HASTIGHEDEN

Optag hurtigt, optag stille: 20 billeder/sek.1 i stilhed.

Fang et flygtigt, enestående øjeblik

Tag et flygtigt, enestående øjeblik, og forvandl det til et fortryllende billede, der vil holde hele livet. Brug EOS R6 til at optage kontinuerligt uden lukkerlyd med hele 20 billeder pr. sekund1 eller en mekanisk lukker til 12 billeder/sek til optagelse af serier på op til 240 RAW-filer eller flere end 1.000 JPEG-filer med samtidig AE og AF-sporing.

EOS R6, hastighed, autofokus, kajaksejlads gennem strømfald, på toppen af bølgen

Perfekt indrammet på toppen af bølgen takket være 20 billeder pr. sekund lydløs elektronisk. lukker, og den hurtige reaktion, der matcher motivets hastighed med din kreativitet.

© Samo Vidic / Canon-ambassadør

EOS R6 præcis autofokus-sporing af kajakroer, der sejler gennem strømfald,

Samo Vidic, Canon-ambassadør, indfanger kajakroeren så præcist takket være en hastighed på 20 billeder/sek. og sporings-AF.

© Samo Vidic / Canon-ambassadør

EOS R6, 20 billeder/sek., balletdanserens perfekte øjeblik i luften

Det perfekte øjeblik optaget med 20 billeder pr. sekund.

© Javier Cortes / Canon-ambassadør

"At kunne arbejde med hastigheder på op til 20 fps gjorde det nemmere at indfange det afgørende øjeblik.”

Uanset om du fotograferer en danser i toppen af springet, eller en rovfugl, der fanger sit bytte, giver disse utrolige billedhastigheder dig flere valgmuligheder for, hvilket billede du skal vælge, og flere chancer for at fange det perfekte øjeblik. Du kan også bruge kameraets mekaniske lukker og optage 12 billeder/sek.1.

EOS R6 autofokus i aktion

Betjening, hvor du har brug for den

EOS R6 er ikke bare hurtigt på indersiden, det er også designet til at være hurtigt og reaktionsdygtigt på ydersiden. Knapperne er lige præcis, hvor du forventer, de skal være, og ergonomiske funktioner, f.eks. et AF-joystick og drejeknapper på bagsiden, gør det muligt at foretage justeringer instinktivt, mens du holder øjnene på dit motiv.

Antiflimmer-teknologi


Vores anerkendte anti-flimmer-teknologi er der også, hvilket eliminerer skiftende eksponeringer under flimrende kunstigt lys med timing af hvert billede, så det falder sammen med maksimal lysstyrke.

EOS R6 LCD-skærm med autofokus-sporing og identifikation af motiv i bevægelse

Fokus på det, som betyder mest

Med den avancerede Dual Pixel CMOS AF II autofokus identificerer og sporer EOS R6 motiver i bevægelse, som intet spejlløst kamera før har opnået.

Wanda Martins udstyrssæt

De vigtigste sæt, som de professionelle bruger til at tage deres billeder

Fotograf, Wanda Martin, Canon-ambassadør, EOS R6, Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Kameraer

EOS R6

Uanset hvad du optager, kan du med EOS R6 være kreativ på måder, du aldrig havde troet var muligt.

Læs mere

Objektiver

Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Dette objektiv, der er en del af Canons treenighed af uundværlige, professionelle RF-zoomobjektiver, kan prale af en hurtig blændeåbning og billedstabilisering samt en Nano USM-motor, der giver støjsvag fokusering.

Læs mere

Relaterede artikler

Udforsk disse artikler for at finde ud af, hvordan Canon EOS R6 udmærker sig på så mange områder.

 • VIDEOHYBRID

  Ét kamera til stillbilleder og video

  Ud over stillbilleder i enestående kvalitet producerer EOS R6 også enestående video.

 • BILLEDKVALITET OG STABILISERING

  Fantastisk billedkvalitet under mindre fantastiske forhold

  I EOS R6S kerne finder du teknologier, der deles med vores flagskib, EOS-1D X Mark III-kameraet.

 • AUTOFOKUS

  Fokus på det, som betyder mest

  Med den avancerede Dual Pixel CMOS AF II autofokus identificerer og sporer EOS R6 motiver i bevægelse, som intet spejlløst kamera før har opnået.

 • HÅNDTERING OG TILSLUTNINGSMULIGHEDER

  Designet af Canon til dig

  EOS R6's design vil føles betryggende velkendt fra første færd.

  1. Optagelseshastigheden kan variere afhængigt af batteritypen, brug af et batterigreb eller Wi-Fi og driftstemperatur. Se specifikationerne for yderligere oplysninger.

   Op til ca. 20 fps med AF/AE-sporing 
   Gælder for visse RF-/EF-objektiver, når blænden er helt åben. Se Canons officielle webside for at få en liste over kompatible objektiver. Burst-optagelseshastigheden varierer afhængigt af lukkertiden, blændeindstillingen, blændeåbningsmetode under kontinuerlig optagelse, motivforhold, lysstyrke (især under svage forhold) og objektivtype.
   Op til ca. 12 billeder/sek. med AF/AE-sporing*
   Ved brug af RF-objektiver og visse EF-objektiver. Se Canons officielle webside for at få en liste over kompatible objektiver. Burst-optagelseshastigheden varierer i op til 3 trin, afhængigt af batteritypen, resterende batteriopladning, antal batterier, anvendt objektiv, temperatur, indstilling af indbygget Wi-Fi (til/fra), og om du bruger et batterigreb, DC-kobling eller USB-strømadapter. Ud over ovenstående faktorer kan den maksimale burst-optagelseshastighed blive reduceret på grund af lukkertid, blænde, brug af flash, flimmerreduktion, motivforhold, lysstyrke (især på et mørkt sted).