Kundecase

Canon-løsning effektiviserer

Novictus' produktion

Tal med vores team

Novictus' to indehavere arbejder med postkort


På jagt efter effektivisering

Novictus er en virksomhed, som først blev grundlagt i 2017. Virksomhedens to ejere Kevin Christensen og Danni Leonhardt, startede i et ældre industrilokale, som de kunne leje billigt. De havde set en forretningsmulighed i at printe postkort og storformat til forretninger til en langt lavere pris end de nuværende priser. Hurtigt fik de en voksende kundekreds, da både kvaliteten og servicen var i top. 

De flyttede ind i nye lokaler og kunne godt se deres meget manuelle metoder til at skære postkort var en stor tidsrøver. De satte sig for de måtte have nyt og mere effektivitet produktionsapparat. 

”Vi gik i gang med at kigge på markedet. Vores behov var ret unikt, da vi skulle have en maskine, der kunne print mange postkort hurtigt, samt skære dem. Det er et marked, der er svært at gennemskue", forklarer Kevin. 

Novictus’ daværende løsning gjorde, at de skulle skære alle fire sider af hver eneste printede postkort. De var ude efter en løsning, som også kunne klare hele skæringsdelen for dem.

printede postkort ligger på bord


VORES BEHOV VAR RET UNIKT, DA VI SKULLE HAVE EN MASKINE, DER KUNNE PRINTE MANGE POSTKORT HURTIGT, SAMT SKÆRE DEM.

Kevin Christensen,
Ejer af Novictus

Print og Sign-messen

”Vi besluttede at tage til ”Print og Sign”-messen, da vi tænkte, at der måtte være nogle dér, der kunne levere det, som vi var ude efter.”

Kevin og Danni snakkede med alle forhandlere på messen, forklarede deres behov og gav deres visitkort. Nu ventede de blot på nogen vendte tilbage til dem.

”Canon var de første, der kontaktede os. De sagde de havde udtænkt en løsning, der kunne opfylde vores behov. En printer der printede arkene i A3 i en kraftig kvalitet og så en ekstern skæremaskine, der kunne skære det det ud til postkort”, fortæller Kevin.

Canon vurderede, at maskinen som kunne klare behovet var en Canon imagePRESS C650. Printeren var en anelse større end de to ejere havde regnet med, men da de så den øgede effektivitet og potentialet maskinen indeholdt var beslutningen ikke så svær.

”Vi gik fra, at noget vi skulle bruge 20 timer på at kunne producere nu kun tog 30 minutter. Så vi har nu mulighed for at vækste på postkortområdet, og det giver os et godt grundlag for at få endnu flere kunder", forklarer Danni.

printede postkort på reol

Flere kunder på spring

Investeringen har allerede vist sig være det helt rigtige for den nystartede virksomhed, som tæller adskillige store kæder, der i deres butikker har en opstilling bygget af Novictus med postkort og storformat printet af Novictus.

De mest kendte designs som Novictus printer et nok de farverige design fra Wonderhagen. Duoen ligger allerede i forhandlinger med flere store firmaer, der vil sælge deres prints rundt om i landet.

Novicitus har kørt med Canon-løsningen i de meste af 2018, og driften har været tæt på fejlfri.

”Vi har ikke haft nogen driftstop på maskinen overhovedet. Vi havde lidt problemer på en af de allervarmeste sommerdage, men den var hurtigt oppe igen efter vi fik temperaturen lidt ned", afslutter Danni.

Hos Canon er der stor tilfredshed med, at man har kunnet hjælpe med en speciel løsning til et specielt behov.

”Det er dejligt, at vi har kunnet levere præcis, det en kunde efterspørger - og så lidt til. Det er ikke hverdag, vi kan være med til at lave en så markant effektivisering af et workflow, men når det lykkes, er det fedt", fortæller Hans Dalmeijer, produktansvarlig hos Canon Danmark.DET ER DEJLIGT, AT VI HAR KUNNET LEVERE PRÆCIS, DET EN KUNDE EFTERSPØRGER - OG SÅ LIDT TIL.

Hans Dalmeijer, 
Produktansvarlig, Canon

Find ud af, hvordan vores printløsninger kan transformere jeres virksomhed

Tal med vores team