstille smukke og naturlige fotos, kan Forever Roses kunder nu vedlægge et perfekt trykt personligt foto, når de sender en gave. Det er blot endnu en måde, hvorpå Canons teknologi gør det muligt for virksomheder at forbedre deres produkt og give plads til inspiration.

"Jeg er stolt over at kunne sige, at Canon vil være en del af vores rejse, hvis mål er at have én stor butik i hver af de store byer i verden", siger Ebraheem.


Skrevet af Paul Fitzpatrick

Relaterede produkter

Relaterede artikler

'Bliv inspireret' er din vigtigste kilde til nyttige fototips, købsguider og interessante interviews – alt, hvad du behøver for at finde det bedste kamera eller den bedste printer og gøre din næste kreative idé til virkelighed.

Tilbage til alle fortællinger