ARTIKEL

Managed Print Services

Har din virksomhed flere printere? Så bør du bestille en gratis Canon printanalyse.

BESTIL

"I forbindelse med ny print/kopi løsning, havde vi brug for nøjagtigt overblik over vores nuværende print/kopi løsning. Heri vores hardware situation og anvendelse af forbrugsstoffer. Dette fik vi med Canons printanalyse."

~ Henrik Bertramsen
It Chef, Kræftens Bekæmpelse
  En Canon printanalyse er et effektivt redskab til at få overblikket over hele jeres printsetup. Printanalysen er gratis indtil den 22.12.2022. Du kan downloade et eksempel på en Canon printanalyse her.

Download eksempel herPrintanalysen er en del af Canons løsning Managed Print Services. Læs om den nedenunder. 

Med Managed Print Services øger du medarbejdernes produktiviet, reduceres spildtid og forbrugsstoffer til gavn for både miljø og bundlinje

Hvad er Managed Print Services?

Managed Print Services er en løbende analyse af din virksomheds printsetup, således at du hele tiden kan være sikker på, at du har det rette setup til din virksomheds behov.

Ved løbende at få en grundig analyse, har du hele tiden tjek på jeres brugsmønstre og behov, således at der ikke kommer uforudsete omkostninger for jer.

Vi kommer samtidig med anbefalinger til hvordan du kan optimere jeres printsetup ud fra analysen.

Managed Print Services processen:

  1. Det hele starter med en grundig Canon printanalyse.
  2. Herefter designer vi og kommer med anbefalinger til, hvordan et optimalt printsetup og brugsmønster kan se ud hos jer.
  3. Vi indgår en fælles aftale om jeres printpolitik og herefter foretages en overgang til nyt printsetup med integration, træning, kommunikation mm..
  4. I har herefter ét kontaktpunkt, der holder jeres printsetup i drift og sikrer at alt er optimeret.
  5. I får løbende evalueringer af jeres processer, så I hele tiden er sikre på, at I har det optimale printsetup. Ingen skjulte omkostninger!

Læs her 10 gode grunde for at I skal vælge en Managed Print Services løsning

Se mere

Vil du høre mere om Canon Managed Print Services

TAL MED VORES TEAM