Digitaliser din virksomhed sammen med Canon

Få hjælp til at digitalisere og deraf optimere dine workflows

Download Brochure

Hvordan lykkes man med digital transformation?

53% af virksomhederne i UK mener, at en højere effektivitet af interne processer har en topprioritet for dem.
43% af hybride medarbejdere er enige om, at automatisering af dokumentprocesser og arkivering af dokumenter sparer dem vigtig tid.
IDC forudser at 70% af alle initiativer, der skal digitalisere og automatisere dokumentprocesser vil mislykkes!
Så hvordan lykkes man med digital transformation? Canon har skrevet en guide, der giver dig en forståelse for digital transformation, meningen samt hvad der er vigtigt for en digital virksomhedstransformation. Download den her.

Har I en Cloud strategi? Læs her hvordan I kommer i gang med Canon.
Nipitpon-Singad

Digitalisering af dokumentprocesser

Digital transformation er på agendaen alle vegne. De fleste har fået øjnene op for de potentielle besparelser og bedre produktivitet – bl.a. på grund af hybride arbejdspladser med hjemmekontorer. Det kommer til at fortsætte og stiller nye krav til strategi, teknologi og ledelse.

Canon som digitaliseringspartner

Canon bliver en vigtig partner, hvis du vil øge produktivitet og konkurrenceevne ved at digitalisere virksomheden. Hvorfor? Fordi dokumenter i forskellig form er helt afgørende for processer, videndeling, kommunikation og samarbejde. Canon gør det let at automatisere og digitalisere dokumenthåndtering fra start til slut.

Download din guide
Documents Go Digital – Canon Business Solutions

Skal vi hjælpe din virksomhed med at blive mere digital?

Cloud baserede løsninger

Canon understøtter jeres cloud-strategi – også når det gælder print og dokumenthåndtering. Med uniFLOW Online får du en skalerbar og sikker cloud-baseret løsning, der tilpasser sig og vokser i takt med din virksomhed.

Med uniFLOW får I fjernet behovet for at investere i og administrere lokale servere ved hjælp af adgang til fleksible print- og scanningsabonnementer, der understøtter og supplerer alle trin i et dokuments livscyklus.

Digital dokumenthåndtering

Canon tilbyder også Therefore som giver dig sikker og automatiseret dokumenthåndtering, arkivering og worflows – alt sammen som Software-as-a-Service. I kan altså håndtere virksomhedens væsentlige processer og dokumenter – og samtidigt forfølge en cloudstrategi.

KLIK HER OG LÆS MERE
Digital-composit-image-of-businessman-with-cloud

SOFTWARE – DOKUMENTER FRA START TIL SLUT

Canon Business Solutions tilbyder en bred vifte af softwareløsninger, som understøtter vigtige processer i virksomheders håndtering af digitale dokumenter til kommunikation, viden og samarbejde

Læs mere om Canon Software
En mand på et trykkeri kigger på et print som er printet på Canon-udstyr med hjælp af Canons softwareløsninger

HARDWARE –
FRA PRINT TIL WORKFLOW

Vores kunder er i fuld gang med at digitalisere virksomheden og Canon er en stor del af den transformation. Vi udvikler teknologi, som giver et højt niveau af sikkerhed, stabilitet og produktivitet – og integrerer til de vigtigste Cloud platforme.

Læs mere om Canon Hardware
To kvinder og en mand ser på billeder printet på en Canon-maskine.

MANAGED PRINT SERVICES –
FRA INDSIGT TIL BESPARELSER

Det er vigtigt, at processerne omkring videndeling, kommunikation og samarbejde er effektive, da det har stor betydning for både produktivitet og ikke mindst direkte og afledte omkostninger.

Derfor tilbyder Canon Managed Print Services, som er en løbende analyse af din virksomheds processer omkring dokumenter og brugsmønstre på printere.

Læs mere om Managed Print Services
En kvinde står og kigger på et udprint fra en Canon office maskine.

.MED NOVA HAR VI FÅET OPFYLDT ET STORT ØNSKE OM AT FÅ OPTIMERET OG DIGITALISERET DE DAGLIGE PROCESSER, SÅ VI KAN KONCENTRERE OS OM VORES KERNEFORRETNING.

Carsten Dahl Økonomichef
i HB Trapper

Digitalisering med Canon

Vil du høre mere?