FÅ KONTAKT TIL DIT PUBLIKUM

Få kontakt til dit publikum

EOS R7 er et kamera med mange tilslutningsmuligheder, der kan oprette forbindelse til Wi-Fi®-netværk, mobile enheder og PC/Mac-computere. Få dit indhold hurtigt derhen, hvor det skal være, og nyd kameraets utrolige fjernbetjeningsmuligheder.
Canon EOS R7 – Skab forbindelse til dit publikum

Tag dit workflow med på farten

EOS R7 kan fastholde et "altid tændt" Bluetooth® Low Energy-link til din smartphone, så det er hurtigt og nemt at oprette forbindelse med Wi-Fi®. Gennemse filer, download og rediger billeder og video, og send indhold til sociale medier – alt sammen fra enheden i din hånd. Arbejder du professionelt? Du kan også sende billeder og video i reduceret eller fuld størrelse direkte til din kunde via Canon Camera Connect-appen og slå dine konkurrenter.

Kameraet kan også oprette forbindelse til Wi-Fi®-netværk uafhængigt, uden behov for en smartphone. Herfra kan billeder overføres til vores onlinegateway image.canon, hvor de gemmes i skyen, klar til redigering og efterbehandling. Indstil kameraet til at overføre alle billeder eller kun dem, der er tagget som favoritter.

Næste generations USB-C

EOS R7 har også USB-C 3.2 til hurtig ledningsoptagelse til en Apple iPhone1 via Lightning-porten eller til en PC/Mac-computer, der kører Canon EOS Utility-software.

Vi går live om 3, 2, 1…

Vloggere vil elske EOS R7's evne til at streame video i enestående kvalitet direkte til YouTube – der kræves ingen computer2. Du skal blot slutte kameraet direkte til et Wi-Fi®-netværk for at få professionelle resultater, der vil imponere dine følgere.

Når EOS R7 er registreret med vores image.canon-tjeneste (du skal blot bruge en telefon til at scanne en QR-kode på bagsiden af kameraet), kan brugere af EOS R7 oprette forbindelse til YouTube-websiden ved hjælp af dataoverførselstjenesten.

Da EOS R7 har en ren HDMI-udgang, kan den også livestreame via HDMI-adaptere, eller du kan bruge din PC/Mac med EOS Utility-software til at oprette forbindelse til almindelige videokonferenceplatforme.

Canon EOS R7 – Vlogging

Fjernbetjent kreativitet

Uanset om dit EOS R7 er sluttet til din mobile enhed eller din PC/Mac, kan du fjernbetjene det og få nye måder at optage på.

På optagelse

Canon Camera Connect-appen giver ekstraordinær fjernbetjening til dit EOS R7. Se, hvad kameraet ser, juster dets indstillinger, og optag fotos og video med et enkelt tryk på skærmen.

Når du arbejder på denne måde, kan du placere dit kamera ét sted, mens du optager fra et andet, f.eks. når du tager selfies eller gruppefotos. Det er også en fantastisk tilgang til fotografering af vilde dyr: Placer dit EOS R7 tæt på et sted, du ved, bliver besøgt af dyr, og optag derefter på afstand for at undgå at skræmme dem.

I studiet

Når du optager stillbilleder, makro- og madfotografering i et kontrolleret miljø i studiet, kan EOS R7 styres fra en stationær eller bærbar computer, der kører vores EOS Utility-software, Canon SDK (softwareudviklingssæt) eller tredjepartsprogrammer.

Se nøjagtigt, hvad kameraet ser på den samme skærm, som du vil bruge til efterbehandlingsarbejde, så du får en helt perfekt komposition. Juster kameraindstillingerne med EOS Utility’s intuitive interface, og tag billeder, der kan gemmes på kortet, på computeren eller begge steder.

På filmsættet

Betjen EOS R7 via appen, mens du optager video, og skab effekter, der normalt kræver et filmhold. F.eks. fokusering: Tryk blot på skærmen på den tilsluttede enhed for at fokusere kameraet på et nyt motiv igen. Ændringen af fokus vil være stabil – ligesom du ser det på den store skærm.

Den nyeste firmware

EOS R7-firmwaren kan også opdateres via Canon Connect-appen, så du kan holde dig opdateret med de nyeste funktioner

Tilslutning via Canon Connect-app

Cloud-baseret RAW-behandling3

Ud over at behandle RAW-filer i kameraet eller på din PC/Mac-computer kan fotografer nu behandle RAW-billeder fra EOS R7 i image.canon-skyen4 for at opnå forbedret billedkvalitet.

RAW-filer, der uploades til skyen, fremkaldes ved hjælp af en neural netværksbilledbehandlingsenhed, hvilket ikke blot resulterer i mindre digital støj, men også forbedret de-mosaicing og færre artefakter.

• Fine detaljer får flottere opløsning takket være undertrykkelse af såkaldte ”jaggies"
• Moire og falsk farve reduceres
• Støjreduktion forbedrer billedkvaliteten ved høje ISO-indstillinger
• Optisk korrektion af forvrængning, lysfald og diffraktionseffekter

Konverterede billeder gemmes i skyen som enten JPEG- eller HEIF-filer, som derefter kan downloades til din computer eller mobile enhed.

Image.canon cloud-tjenester
Canon EOS R7 – Cloud RAW-behandling
  1. Apple, Apple TV, Apple Watch, iPad, iPad Air, iPad Pro, iPhone og Lightning er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. tvOS er et varemærke tilhørende Apple Inc
  2. Kameraets livestreamingtjeneste understøtter kun livestream på YouTube. Før du bruger livestreamingtjenesten, skal du registrere dig på image.canon. Se YouTube for at få de seneste krav. Livestreaming på YouTube kan ændres, stoppes eller afsluttes uden varsel. Canon påtager sig intet ansvar for tjenester, der leveres af tredjeparter, herunder deres livedistribution på YouTube.
  3. RAW-billeder, der er taget med RAW Burst-funktion, kan ikke fremkaldes. Cloud RAW-billedbehandling er en betalt tjeneste. Køb af et abonnement via Canon Imaging App-tjenesteabonnementer er nødvendigt. Du kan finde flere oplysninger på: https://sas.image.canon/
  4. Tjenesten lanceres i slutningen af juli 2022, og opdatering af kameraets firmware vil være påkrævet

Relaterede artikler

  • FORDELE

    Næste generations autofokus

    Vi har givet EOS R7 den dyb læring-AI og iTR AF-teknologi, som du finder i vores EOS R3-, EOS R5- og EOS R6-kameraer.

  • FORDELE

    Hastighed og ydeevne

    Det perfekte fotografiske øjeblik varer nogle gange kun brøkdele af et sekund, og derfor har vi designet EOS R7 til at være usædvanligt hurtigt.

  • FORDELE

    Billedkvalitet

    Uanset om du optager stillbilleder eller video, leverer EOS R7 CMOS-sensoren med 32,5 Megapixel og DIGIC X-billedprocessen fantastiske resultater.

  • FORDELE

    Dit skift til spejlløst kamera

    Overvejer du at opgradere dit digitale Canon-spejlreflekskamera? Det DSLR-venlige EOS R7 er fyldt med nye teknologier og giver dig intuitiv og velkendt betjening.

  • FORDELE

    En ny standard for billedstabilisering

    Forestil dig, at du kan optage fotos med lang eksponering håndholdt og med vilje sløre motiver i bevægelse uden at skulle bruge stativ.

  • NYHEDSBREV

    Bliv inspireret, tilmeld dig nu

    Gå aldrig glip af de seneste tilbud fra Canon, tips og kurser, nyheder og invitationer til lokale begivenheder.