Billedkvalitet

Fantastisk billedkvalitet under mindre fantastiske forhold

I midten af EOS R6 finder du teknologier, der deles med vores flagskib EOS-1D X Mark III-kamera. En CMOS-sensor med 20,1 Megapixel opløsning og DIGIC X-processor arbejder sammen om at levere fremragende billedkvalitet, og sensorens store pixels giver en ideel balance mellem opløsning, ydeevne ved svag belysning og dynamikområde, der får din fotografering til at synge. Uanset om du laver portrætter, optager landskaber, dyreliv eller rejser, leverer EOS R6 billeder, der er mærkbart bedre.

Niveauet af digital støj holdes lavt lige gennem kameraets normale ISO-område, op til en maksimal ISO 102400-følsomhed (kan udvides til ISO 204800), hvilket hjælper dig med at tage fantastiske billeder, selv når lysniveauet er dårligt. Et stort dynamikområde hjælper med at holde detaljerne i de lyseste og mørkeste dele af en scene, når du optager under forhold med høj kontrast.

Optagelse af hudtoner med EOS R6 ved svag belysning

Hudtoner fanges med udsøgte detaljer og diskrete farver, selv ved svag belysning.

© Wanda Martin / Canon-ambassadør

Pige i en yndefuld balletpositur i svagt oplyst rum

Canon EOS R6 fanger utrolige detaljer i såvel områder med skarpt lys som skyggeområder takket være sensorens store dynamikområde.

© Javler Cortes / Canon-ambassadør

Effektiv billedstabilisering til at optage på nye måder

Canon EOS R6 har fem-akset integreret billedstabilisering (forkortelse: IBIS), der beskytter mod kamerarystelser, når du optager med et objektiv monteret på kameraet. Sensoren korrigerer for rulning, X-Y-aksen og hældning-drejning, hvilket betyder, at samtlige EF- og RF-objektiver drager fordel af denne nye 5-aksede korrektion til både filmskabere og fotografer. Men når der er monteret et kompatibelt RF1-objektiv med billedstabilisator, arbejder de to stabiliseringssystemer sammen om at kompensere for hældning/drejning og skabe et intelligent billedstabiliseringssystem, der giver billedydelse på et nyt niveau.

Rf-fatningen har en bred diameter, hvilket gør det muligt for sensoren i EOS R6 at bevæge sig længere inden for den billedcirkel, der produceres af objektivet. Derfor kan visse objektiver uden optisk IS udnytte systemet, der har op til 8 trin.

Når du bruger RF-objektiver med billedstabilisator1, kommunikerer den indbyggede billedstabilisator i realtid ved hjælp af højhastighedskommunikation for at sikre samarbejde og effektivt korrigere kamerarystelser, herunder vejrtrækning, gang eller blot det at holde kameraet. Korrektion for lavfrekvente og højfrekvente bevægelser på denne måde giver nye niveauer af stabilitet og kan give en fordel på op til utrolige 8 trin2.

Optagelse af balletdansetrin med Canon R6's effektive billedstabilisator

Denne fire sekunders eksponering blev optaget håndholdt, hvilket demonstrerer den bemærkelsesværdige billedstabilisator i kamerahuset, der samarbejder med RF 15-35mm f2.8L IS USM-objektivet og dets integrerede stabilisering.

© Wanda Martin / Canon-ambassadør

Næste generation af billedfiler

Ud over JPEG- og CR3-RAW-filer er det nu muligt at optage næste generations HEIF-filer (High Efficiency Image Format) med Canon EOS R6. HEIF-filer giver bedre kvalitet end JPEG-filer, men med stort set samme filstørrelse og færre artefakter. Dette fremtidssikrede format tillader 10-bit farve, som giver et større dynamikområde og optagelse af HDR PQ-billeder.

HEIF-filernes kompatibilitet vokser hele tiden. De kan redigeres ved hjælp af velkendte billedprogrammer på din PC/Mac på samme måde, som JPEG-filer kan. HEIF-filer kan også behandles i kameraet for at producere standard JPEG-filer, der derefter gemmes på SD-kortet.

Luftfoto taget med EOS R6

Billedbehandling, der giver dig en fordel

EOS R6's DIGIC X-billedprocessor spiller en afgørende rolle, når det handler om at levere kameraets imponerende hastighed og billedkvalitet, så fotografer kan anvende avanceret billedbehandling i kameraet, mens de optager eller bagefter.

Fokus på det, som betyder mest

Med den avancerede Dual Pixel CMOS AF II autofokus identificerer og sporer EOS R6 motiver i bevægelse, som intet spejlløst kamera før har opnået.

"Jeg var virkelig imponeret over kameraets ydeevne ved svag belysning - farvegengivelsen var fantastisk. Farver er vigtige for mig."

Justering af klarhed

Der er blevet tilføjet en klarhedsfunktion til kameraets Picture Styles-menu og dets indbyggede RAW-behandlingsfunktion. Dette justerer mikrokontrasten i fotos og video og forbedrer (eller blødgør) tekstur og kantskarphed. Klarhed kan justeres i ±4 trin og er især effektiv til forbedring af detaljer i landskaber og forbedring eller reduktion af særlige ansigtstræk, f.eks. rynker, i portrætter.

Digital objektivoptimering

DLO-teknologien (Digital Lens Optimizer) i kameraet hjælper objektiver med at yde deres bedste ved at reducere effekten af naturlige optiske fænomener, som f.eks. frynser, lysnedgang og endda den lette blødgørende effekt af EOS R6's optiske low pass-filter. Resultaterne er utroligt gode og kan anvendes enten i kameraet (når du optager eller bagefter) eller i efterredigeringen ved hjælp af Digital Photo Professional-software. Der findes to niveauer af DLO: Standard og høj.

Eftertænksomt par fanget med EOS R6

Udvidet dynamikområde

Forbedret ALO (Auto Lighting Optimizer) og Highlight Tone Priority+-teknologier gør det muligt for fotografer at optage JPEG- og HEIF-filer med udvidet dynamikområde. Dette er perfekt til at bevare detaljer i lyse omgivelser og mørke skygger i billeder direkte fra kameraet. Når du tager portrætter, kan ansigter let gøres lysere i kameraet, når billedet er taget, så du opnår fantastiske resultater.

Relaterede artikler

Udforsk disse artikler for at finde ud af, hvordan Canon EOS R6 udmærker sig på så mange områder.

 • AUTOFOKUS

  Fokus på det, som betyder mest

  Med den avancerede Dual Pixel CMOS AF II autofokus identificerer og sporer EOS R6 motiver i bevægelse, som intet spejlløst kamera før har opnået.

 • VIDEOHYBRID

  Ét kamera til stillbilleder og video

  Ud over stillbilleder i enestående kvalitet producerer EOS R6 også enestående video.

 • HASTIGHEDEN

  EOS R6 - Lydløs kontinuerlig optagelse

  Brug EOS R6 til at optage kontinuerligt og lydløst med op til hele 20 billeder pr. sekund.

 • HÅNDTERING OG TILSLUTNINGSMULIGHEDER

  Designet af Canon til dig

  EOS R6's design vil føles betryggende velkendt fra første færd.

  1. Med undtagelse af RF 800MM F11 IS STM / RF 600MM F11 IS STM
  2. 8-trins baseret på CIPA-standarden med RF 24-105 mm F4 L IS USM ved en brændvidde på 105 mm