Billedstabilisering

Holder optagelsen stabil, selv når du ikke kan

Den indbyggede billedstabilisator (IBIS), der findes i EOS R7, giver en meget effektiv billedstabilisering, uanset hvilket objektiv du bruger. Men systemet kommer virkelig til sin ret, når du tilføjer et RF-objektiv med optisk IS.
Canon EOS R7 – Fordel – Billedstabilisering på næste niveau

De mekaniske hus- og optiske objektivbaserede billedstabilisatorer arbejder sammen gennem kameraets højhastigheds-RF-fatning og giver op til 7-stops beskyttelse mod kamerarystelser med RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM1 og har også verdens højeste niveau2 af billedstabilisering med 8,0 stop3

Og når du optager med objektiver uden billedstabilisering (som f.eks. hurtige objektiver), giver EOS-R-systemets brede objektivfatning EOS R7's IBIS mulighed for stadig at levere meget effektiv beskyttelse mod kamerarystelser.
Korrektionsakse
Objektiv Hældning/drejning X/Y Rulning

EF

Uden IS Indbygget IS Indbygget IS Indbygget IS
Optisk billedstabilisering Optisk billedstabilisering Indbygget IS Indbygget IS
Hybrid IS Optisk billedstabilisering Stillbillede: Optisk IS
Film: Indbygget IS
Indbygget IS
RF Uden IS Indbygget IS Indbygget IS Indbygget IS
Optisk billedstabilisering Koordineret kontrol4:
Optisk IS + indbygget IS
Indbygget IS Indbygget IS
Hybrid IS Koordineret kontrol:
Optisk IS + indbygget IS
Stillbillede: Optisk IS
Film: Indbygget IS
Indbygget ISDenne samarbejdsorienterede tilgang til billedstabilisering åbner op for en verden af nye kreative muligheder. Optag håndholdt med lukkertider på flere sekunder for at sløre motiver i bevægelse, mens du holder alt andet knivskarpt – en tilgang, der ellers ville kræve brug af et besværligt stativ.

Natur- og sportsfotografer, der arbejder med telefotobrændvidder, vil elske friheden til at optage håndholdt – selv i svagt lys – og være sikre på, at EOS R7's billedstabilisering hjælper med at levere de skarpeste resultater.

Canon EOS R7 – Sammenligning af IS

Plant niveau

Vippefunktionen i kameraets IBIS-system kan også nivellere billeder, så man slipper for skrånende horisonter i landskabsbilleder.

Canon EOS R7 – Sammenligning af Auto Level

En ny panoramabilledfunktion er også tilgængelig, som bruger indbygget IS til at kompensere for den svingende bevægelse, der foretages, når kameraet panoreres – enten venstre, højre, op eller ned. Resultatet er panoramaer af højere kvalitet med færre forskydninger forårsaget af bevægelse.

Canon EOS R7 – Panorama

Når det drejer sig om panorering (optagelse med en langsom lukkertid, mens du følger et motiv i bevægelse, for at sløre baggrunden), gør EOS R7 det nemt. Vælg funktionen panorering, hvorefter kameraets AF registrerer og sporer bilen, mens billedstabilisatoren korrigerer for lodrette kamerarystelser, når du panorerer. Kameraet bruger endda motivgenkendelse til at kompensere for ”motivrystelser”, hvilket giver dig langt bedre optagelser.

Canon EOS R7 – Panoreringsfunktion

Ultrajævn, stabiliseret video

EOS R7’s førende IS-samarbejdsteknologi stabiliserer også video, så du får silkebløde optagelser, der ser ud til at være optaget med en kameravogn eller en gimbal. Der kan også tilføjes en tredje type IS – Movie Digital IS fungerer sammen med EOS R7’s IBIS og OIS, hvilket giver et endnu flottere resultat.

 1. 7-stops baseret på CIPA-standarden med RF-S 18-150MM F3.5-6.3 IS STM ved en brændvidde på 105 mm.
 2. Blandt alle digitalkameraer med udskifteligt objektiv. Fra 23. maj 2022 (undersøgt af Canon). IS-ydeevnen er den samme som EOS R3, EOS R5 og EOS R6.
 3. Drejnings-/hældningsretning, baseret på CIPA-standarden, 8,0 stop med RF 24-105mm F4 L IS USM ved en brændvidde på 105 mm. Afhængigt af købstidspunktet skal objektivets firmware opdateres.
 4. Fra maj 2022. Undtagen RF600mm F11 IS STM og RF800mm F11 IS STM

Relaterede artikler

 • Next Generation Autofocus

  FORDELE

  Næste generations autofokus

  Vi har givet EOS R7 den dyb læring-AI og iTR AF-teknologi, som du finder i vores EOS R3-, EOS R5- og EOS R6-kameraer.

 • Speed & Performance

  FORDELE

  Hastighed og ydeevne

  Det perfekte fotografiske øjeblik varer nogle gange kun brøkdele af et sekund, og derfor har vi designet EOS R7 til at være usædvanligt hurtigt.

 • Image Quality

  FORDELE

  Billedkvalitet

  Uanset om du optager stillbilleder eller video, leverer EOS R7 CMOS-sensoren med 32,5 Megapixel og DIGIC X-billedprocessen fantastiske resultater.

 • Move to Mirrorless

  FORDELE

  Dit skift til spejlløst kamera

  Overvejer du at opgradere dit digitale Canon-spejlreflekskamera? Det DSLR-venlige EOS R7 er fyldt med nye teknologier og giver dig intuitiv og velkendt betjening.

 • Connect with audience

  FORDELE

  Få kontakt til dit publikum

  EOS R7 er et forbundet kamera, der kan arbejde sammen med din smartphone, tablet eller computer via Canon Camera Connect-appen.

 • NYHEDSBREV

  Bliv inspireret, tilmeld dig nu

  Gå aldrig glip af de seneste tilbud fra Canon, tips og kurser, nyheder og invitationer til lokale begivenheder.