Canon Business Solutions Documents Go Digital

Digitalisering af kommunikation, viden og samarbejde

Download Brochure

Digital transformation

Verden går digital. Jeres marked forandrer sig, og kunderne stiller nye krav, som jeres konkurrenter reagerer på.

De mest konkurrencedygtige virksomheder automatiserer og digitaliserer også kommunikation, videndeling og samarbejde for at undgå tidskrævende administration af papirtunge processer. Til gengæld er et hidtil uset niveau af produktivitet og strategisk handlefrihed nu inden for rækkevidde. 

Hvis jeres digitale transformation skal lykkes, må I have en plan for digitalisering af viden, kommunikation og samarbejde. Hvordan skaber I et digitalt økosystem, hvor dokumenter kan deles sikkert, og automatiserede workflows sørger for den nødvendige effektivitet? Det har Canon skrevet en guide om.

Download din guide
Documents Go Digital – Canon Business Solutions

Dokumentets digitale økosystem

"Canon bliver en vigtig partner, hvis du vil øge produktivitet og konkurrenceevne ved at digitalisere virksomheden." Hvorfor? Fordi dokumenter i forskellig form er helt afgørende for processer, videndeling, kommunikation og samarbejde. Canon Business Solutions gør det let at automatisere og digitalisere dokumenthåndtering fra start til slut.

Canon hjælper dig med at opbygge et digitalt økosystem, som understøtter og automatiserer jeres dokument flows og informationsudveksling. Din løsning bliver opbygget af vores softwareløsninger og ikke mindst vores hardware. For at sikre at du altid har den optimale løsning, tilbyder vi Managed Print Services, som holder øje med hele dit set up, så du opnår den effektivitet og de besparelser, du forventer.

Download brochure

Dokumentets digitale økosystem

SOFTWARE – DOKUMENTER FRA START TIL SLUT

Canon Business Solutions tilbyder en bred vifte af softwareløsninger, som understøtter vigtige processer i virksomheders håndtering af digitale dokumenter til kommunikation, viden og samarbejde

Læs mere om Canon Software
En mand på et trykkeri kigger på et print som er printet på Canon-udstyr med hjælp af Canons softwareløsninger

HARDWARE –
FRA PRINT TIL WORKFLOW

Vores kunder er i fuld gang med at digitalisere virksomheden og Canon er en stor del af den transformation. Vi udvikler teknologi, som giver et højt niveau af sikkerhed, stabilitet og produktivitet – og integrerer til de vigtigste Cloud platforme.

Læs mere om Canon Hardware
To kvinder og en mand ser på billeder printet på en Canon-maskine.

MANAGED PRINT SERVICES –
FRA INDSIGT TIL BESPARELSER

Det er vigtigt, at processerne omkring videndeling, kommunikation og samarbejde er effektive, da det har stor betydning for både produktivitet og ikke mindst direkte og afledte omkostninger.

Derfor tilbyder Canon Managed Print Services, som er en løbende analyse af din virksomheds processer omkring dokumenter og brugsmønstre på printere.

Læs mere om Managed Print Services
En kvinde står og kigger på et udprint fra en Canon office maskine.

.MED NOVA HAR VI FÅET OPFYLDT ET STORT ØNSKE OM AT FÅ OPTIMERET OG DIGITALISERET DE DAGLIGE PROCESSER, SÅ VI KAN KONCENTRERE OS OM VORES KERNEFORRETNING.

Carsten Dahl Økonomichef
i HB Trapper

Digitalisering med Canon

Vil du høre mere?