PRINT

Boost din virksomhed med print

Opdag, hvordan Canons MAXIFY- og PIXMA MegaTank-printere – med deres hastighed, driftssikkerhed, alsidighed og ultralave driftsomkostninger – kan hjælpe din virksomhed med at trives.
En kvinde sidder og arbejder på en bærbar computer med en Canon MegaTank-printer på skrivebordet ved siden af hende.

Enhver virksomhed skal se godt ud på papir. Uanset om du arbejder på et kontor, derhjemme eller en blanding af de to, leverer Canons udvalg af MAXIFY- og PIXMA MegaTank-printere den ydeevne, brugervenlighed og kvalitet, du har brug for til hurtigt og nemt at lave flotte dokumenter og print. Endnu bedre: De genopfyldelige blæktanke med høj kapacitet sparer tid, penge og besvær. Faktisk kan nogle af disse printere spare op til 90 % på de samlede ejeromkostninger sammenlignet med konventionelle inkjet- og laserprintere, så de også er fantastiske for din virksomheds bundlinje.

Her er, hvad de har at tilbyde, og hvordan du får mest muligt ud af dem, baseret på oplevelsen hos de mennesker, der er afhængige af dem til at drive forretning på daglig basis.

1. Hastighed og effektivitet

En brugers hånd holder en flaske gult blæk, som er klar til at blive indsat i en Canon MegaTank-printer.

MAXIFY GX1050 er ideel til hybridarbejdere – den er kompakt nok til at optage lidt plads i hjemmet, men er designet til at give de samme omfattende produktivitetsfordele som resten af MAXIFY-printerserien, takket være de høje printhastigheder og de genopfyldelige blæktanke med høj kapacitet.

Ian Scullion hos Fasciato Architects bruger MAXIFY GX7050 på sit travle kontor. Når han arbejder med stramme deadlines, sætter han pris på de hurtige printhastigheder på 24 sider/min. (ipm) i sort/hvid og 15,5 sider/min. (ipm) i farver, og det faktum, at printeren kan scanne begge sider af dobbeltsidede dokumenter på én gang, hvilket sparer værdifuld tid. Opsætningen var også hurtig og nem.

"Hele installationsprocessen tog kun ca. 10-15 minutter," siger Ian. "Hver af de fire blækflasker er individuelt formet og farvekodet, så du fysisk ikke kan hælde blæk i den forkerte beholder. Du behøver ikke klemme på flaskerne, og blækket holder automatisk op med at flyde, når tanken er fuld, så der ikke er noget svineri."

Canon MAXIFY GX1050 er en anden model, der er ideel til hybridarbejdere, og den er utrolig kompakt, hurtig at konfigurere og nem at bruge med sin intuitive, justerbare touchscreen i farver og LED-statuslampe i flere farver. Der er tilstrækkeligt blæk i et enkelt sæt flasker til ca. 3.000 farvesider1, mens produktiviteten forbedres ved hurtigt output på op til 15 sider/min. (ipm) for sort/hvid og 10 sider/min. (ipm) for sider i fuld farve2. Den pladsbesparende 250-arks papirinputkassette kan nemt opbevares i bunden af printeren, og MAXIFY GX2050 har en 35-arks automatisk dokumentfremfører, der gør det nemmere at scanne og kopiere flersidede dokumenter.

2. Lave ejeromkostninger

En bruger lægger papir i kassetten på forsiden af en Canon MAXIFY-printer.

MAXIFY GX7050 har to 250-arks papirfremføringskassetter i bunden samt en bagfremføring og en 50-arks D-ADF (dupleks automatisk dokumentfremfører), der kan scanne begge sider af et dobbeltsidet dokument i en enkelt arbejdsgang. Det betyder, at der bruges mindre tid på at skifte papir i bakken eller indføre et dokument igen for at scanne den anden side.

For den samlede produktivitet handler en effektiv virksomhedsprinter ikke kun om hastighed og effektivitet. Det handler også om indkøbspris og driftsomkostninger. "Vi er virkelig glade for, at MAXIFY GX7050 giver os så store omkostningsbesparelser," siger Ian.

Canon Europes produktspecialist Zubair Rahim forklarer de lave samlede ejeromkostninger for printere som MAXIFY GX7050 og MAXIFY GX6050. "Vi opdeler dette i de gennemsnitlige omkostninger pr. side og de samlede omkostninger for virksomheden over ca. fem år, herunder prisen for selve printeren samt forbrugsstofferne. Begge er meget lave med disse printere. Du kan forvente en gennemsnitlig besparelse på op til 90 % på de samlede ejeromkostninger i forhold til de 10 bedste laser- og inkjetprintere."

3. Printkvalitet

En kvinde, der bruger en marker på et printet dokument med en Canon MegaTank-printer på skrivebordet ved siden af.

De genopfyldelige blæktanke med høj kapacitet i Canons MegaTank-printere som f.eks. MAXIFY GX2050 betyder mindre tid brugt på at genbestille patroner. Brugen af pigmentbaseret blæk sikrer, at dokumenterne er "holdbare" og udtværingsfri, vandafvisende og modstandsdygtige over for mærker.

Kvaliteten af de dokumenter, som en virksomhed sender ud, kan være afgørende for, hvordan den opfattes af kunderne og potentielle kunder. "Nogle gange indsender vi bidrag til priser eller konkurrencer, og vi kan også godt lide at printe billeder til kontoret ved hjælp af forskellige papirtyper," siger Ian. "Printkvaliteten på MAXIFY GX7050 er meget bedre end andre printere, vi tidligere har brugt."

MAXIFY GX1050, MAXIFY GX2050, MAXIFY GX7050 og MAXIFY GX6050 bruger pigmentblæk til alle tre farver samt til sort. Det gør dem i stand til at skabe skarp tekst og flot, levende farvegrafik med utroligt fine detaljer, der bevarer fremtoningen af selv de mindste skrifttyper, f.eks. finprint i juridiske dokumenter. Både sort/hvid- og farvedokumenter er også meget modstandsdygtige over for udtværing, hvilket bidrager til at bibeholde et præg af høj kvalitet og er en bonus, når du vil bruge overstregningspenne.

4. Bekvemmelighed og tilslutningsmuligheder

En mand arbejder ved et skrivebord på et arkitektkontor med en Canon MAXIFY-printer på et skab i baggrunden.

Gennemsigtige frontpaneler i Canons MegaTank-printere gør det nemt at overvåge blækniveauet og bestille omkostningseffektive flasker med udskiftningsblæk i god tid.

En bruger har en tablet med et søjlediagram på skærmen, mens et print af det samme diagram kommer frem fra en Canon-printer.

Premier Insurance bruger Canon PRINT-appen til at printe dokumenter fra en mobiltelefon eller en tablet på deres MAXIFY G6050, enten på kontoret eller fra en anden lokation.

Anik Islam har konstateret, at Canon MAXIFY G6050 er ideel til Premier Insurances travle kontormiljø. Printerens kapacitet på 350 ark, 2-vejs papirfremføring og genopfyldelige blæktanke med høj kapacitet har betydet, at man bruger mindre tid på genopfyldning af papir og genbestilling af blækpatroner.

En anden fordel er disse printeres evne til at håndtere et bredt udvalg af medier, fra almindeligt papir og karton til kuverter og fotopapir. Da virksomheden er til dels afhængig af professionelt udseende, kundeorienteret marketingmateriale for at give en professionel oplevelse af brandet, har Anik opdaget, at evnen til at printe disse materialer internt på en omkostningseffektiv måde har været en afgørende forandring.

Premier Insurance er også glad for cloud-funktionerne i Canon MAXIFY- og PIXMA-printere. "Vores kunder har ofte dokumenter med til møder. Med Canon PRINT-appen kan jeg nu hurtigt scanne dem, hvorefter de automatisk sendes til print på kontoret, så medarbejderne kan begynde at analysere dem med det samme", forklarer Anik.

Mange af Canons MAXIFY- og PIXMA MegaTank-printere har farvetouchscreens, som du kan tilpasse til at tildele ofte gentagne opgaver til et enkelt tryk på skærmen. Til print med almindeligt papir, specialmedier og fotopapir har nogle af printerne også flere inputkassetter og bakker, hvilket forhindrer spild af tid og kræfter ved udskiftning af papiret i en enkelt bakke.

5. Forretningsfokuseret design

En mand kigger på et kort i sin hånd med en udstilling af farverige blomster bag ham og en Canon-printer til den ene side.

For mange virksomheder er miljøansvar en vigtig overvejelse. Mens Canon tilbyder omkostningsbesparende abonnementer på print for nogle af sine patronbaserede printere (tilgængeligheden kan variere fra land til land), sammen med et genbrugsprogram for brugte patroner, tager MegaTank-printernes genopfyldelige blæksystem bæredygtighed op på et nyt niveau.

En bruger holder et fotoprint med andre spredt ud på bordet foran og blomsterudstillinger.

Forever Rose lægger et personligt foto ved hver gave, de sender, og det billede skal være af højeste kvalitet. Virksomheden har konstateret, at Canon MAXIFY G6040 lever op til den påkrævede standard ved store volumener og til en lavere pris end ved laserprint.

Forever Rose har base i Dubai og er en virksomhed, der laver personlige gaver. I Canon MAXIFY G6040 fandt ejeren af Forever Rose, Ebraheem Al Samadi, en løsning, der kunne imødekomme behovet for konstant, driftssikker og høj produktivitet, samtidig med at printomkostningerne blev reduceret. Vi har oplevet en betydelig besparelse i forhold til den laserprinter, vi brugte før, siger han.

"Vi printer dagligt", siger virksomhedens International Commercial Director Asim Hussain. "Og muligheden for at printe store mængder til en god pris var en vigtig overvejelse i forbindelse med valget af Canon MegaTank-printeren."

Den gode pris er kun halvdelen af historien. PIXMA G6040's resultater af høj kvalitet opfyldte behovet i en virksomhed, hvis kunder forventer den perfekte præsentation. Eftersom PIXMA G6040's farvestofsbaserede blæk gør det muligt at fremstille smukke og naturlige fotos, kan Forever Roses kunder nu vedlægge et perfekt trykt personligt foto, når de sender en gave.

For at gøre det endnu mere praktisk giver Canon Small Business Print Hub et væld af baggrundsoplysninger og casestudier, så du kan få idéer til, hvordan du virkelig får dit budskab igennem på print. Derudover giver Canon PosterArtist dig tusindvis af design, der kan tilpasses, lige ved hånden, så du hurtigt og direkte kan lave professionelt udseende plakater, bannere og foldere.

En Canon MegaTank-printer og nogle flasker udskiftningsblæk står på et skrivebord med en computerskærm og en skrivebordslampe bagved.

Ud over en 2,7" touchscreen, der kan tilpasses, har MAXIFY GX1050 og MAXIFY GX2050 en ny LED-statuslampe, der skifter farve, hvilket gør det nemt at kontrollere printstatus. De er også kompatible med cloud-tjenester, og du kan printe og scanne direkte fra Android- og iOS-smartphones og -tablets via Canon PRINT-appen.

Til syvende og sidst sikrer Canons MAXIFY- og PIXMA MegaTank-printere førsteklasses printkvalitet med høj outputhastighed, samtidig med at driftsomkostningerne holdes nede. Nettoresultatet er, at de kan forbedre din produktivitet og gøre din virksomhed mere rentabel og mere effektiv.

Matthew Richards & Paul Fitzpatrick
 1. Sidekapacitet er den estimerede værdi baseret på Canons individuelle testmetode vha. ISO/IEC 24712-diagrammet og kontinuerlig printsimulering med udskiftning efter den indledende opsætning.
 2. Dokumentprinthastighed på almindeligt A4-papir måles på baggrund af gennemsnittet for ESAT i kontorkategoritesten for ISO/IEC 24734-standarden.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

 • TIPS TIL PRINT

  Sådan printer du sikkert

  8 måder at bruge Canons sikkerhedsfunktioner til at sikre printsikkerheden.

 • PRINT

  De bedste printere til hjemmekontorer

  Gør det nemt at arbejde hjemmefra med Canon PIXMA- og MAXIFY-printere.

 • PRINT

  Canon PosterArtist

  Opret professionelle plakatdesign hurtigt, nemt og gratis.

 • PRINT

  Inkjet eller laser: Hvad er det rigtige for dig?

  Opdag forskellene mellem Canons inkjet- og laserprintere, og find ud af, hvad der passer bedst til dine behov.