Videohybrid

En content creators drøm. Ét kamera til stillbilleder og video

Javier Cortes tager billeder af en balletdanser på et teater med Canon EOS R6

Javier Cortes i gang med at tage billeder af en balletdanser, der øver sig på Teatro Massimo på Sicilien. ® Teatro Massimo.

Ud over stillbilleder i enestående kvalitet producerer EOS R6 også enestående video. Optag ved opløsninger på op til 4K/60p eller ved billedhastigheder på op til 120p, når du optager Full HD-optagelser – alt sammen med Dual Pixel CMOS AF, der giver kontinuerlig autofokus med sporing. Brug kameraets avancerede teknologier til at optage et stort dynamikområde og smukke farver.

Hænder, der holder et Canon EOS R6 i naturlige omgivelser

Optag håndholdt, og få fuldt udbytte af EOS R6's stærke kombinerede objektiv og integreret billedstabilisator.

Optagelse af balletdanser i et åbent naturligt område omgivet af søjler

Optag 4K 60p for at fange ballettens yndefulde og flydende bevægelser med enestående detaljer og naturlige farver.

Canon EOS R6 holdes i en lav vinkel og optager en danser, der sidder på gulvet

Skærmen, der kan vippes og drejes, giver dig bedre muligheder for at komponere billedet, når du optager fra en lav vinkel, hvorved du kan opnå en dramatisk effekt. ® Teatro Massimo.

Skab det udseende og den fornemmelse, du ønsker

EOS R6 kan optage video i en række opløsninger og billedhastigheder, afhængigt af den fremtoning, du ønsker at opnå.

Ved 4K UHD-opløsning kan filmskabere fange enestående klarhed og detaljer og vælge en række forskellige billedhastigheder:
• 23,98p giver biograflignende fremtoning
• 25p og 30p til normal gengivelse
• 50p og 60p til gengivelse af dynamiske motiver i flydende bevægelse eller til skabelse af slowmotion-effekter med halv hastighed

Når du optager i Full HD-opløsning, er der ekstra muligheder:
• 100p og 120p for endnu jævnere gengivelse af motiver i meget hurtig bevægelse og ekstremt langsomme effekter i kvart hastighed.*

Sammen med en traditionel intervaltimer til stillbilleder understøtter EOS R6 også 4K- og Full HD-optagelse af timelapse-videoer. Dette gør det muligt for videofotografer at optage ændringer i en scene, der sker på en meget langsommere tidsskala end normalt, og give dem kontrast med realtidsoptagelser og slowmotion-optagelser.

* Der optages ikke lyd ved optagelse med Full HD 100/120p

Javier optager to balletdansere på et teater med Canon EOS R6

Javier optager balletdanserne, idet han demonstrerer EOS R6's enestående filmoptagelsesfunktioner, samt dets 8-trins IS. ® Teatro Massimo.

Professionel billedkvalitet

EOS R6 giver mulighed for at optage med Canon Log 1 for resultater, der bevarer detaljer i højlys og skygger, når du optager under forhold med høj kontrast. Optagelser, der er optaget med Canon Log 1, er nemme at graduere i efterredigeringsworkflowet, så det er nemt at anvende et bestemt udseende eller en bestemt farveprofil eller at farvetilpasse dem med optagelser, der er optaget på andre kameraer i samme format.

EOS R6 understøtter nu H.265-codec sammen med det mere traditionelle H.264. Dermed kan man lave 10-bit 4:2:2-optagelser, hvilket giver en enestående billedkvalitet, enten optaget internt på SD-hukommelseskort eller eksternt på en optager via en mikro-HDMI-udgang.

Håndtering af dynamikområde

Når der optages under forhold med høj kontrast, optager EOS R6's HDR-filmfunktion billeder, der er undereksponerede og derefter korrekt eksponerede, og kombinerer dem derefter til et enkelt billede, der automatisk bevarer detaljerne i områder med klart lys. Og det er ikke det hele.

EOS R6 understøtter nu også HDR PQ-optagelse til video samt stillbilleder. Denne metode med højt dynamikområde anvender PQ (perceptual quantization) til optagelser, der ser fantastiske ud, når de vises på kompatible HDR-skærme.

Kameraet optager HDR PQ i et format, der overholder BT.2100 (PQ) HDR-specifikationen og H. 265-komprimering, så det kan redigeres i kompatibel software.

Balletdanser, der poserer i et åbent område omgivet af søjler

"Med Canon EOS R6 kan jeg tage mine evner som filmskaber til det yderste."

Dual Pixel CMOS AF II

Vores opdaterede Dual Pixel CMOS AF II-system giver jævn og sikker kontinuerlig fokusering i alle optagelsesfunktioner. Det er også udstyret med ansigts- og øjengenkendelse på 100 procent af billedet*, hvilket gør det ideelt til optagelser i højt tempo. Systemet kan også genkende katte, hunde og fugle og nemt spore dem i billedrammen, så fokus justeres for at holde dem skarpe.

Det er også nemt at oprette "pull-focus"-overgange, der flytter skarphedsområdet fra et sted til et andet sammen med publikums opmærksomhed. Det er en elegant professionel effekt, og EOS R6 gør det nemt at opnå. Du skal blot trykke på kameraets touchscreen (eller skærmen på en tilsluttet mobil enhed), så genfokuserer kameraet jævnt – med en hastighed, der er angivet af dig i menusystemet.

* Kun med kompatible objektiver. Det er muligvis ikke muligt at flytte AF-rammen til kanten af skærmen under visse scene- og motivforhold.

EOS R6 har "zebraer" – stribede mønstre, der overlejres på skærmen, for at advare dig om, at en genstand eller et område nærmer sig et vist lysstyrkeniveau og potentiel overeksponering. De kan indstilles til at udløse ved forskellige lysstyrkeniveauer ved hjælp af indstillingerne i EOS R6's hovedmenu.

Balletdanser, der poserer i et åbent område omgivet af søjler

Fokus på det, som betyder mest

Med den avancerede Dual Pixel CMOS AF II-autofokus identificerer og sporer EOS R6 objekter i bevægelse, som intet spejlløst kamera før har opnået.
Et håndholdt Canon EOS R6-kamera

® Teatro Massimo.

Værktøjer, der hjælper dig med at fokusere
Når du fokuserer manuelt, tilbyder EOS R6 en række værktøjer, der hjælper dig med at opnå afgørende skarphed og få de resultater, du er ude efter.

Fokus Peaking
Kanterne på de fokuserede dele af scenen er skitseret i en farve efter eget valg.
Forstørrelse af fokus
Ved at forstørre billedet, først med 5x og derefter med 10x, vil du bedre kunne se billedet og evaluere fokus.
Dual Pixel CMOS AF-hjælp
EOS R6's Dual Pixel CMOS AF-teknologi, der først kunne opleves i vores Cinema EOS C300 Mark II-kamera, måler motivets afstand ved hjælp af Dual Pixel-algoritmer og viser en indikator, der viser, om motivet er i eller ude af fokus.

Optagelsestidspunkter

EOS R6 tilbyder effektive funktioner til filmoptagelse og stillbilleder i et kompakt design. Ved de højeste billedhastigheder og opløsninger genereres der uundgåeligt varme på grund af opløsningen, billedhastigheden og autofokusfunktionen. De omtrentlige optagelsestider for de tilgængelige opløsninger og billedhastigheder i miljøer med en temperatur på 23 °C fra koldstart er beskrevet nedenfor.

4K 60P
- 94 % sensorbredde: 30 minutter
- APS-C-beskæring (5,1 K oversampling): 35 minutter *1

4K 30P
- 94 % sensorbredde: ikke begrænset af varme
- APS-C-beskæring (5,1 K oversampling): 40 minutter *1
*1 Optagelse er begrænset til 29 minutter og 59 sekunder. Angiver det tidspunkt, hvor optagelsen kan genoptages med det samme

Hvis kameraet når temperaturgrænsen, anbefales det at slukke for kameraet for at lade varmen blive afledt.
Omtrentlige restitutionstider for et miljø med 23 °C er angivet nedenfor, men de påvirkes af forskellige faktorer, f.eks. omgivende temperatur, fortsat kamerabetjening og den valgte optagelsesopløsning. Tiden, indtil der er fuld optagetid til rådighed, varierer afhængigt af den omgivende temperatur.

4K 60P
- 10 minutters nedkøling giver ca. 5 minutters optagetid

"FILMPRODUKTION HAR KRAFTEN TIL AT TAGE DIG MED PÅ EN REJSE"

Javier Cortes' udstyrstaske

Det vigtige sæt, der bruges til professionel filmproduktion.

Javier Cortes med et Canon EOS R6-kamera

Kameraer

EOS R6

Uanset hvad du optager, kan du med EOS R6 være kreativ på måder, du aldrig havde troet var muligt.

Læs mere

Objektiver

Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Dette objektiv, der er en del af Canons treenighed af uundværlige, professionelle RF-zoomobjektiver, kan prale af en hurtig blændeåbning og billedstabilisering samt en Nano USM-motor, der giver støjsvag fokusering.

Læs mere

Objektiver

Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM

Canons hurtigste ultravidvinkelzoom med en Nano USM-motor, 5-trins billedstabilisering plus 3 asfæriske og 2 UD-elementer, der giver forbløffende skarphed. Wanda siger, at det hjælper hende med at skabe "smukke og utroligt skarpe billeder".

Læs mere

Canon RF 50mm F1.2L USM

Et objektiv, der sætter nye standarder for fotografisk ydeevne og leverer uovertruffen skarphed, ekstra kreativ kontrol og en ydeevne i svagt lys, der ganske enkelt er bemærkelsesværdig.

Læs mere

Relaterede artikler

Udforsk disse artikler for at finde ud af, hvordan Canon EOS R6 udmærker sig på så mange områder.

 • HÅNDTERING OG TILSLUTNINGSMULIGHEDER

  Designet af Canon til dig

  EOS R6's design vil føles betryggende velkendt fra første færd.

 • HASTIGHEDEN

  EOS R6 - Lydløs kontinuerlig optagelse

  Brug EOS R6 til at optage kontinuerligt og lydløst med op til hele 20 billeder pr. sekund.

 • AUTOFOKUS

  Fokus på det, som betyder mest

  Med den avancerede Dual Pixel CMOS AF II autofokus identificerer og sporer EOS R6 motiver i bevægelse, som intet spejlløst kamera før har opnået.

 • BILLEDKVALITET OG STABILISERING

  Fantastisk billedkvalitet under mindre fantastiske forhold

  I EOS R6S kerne finder du teknologier, der deles med vores flagskib, EOS-1D X Mark III-kameraet.