BILLEDKVALITET

Billedkvalitet, der overgår forventningerne

EOS R7 er bygget til skabere af hybridindhold og leverer enestående billedkvalitet, uanset hvad du optager – fotos, video eller begge dele.
Canon EOS R7 – Fordele – Billedkvalitet

Uanset om du er fotograf, der også kan lide at optage video, eller en videofotograf, der kan lide at tage stillbilleder, leverer EOS R7 resultater, der blæser dig omkuld. Dette ægte hybridkamera giver dig mulighed for at skifte mellem fotos og film med et tryk på en knap, men det leverer de samme fine detaljer, naturlige farver og bløde toner, uanset hvordan du arbejder.

Ganske enkelt giver EOS R7 dig frihed til at fortælle historier, som du vil.

En sensor i APS-C-størrelse med 32,5 Megapixel – designet og fremstillet af Canon – giver den perfekte balance mellem detaljer, hastighed og ydeevne i svagt lys. Billeder i høj opløsning ser fantastiske ud printet i stor størrelse eller vist på skærme med høj opløsning. De kan også beskæres under redigering uden nævneværdigt tab af billedkvalitet.

Svagt lys? Intet problem!

Når tingene bliver mørke, fortsætter EOS R7 med at producere fantastiske billeder. En maksimal følsomhed på ISO 32.000 (kan udvides til ISO 51.200) sikrer, at hurtige lukkertider kan bruges til at fastfryse bevægelser selv i svagt lys – perfekt til sportsbegivenheder om aftenen eller til at fotografere dyrenes adfærd sent på dagen.

Kameraets Dual Pixel CMOS AF II-system sporer motiver kontinuerligt, og dets følsomhed giver dig mulighed for at fokusere sikkert og præcist under forhold, der er så mørke som -5 EV (eller -3,5 EV i filmfunktion)1. En billedstabilisator giver op til 7 stop2 beskyttelse mod kamerarystelser ved brug af RF-S 18-150 mm F3.5-6.3 IS STM.

Canon EOS R7 – Svagt lys ISO 32000

Et udvalg af filformater

JPEG-filer er et godt valg, når du har brug for lille filstørrelse og maksimal kompatibilitet, men EOS R7 tilbyder et andet valg: HEIF-filer (der står for "højeffektiv billedfil") giver forbedret billedkvalitet for stort set samme størrelse sammenlignet med JPEG-filer. De har også 10-bit farver, som forbedrer det dynamiske område og farveovergange.

Når kvalitet er altafgørende, skal du skifte til RAW. EOS R7 tilbyder en række muligheder, herunder 14-bit CR3 RAW-filer, C-RAW-filer, der optager mindre plads med minimalt kvalitetstab og RAW burst. Dual Pixel RAW er også tilgængeligt, hvilket giver mulighed for finjustering af billeder, når de er taget, takket være vores Digital Photo Professional-software.

Arbejde med RAW

Vores Digital Photo Professional-software (DPP), der fås som en gratis download, er en komplet RAW-behandlingsløsning. Gennemse og vælg billeder, anvend justeringer og redigeringer, og omdan derefter dine billeder til JPEG-, HEIF- eller TIFF-filer.

DPP giver dig også mulighed for at arbejde med Dual Pixel RAW-filer, så egenskaber som bokeh, skarphedspunkt og ghosting kan mikrojusteres, når optagelsen er taget. Den ultimative kontrol for det perfekte resultat.

Canon EOS R7 – Optagelse med RAW i DPP

Hvis du vil have hver eneste dråbe billedkvalitet ud af EOS R7, skal du prøve at behandle RAW-billeder i image.canon-skyen5,6. En neural netværksbilledbehandlingsenhed bruges til at tage billedkvaliteten til nye højder.

• Fine detaljer får flottere opløsning takket være undertrykkelse af såkaldte ”jaggies"
• Moire og falsk farve reduceres
• Støjreduktion forbedrer billedkvaliteten ved høje ISO-indstillinger
• Eventuel optisk forvrængning, lysfald eller diffraktion korrigeres også

Konverterede billeder gemmes i skyen som enten JPEG- eller HEIF-filer, som derefter kan downloades til din computer eller mobile enhed.

Film til store skærme og små

EOS R7 kan optage 4K-video på en række måder og med forskellige billedhastigheder og komprimeringsmetoder. Det er nemt at konfigurere EOS R7 til at arbejde på den måde, du ønsker, takket være en særlig brugervenlig menu.


opløsning

Billedhastighed (fps)

Komprimering


NTSC

PAL


4K UHD (Fin)
(Fra oversamplet 7K)

29,97
23,98

25,00

IPB (standard)

IPB (lille)

4K UHD


59,94

 

50,00

IPB (standard)

IPB (lille)

29,97

25,00

IPB (standard)

IPB (lille)

23,98

-

IPB (standard)

IPB (lille)

4K UHD (beskæring)7

59,94

50,00

IPB (standard)

IPB (lille)

Full HD

119,88

100,00

IPB (standard)

IPB (lille)

59,94

50,00

29,97

25,00

IPB (standard)

IPB (lille)

23,98

-

IPB (standard)

IPB (lille)

Ved optagelse af UHD 4K ved hjælp af kameraets APS-C-sensor i fuld bredde er billedhastigheder tilgængelige op til 60p. Det gør det muligt at gengive motiver i bevægelse med silkeblød klarhed og skabe flotte slowmotion-effekter ved redigering.

For at opnå den ultimative billedkvalitet kan du prøve EOS R7 4K Fine-funktion, som oversampler 7K-data fra kameraets sensor for at lave meget detaljerede 4K/30p-optagelser. Det ser fantastisk ud, når det afspilles på 4K-skærme, og det kan beskæres under redigering ved output af Full HD. Der er også en dedikeret 4K UHD-beskæringsmetode til ekstra teleoptagelser og Full HD-optagelse ved billedhastigheder på op til 120p.

Canon EOS R7 – Videofunktioner

Uanset hvad dit videoworkflow er, passer EOS R7 perfekt ind

Uanset om du optager hurtige, spontane filmklip til sociale medier eller omhyggeligt planlagte billeder til en kortfilm, leverer EOS R7 fantastiske resultater.

For seriøse, uafhængige filmskabere har EOS R7 funktionen Canon Log 3: En bevidst ”flad” farveprofil, der ikke kun bevarer detaljer i de lyseste og mørkeste dele af scenen, men også gør det nemmere at farvelægge optagelser i redigeringen – et must til seriøs videoproduktion. BT709, BT2020 og Cinema Gamut-farverum understøttes også.

EOS R7 understøtter desuden filmklipslængder på mere end 30 minutter – ideelt til interviews eller begivenheder, når handlingen finder sted over længere tid 3.

Kameraets førende billedstabilisering er yderst effektiv ved optagelse af video – perfekt til dokumentarfilm og filmoptagelsesprojekter med ”løb og skyd”-stil. Kameraets Auto Level-funktion – drevet af den indbyggede billedstabilisator – sikrer, at horisonterne forbliver lige, og at dine optagelser ser professionelle ud.

EOS R7 har også mikrofon- og hovedtelefonstik til optagelse og overvågning af lyd samt en HDMI-tilslutning til eksterne optagere og skærme.

Og for dem, der er seriøse med at skabe indhold på sociale medier, understøttes lodret videooptagelse – ideelt til reels og stories. EOS R7 understøtter også direkte livestreaming på YouTube4 og kan uden problemer tilsluttes din smartphone, så det er nemt at få dit indhold derhen, hvor du vil have det.

 1. Ved optagelse af stillbilleder med et f/1.2-objektiv, midterste AF-punkt, One-Shot AF, ved 23 °C, ISO100. Uden RF-objektiver med Defocus Smoothing-belægning
 2. 7-stops baseret på CIPA-standarden med RF-S 18-150MM F3.5-6.3 IS STM ved en brændvidde på 105 mm
 3. Maks. tilgængelig filmoptagelsestid: Normal: 6 t.
  Film med høj billedhastighed (Full HD 120 fps): 90 min.
  Hvis kameraets interne temperatur bliver for høj, reduceres optagelsestiden muligvis.
  4K 30p HQ: Ca. 60 min. ved start fra +23 °C.
  4K 60p beskæring: Ca. 60 min. ved start fra +23 °C.
 4. Kameraets livestreamingtjeneste understøtter kun livestream på YouTube. Før du bruger livestreamingtjenesten, skal du registrere dig på image.canon. Se YouTube for at få de seneste krav. Livestreaming på YouTube kan ændres, stoppes eller afsluttes uden varsel. Canon påtager sig intet ansvar for tjenester, der leveres af tredjeparter, herunder deres livedistribution på YouTube.
 5. Tjenesten lanceres i slutningen af juli 2022, og opdatering af kameraets firmware vil være påkrævet
 6. RAW-billeder, der er taget med RAW Burst-funktion, kan ikke fremkaldes.
  Cloud RAW-billedbehandling er en betalt tjeneste.
  Køb af et abonnement via Canon Imaging App-tjenesteabonnementer er nødvendigt.
  Du kan finde flere oplysninger på: https://sas.image.canon/
 7. 4K 60p-optagelsesmetode er beskåret til 55 % af det vandrette område.

Relaterede artikler

 • FORDELE

  Næste generations autofokus

  Vi har givet EOS R7 den dyb læring-AI og iTR AF-teknologi, som du finder i vores EOS R3-, EOS R5- og EOS R6-kameraer.

 • FORDELE

  Hastighed og ydeevne

  Det perfekte fotografiske øjeblik varer nogle gange kun brøkdele af et sekund, og derfor har vi designet EOS R7 til at være usædvanligt hurtigt.

 • FORDELE

  Dit skift til spejlløst kamera

  Overvejer du at opgradere dit digitale Canon-spejlreflekskamera? Det DSLR-venlige EOS R7 er fyldt med nye teknologier og giver dig intuitiv og velkendt betjening.

 • FORDELE

  En ny standard for billedstabilisering

  Forestil dig, at du kan optage fotos med lang eksponering håndholdt og med vilje sløre motiver i bevægelse uden at skulle bruge stativ.

 • FORDELE

  Få kontakt til dit publikum

  EOS R7 er et forbundet kamera, der kan arbejde sammen med din smartphone, tablet eller computer via Canon Camera Connect-appen.

 • NYHEDSBREV

  Bliv inspireret, tilmeld dig nu

  Gå aldrig glip af de seneste tilbud fra Canon, tips og kurser, nyheder og invitationer til lokale begivenheder.