MOVING TO MIRRORLESS

Bryd aldrig dit kreative flow

Selv om EOS R7 har fået ny teknologi, vil det føles velkendt og nemt for alle, der har brugt et digitalt Canon EOS-spejlreflekskamera før. Og hvis du ikke har, ved vi, at du vil kunne lide det hele.
Canon EOS R7 – Moving to Mirrorless, Never break your flow.

Et skift til det spejlløse EOS R-system giver enorme kreative fordele, så du kan optage på måder, du ikke har kunnet før. Det er en stor forandring, men du kan være sikker på, at dit eksisterende sæt fungerer fint med EOS R7.

Dit vindue ud til verden

Kameraets elektroniske søger med 2,36 millioner punkter er stor, klar og detaljeret og giver 100 % dækning og forhåndsvisning af præcis, hvordan et foto kommer til at se ud, når det optages – herunder eksponering, hvidbalance, Picture Style og dybdeskarphed. Forsinkelse i søgeren og blackout er blevet fjernet, så du får en naturlig og medrivende oplevelse.

Canon EOS R7 – Dit vindue til verden

Det er behageligt at bruge, selv i lang tid, takket være 1,15x forstørrelse og et 22 mm søgerokular væk fra kamerahuset. Opdateringshastigheden er hele 120 fps2, som giver en naturlig visning af motiver i bevægelse. Dette kan skiftes mellem strømsparefunktion eller Smooth-funktion for at opnå den højeste ydeevne.

Fordelen ved APS-C

Når du har brug for at komme tæt på, men du ikke kan komme tættere på, giver EOS R7 dig en stor fordel. Kameraet er bygget op omkring en sensor i APS-C-størrelse, som giver dine objektiver 1,6x større telerækkevidde sammenlignet med den samme brændvidde, der bruges på et fullframe-kamera.

Det er et kæmpe boost til fotografering af dyreliv, sport og action, hvor det at fylde billedet på afstand betyder alt. Få billeder som de professionelle med udstyr, der er betydeligt lettere og mere bærbart, så det ikke sinker dig.

Canon EOS R7 – Sammenligning af APS-C og fullframe

DSLR-venligt

Dem, der kommer til EOS R7 fra DSLR-verdenen, behøver ikke bruge lang tid på at vænne sig til det nye kamera. Betjeningsfunktionerne er der, hvor du forventer at finde dem, og navigering på menusider vil føles velkendt - men med forbedringer. Der er endda OVF Assist, der simulerer oplevelsen af en optisk søger – som bruger HDR-teknologi til at afsløre detaljer i mørke skygger og lyse områder – i stedet for at få vist billedeffekter.

Canon EOS R7 – OVF Assist-sammenligning

Canon EF- og EF-S-objektiver er kompatible med EOS R7 via en objektivadapter (der er tre i serien). AF, AE, IS og de fleste andre objektivteknologier fungerer, som du husker dem.

EOS R7 bruger også de samme batterier i LP-E6-serien som på mange af vores digitale spejlreflekskameraer, herunder EOS 7D-serien og EOS 70D, EOS 80D og EOS 90D – hvilket gør det nemt at dele batterier mellem kamerahuse.1

Intuitiv betjening

Hvert EOS-kamera er en udvikling i design, der bygger på de kameraer, der kom før det, og samtidig tilføjer nye funktioner. EOS R7 har f.eks. et joystick til valg af AF-punkt, der er omgivet af et kontrolhjul – en kombination af to klassiske EOS-betjeningsknapper. Du finder dette lige ved siden af kameraets søger, lige hvor din tommelfinger hviler, når du holder det. Perfekt til hurtig, instinktiv optagelse.

Canon EOS R7 – Intuitiv betjening

En fokusfunktionskontakt sidder foran på kameraet og er nem at finde med kameraet for øjet. Det gør det nemt for fotografer at skifte mellem autofokus og manuel fokus, selv med objektiver, der ikke har deres egen fokusomskifter. I midten af omskifteren er der en brugerdefinerbar funktionsknap, der kan programmeres til at udføre en række forskellige roller.

Canon EOS R7 – Kontrolelementer

Som du forventer af et EOS-kamera, kan mange af dets knapper tilpasses, så de kan programmeres til at fungere, som du ønsker det. Hovedmenusystemet har en Min Menu-skærm, der kan tilpasses, og som holder dine mest brugte kommandoer samlet på ét sted, og tre brugerdefinerede optagelsesmetoder giver dig mulighed for at genkalde din foretrukne måde at arbejde på med det samme.

En touchscreen, der kan vippes og drejes, giver fotografen mulighed for at komponere og optage fra usædvanlige vinkler og nye perspektiver og giver videobrugere mulighed for at optage komfortabelt og med maksimal stabilitet.

Kvalitet med indbygget selvtillid

EOS R7 modstår støv, snavs og vand takket være den robuste konstruktion af magnesiumlegering og dusinvis af beskyttende gummipakninger3. Hvis du arbejder i udfordrende omgivelser, eller hvis vejret skifter til det værste, kan du trygt fortsætte med at optage – og aldrig gå glip af et øjeblik.

Men den robuste konstruktionskvalitet gør ikke EOS R7 tungt at bære. Faktisk er det lettere og mere bærbart end EOS 7D Mark II, hvilket gør det til et fremragende valg for fotografer på farten.

Canon EOS R7 – Forsegling

Dobbelt så meget lagerplads, dobbelt så meget sikkerhed

EOS R7’s dobbelte UHS-II SD-hukommelseskortstik giver dig mulighed for at optage uden problemer, når der er tryk på. De kan konfigureres på flere måder.

Til automatisk sikkerhedskopiering – en fantastisk mulighed, når du optager vigtige begivenheder, og du har brug for at være forsikret, hvis det værste sker. En favorittaktik for rejsefotografer.

Overfyldning – når ét kort er fuldt, gemmer kameraet automatisk billeder på det andet kort, så du ikke behøver at stoppe optagelsen et eneste øjeblik. Fantastisk til bryllupper, dyreliv og sportsbegivenheder, når du ikke vil gå glip af et eneste sekund.

JPEG til ét kort; RAW til et andet – gem et sæt prøvetryk separat til de RAW-filer, du vil bruge til redigering.

Film til ét kort, fotos til et andet – hold styr på dit indhold, eller brug et større kort til video og et mindre kort til stillbilleder. Fantastisk til hybridoptagelse ved begivenheder eller på dokumentarprojekter.

Canon EOS R7 – Dobbelt så meget lagerplads

Tilbehørssko

EOS R7 har en avanceret ny hotshoe til hurtig og nem tilslutning af nye enheder og tilbehør. Disse omfatter en digital mikrofon og en XLR-mikrofonadapter til de lydspor, dine film fortjener. Udvalgte Speedlites og Speedlite-transmittere kan også sluttes til kameraet på denne måde, så du kan overtage styringen af belysningen.

Canon EOS R7 – Tilbehørssko
 1. Med LP-E6NH/LP-E6N understøttes opladning via USB. Med LP-E6 eller ikke-godkendte batterier understøttes opladning via USB ikke. Batterierne oplades muligvis ikke, medmindre batteriniveauet er lavt.
 2. Den maksimale billedhastighed under AF, halvt tryk på udløserknappen eller kontinuerlig optagelse er 59,94 fps. Bemærk, at skærmens billedhastighed kan være lavere afhængigt af det objektiv, du bruger, og optagelsesforholdene.
 3. Selvom kameraet er designet til at være støvtæt og fugtafvisende, kan det ikke garantere fuldstændig udelukkelse af støv, snavs, vand, salt osv. fra indgangen. Se specifikationer for yderligere oplysninger

Relaterede artikler

 • FORDELE

  Næste generations autofokus

  Vi har givet EOS R7 den dyb læring-AI og iTR AF-teknologi, som du finder i vores EOS R3-, EOS R5- og EOS R6-kameraer.

 • FORDELE

  Hastighed og ydeevne

  Det perfekte fotografiske øjeblik varer nogle gange kun brøkdele af et sekund, og derfor har vi designet EOS R7 til at være usædvanligt hurtigt.

 • FORDELE

  Billedkvalitet

  Uanset om du optager stillbilleder eller video, leverer EOS R7 CMOS-sensoren med 32,5 Megapixel og DIGIC X-billedprocessen fantastiske resultater.

 • FORDELE

  En ny standard for billedstabilisering

  Forestil dig, at du kan optage fotos med lang eksponering håndholdt og med vilje sløre motiver i bevægelse uden at skulle bruge stativ.

 • FORDELE

  Få kontakt til dit publikum

  EOS R7 er et forbundet kamera, der kan arbejde sammen med din smartphone, tablet eller computer via Canon Camera Connect-appen.

 • NYHEDSBREV

  Bliv inspireret, tilmeld dig nu

  Gå aldrig glip af de seneste tilbud fra Canon, tips og kurser, nyheder og invitationer til lokale begivenheder.