HÅNDTERING OG TILSLUTNING

Designet af Canon til dig

Fotograf, der justerer Canon EOS R6 til en optagelse

Hvis du nogensinde har brugt et EOS-kamera før, vil aspekter af EOS R6's design føles beroligende bekendt fra det første øjeblik, du tager det op. Og hvis du ikke har? Vi er overbeviste om, at du vil elske at opdage, hvordan styringen føles instinktiv under dine fingre, og hvordan den avancerede elektroniske søger får det til at se ud, som om der ikke er noget mellem dig og dit motiv.

Wanda Martin, der ser gennem objektivet på Canon EOS R6

® Teatro Massimo.

Elektronisk søger med høj opløsning

EOS R6's elektroniske søger med 3,69 millioner punkter giver en visning, der er så klar, at du tror, at du stadig bruger et digitalt spejlreflekskamera. Med en opdateringshastighed på 120 fps og 100 % dækning vil du føle dig helt opslugt af din fotografering, mens du samtidig kan se, præcis hvordan din endelige eksponering vil se ud. Skærmen kan også roteres og opbevares ind mod kamerahuset og vende indad for at give ekstra beskyttelse.

Den elektroniske søger (EVF) suppleres af en 3" touchscreen med 1,62 millioner punkter med varierende vinkel, der kan vippes og drejes væk fra kameraet, og som kan drejes 270˚, hvilket gør det nemt at fotografere og filme fra kreative vinkler. Ved at trykke, trække og knibe på denne touchscreen kan fotografer optage, gennemse billeder og få adgang til indstillinger i kameraets menusystem. Dobbelttryk på menuskærmbilleder med to fingre forstørrer midlertidigt teksten, så den er nemmere at læse.

Et nærbillede af Canon EOS R6
Canon EOS R6 med objektiv holdt i hænder

Intuitiv, ergonomisk betjening

Knapper, kontrolhjul og andre indstillingsknapper føles instinktive under dine fingre og tommelfingre, når du holder EOS R6, hvilket gør det nemt at justere indstillingerne uden at skulle tage kameraet væk fra øjet.

Et kontrolhjul på bagsiden, som nemt kan placeres under tommelfingeren, supplerer kameraets programvælger, som nemt kan findes med din pegefinger. Der er også et ekstra kontrolhjul bagpå til navigering ved afspilning af billeder, og der findes en programmerbar kontrolring til objektivet på RF-objektiver. Et formet greb er designet med komfort i tankerne, til når du optager i længere tid ad gangen.

En dedikeret funktionsvælger bruges til at skifte mellem optagelsesmetoder, mens separate funktionsvælgere på for- og bagside kan programmeres til at justere blænde og lukkertid på en måde, der passer bedst til din måde at arbejde på. Fokusområder kan flyttes rundt på skærmen ved hjælp af et dedikeret AF-joystick eller med kameraets touchscreen-interface.

En skeletoversigt over kameraets bagside og forside

EOS R6's hus i magnesiumlegering skaber tillid og er også støv- og fugtafvisende, så du kan fortsætte med at optage med ro i sindet, selv når forholdene ændrer sig til det værre.

EOS R6's lukkermekanisme er finjusteret til at give en blødere, men beroligende tilfredsstillende lyd, der vil være mindre tilbøjelig til at blive bemærket af dit motiv. Den er optimeret til optagelse med høj hastighed og er normeret til 300.000 aktiveringer. Lukkeren kan også indstilles til at forblive åben eller lukket, når du skifter objektiv eller slukker for kameraet – for at beskytte sensoren eller holde kameraet klar til action.

"Vari-Angle-skærmen gjorde det meget nemt hurtigt at optage fra et andet perspektiv."

Dobbelte kortslots til fleksibel optagelse

EOS R6 har to SD-hukommelseskortslots, der er kompatible med den seneste UHS-II-teknologi til hurtig skrivning og overførsel af data. Konfigurér kameraet til at gemme JPEG- og RAW-filer på forskellige kort eller til at lave en sikkerhedskopi, mens du optager, for at opnå ekstra sikkerhed. EOS R6 kan også konfigureres til at gemme fotos på ét kort og filmoptagelser på et andet, så du kan holde styr på dem hele vejen igennem den kreative proces.

Dobbelt kortslot i EOS R6

Strømforsyning til din fotografering

EOS R6 bruger et helt nyt litium-ion-batteri med højere kapacitet, der giver flere billeder på en enkelt opladning end med LP-E6N. LP-E6NH er bagudkompatibelt med andre EOS-kameraer, og EOS R6 kan også bruges sammen med ældre LP-E6N- og LP-E6-batterier.*

USB-opladning er tilgængelig via Canons originale PD-E1-strømadapter eller via PD-kompatible opladere og powerbanks for ekstra batteristrøm, når du har brug for det. Der fås også et BG-R10-batterigreb som tilbehør, som gør det muligt at bruge to batterier samtidig til længere optagetider og giver dobbelt kontrol og ekstra komfort til stående optagelse.


*Optagelseshastigheden og antallet af optagelser fra en opladning kan begge reduceres, hvis der bruges ældre LP-E6N-batterier

Dobbelt kortslot i EOS R6
Visning af et billede optaget med Canon EOS R6 på en smartphone med kameraet placeret i baggrunden

® Teatro Massimo.

Mere forbundet end nogensinde før

EOS R6 har indbygget Wi-Fi og Bluetooth Low Energy, der altid er aktiveret, og som opretholder en konstant forbindelse til kompatible mobile enheder. For at gennemse og vælge billeder på dit kameras SD-kort og dele dem med dit publikum online skal du blot starte Canon Camera Connect-app'en på en kompatibel smartphone eller tablet*, så vil kameraet oprette forbindelse med det samme via Wi-Fi, så du kan overføre de billedfiler, du ønsker, og tilføje GPS-oplysninger, hvis det er nødvendigt. Det er også muligt at fjernoptage fra din mobile enhed eller konfigurere EOS R6 til automatisk billedoverførsel, så billederne automatisk sendes til din enhed, når du optager dem.

Denne Wi-Fi-tilslutning giver også mulighed for fjernbetjening af kameraet fra EOS Utility-softwaren, så du kan lave Live View-optagelser og fjernbrowse og styre kameraet til for eksempel at optage fra svært tilgængelige vinkler eller på afstand eller i et studie. For at få den ultimative kamerakontrol kan du downloade et softwareudviklingssæt, så du kan oprette software, der fungerer sammen med dit EOS, til dine forretnings- eller hobbyformål. Du kan få mere at vide på https://developers.canon-europe.com/s/

Optagelse af en balletdanser i et lukket/privat miljø, en bærbar computer, der er trådløst forbundet til kameraet og viser det samme billede

Trådløs optagelse forbundet med EOS R6

Send billeder direkte fra kamera til cloud'en

Canons nye cloud-fototjeneste, image.canon, giver dig mulighed for at gemme dine originale billeder, herunder RAW-filer, online i op til 30 dage. Billedfiler kan derefter flyttes til brugerens tildelte 10 GB lager, Google Drev, Adobes Creative Cloud* eller et lokalt offline-arkiv.

Med EOS R6 kan du uploade billeder automatisk til image.canon-cloud'en, så de er klar og venter på dig på din synkroniserede PC/Mac computer, når du kommer hjem. Evalueringer, der anvendes ved hjælp af RATE-knappen på kameraet, bevares, så du kan finde dine yndlingsbilleder med det samme.

Et Canon EOS R6 placeret ved siden af en kop te

Indbygget FTP

For professionelle fotografer, der har brug for at levere fotos direkte til kunder hurtigt og sikkert fra optagelsesstedet, tilbyder EOS R6 indbygget FTP og FTPS ved hjælp af kameraets indbyggede 2,4 GHz Wi-Fi. FTP-indstillinger kan konfigureres i kameraet, og der kan gemmes op til 9 forudindstillinger, så de kan hentes med det samme.

Når billeder bedømmes i kameraet med BEDØM-knappen, kan disse metadata overføres sammen med billedfilerne – det giver uvurderlige oplysninger for billedredaktører og bureaupersonale.

Relaterede artikler

Udforsk disse artikler for at se, hvordan Canon EOS R6 udmærker sig på så mange områder.

 • VIDEOHYBRID

  Ét kamera til stillbilleder og video

  Ud over stillbilleder i enestående kvalitet producerer EOS R6 også enestående video.

 • BILLEDKVALITET OG STABILISERING

  Fantastisk billedkvalitet under mindre fantastiske forhold

  I EOS R6S kerne finder du teknologier, der deles med vores flagskib, EOS-1D X Mark III-kameraet.

 • AUTOFOKUS

  Fokus på det, som betyder mest

  Med den avancerede Dual Pixel CMOS AF II autofokus identificerer og sporer EOS R6 motiver i bevægelse, som intet spejlløst kamera før har opnået.

 • HASTIGHEDEN

  EOS R6 - Lydløs kontinuerlig optagelse

  Brug EOS R6 til at optage kontinuerligt og lydløst med op til hele 20 billeder pr. sekund.