ARTIKEL

Managed Print Services

Har din virksomhed flere printere? Så bør du bestille en gratis Canon printanalyse.

BESTIL

Managed Print Services - MPS

- Vidste du at printomkostningerne i jeres virksomhed kan udgøre helt op til 3 % jeres omsætning?

- Og vidste du at kun 9 % af jeres samlede printudgifter, der faktisk er relateret til indkøb af hardware, farvepatroner, service og lignende?

Med Managed Print Services øger du medarbejdernes produktiviet, reduceres spildtid og forbrugsstoffer til gavn for både miljø og bundlinje.

Managed Print Services gør det nemt at administrere og overvåge din printerløsning, så I kan reducere jeres omkostninger til produktion af dokumenter, drift og IT-support og ikke mindst dokumenthåndtering.

Det hele starter med en Canon printanalyse. Du kan bestille et gratis eksempel på en Canon printanalyse her.

Download eksempel her

Med Managed Print Services øger du medarbejdernes produktiviet, reduceres spildtid og forbrugsstoffer til gavn for både miljø og bundlinje

Hvad er Managed Print Services?

Managed Print Services er en løbende analyse af din virksomheds printsetup, således at du hele tiden kan være sikker på, at du har det rette setup til din virksomheds behov.

Ved løbende at få en grundig analyse, har du hele tiden tjek på jeres brugsmønstre og behov, således at der ikke kommer uforudsete omkostninger for jer.

Vi kommer samtidig med anbefalinger til hvordan du kan optimere jeres printsetup ud fra analysen.

Managed Print Services processen:

  1. Det hele starter med en grundig Canon printanalyse.
  2. Herefter designer vi og kommer med anbefalinger til, hvordan et optimalt printsetup og brugsmønster kan se ud hos jer.
  3. Vi indgår en fælles aftale om jeres printpolitik og herefter foretages en overgang til nyt printsetup med integration, træning, kommunikation mm..
  4. I har herefter ét kontaktpunkt, der holder jeres printsetup i drift og sikrer at alt er optimeret.
  5. I får løbende evalueringer af jeres processer, så I hele tiden er sikre på, at I har det optimale printsetup. Ingen skjulte omkostninger!

Læs her 10 gode grunde for at I skal vælge en Managed Print Services løsning

Se mere

Vil du høre mere om Canon Managed Print Services

TAL MED VORES TEAM