ARTICLE

SOFTWARE – DOKUMENTER FRA START TIL SLUT

Dit komplette og automatiserede økosystem til håndtering af digitale og fysiske dokumenter

Download brochure

En vej oplyst af en bil der er kørt forbi.

Så let er det

Canon Business Solutions kan hjælpe dig med at udvikle et komplet og automatiseret økosystem til at håndtere digitale og fysiske dokumenter. Uanset om data kommer fra produktionssystemer, ERP, mobiltelefoner, fysiske print, fakturaer eller noget helt andet. Vi kan tage alle dokumenter og data, indsamle informationen, arkivere den og bruge den i nye dokumenter – og ikke mindst sørge for at hele processen foregår automatisk. Fra start til slut.

KOMMUNIKATIONS-LØSNINGER

Har du behov for at effektivisere jeres kundekommunikation og kampagner, så har Canon softwareløsningerne, der gør det enkelt at personalisere budskaberne på tværs af kanaler og medier. Brug den viden og de data du har om hver enkelt kunde og gør kommunikation mere relevant og vedkommende. Både i tekst og billeder.

4 kolleager kigger på en computer og læser om Canons kommunikationsløsninger

Læs om Canons Kommunikationsløsninger

GRAFISKE APPLIKATIONER

Arbejder du i den grafiske branche og har du brug for noget ekstra, som kan imponere dine kunder og skabe mere forretning? Eller har din virksomhed behov for at kunne producere komplekse print til f.eks. skilte, indretning eller måske kunst? Så bør du kigge nærmere på Canon PrePress Software, som giver unikke muligheder – især i samspil med Canons printere.

Grafiske applikationer fra Canon ligger på et bord

Læs om Canons grafiske applikationer

DOKUMENTHÅNDTERING & AUTOMATISERING

Digitalisering af virksomhedens dokumenter gør det muligt at effektivisere en lang række centrale forretningsprocesser og automatisere både deling af forretningsdokumenter, bilagsafregning og individualisering af f.eks. fakturaer, produktinformationer og marketingmateriale – både i e-mails, SMS og på print. Canons løsninger giver både kontrol og fleksibilitet, der både reducerer risiko for fejl og behov for menneskelige ressourcer. Både til helt almindelig brug i virksomheden – og til mere avancerede produktionsprintmiljøer

En by ses om natten, hvor lyset springer fra højhus til højhus.

Læs om Canons løsninger til Dokumenthåndtering og automatisering

SCANNING, ARKIVERING OG PRINT

Træk data ud af dokumenter, scan og digitaliser dem og send automatisk informationen videre til arkivering, til PDF eller til brug i andre systemer eller i nye dokumenter.
Canon giver dig alle muligheder for at indsamle og bruge data og dokumenter effektivt med en bred vifte af scannings- og arkiveringsløsninger, som sammen med Canons Multifunktionsprintere giver meget høj produktivitet og sikkerhed.

En erhvervsbygning ses om aftenen, hvor der er lys på de forskellige etager.

Læs om Canons løsninger til Scanning, Arkivering og print

Digitalisering med Canon

Vil du høre mere?