EVENT

OPLEV CANONS NYE EXPERIENCE CENTER

Vi åbner dørene for vores nye Experience Center den 2. marts 2023 fra kl. 13-17, hvor du kan opleve de nyeste produkter, teknologier og løsninger fra Canon. Dagen byder også på et spændende gæsteoplæg om indkøb af grøn-IT. Læs mere om eventet herunder.
Canon Experience Center

KOM OG OPLEV CANONS EXPERIENCE CENTER

Vil du gerne kigge forbi i løbet af dagen?

Hvis du gerne vil opleve Canons nye Experience Center den 2. marts, kan du tilmelde dig herunder. Vi glæder os til at tage imod dig.

Adresse: Østmarken 3A, 2860 Søborg

Tidsrum: Kl. 13-17

Hør om Maersks Technology Sustainability Index (TSi) koncept, der hjælper virksomheder med indkøb af grøn-IT.

Kl. 14.30 – 15.00

Maersk IT/Tech Procurement har udviklet en ny modenhedsmodel for bæredygtighed af IT-leverandører. Konceptet er skabt i samarbejde med førende globale teknologileverandører, indkøbs-/bæredygtighedseksperter og en førende uddannelsesinstitution i Danmark.

Konceptet er drevet af Maersk Procurement og bliver stillet til rådighed uden omkostninger for andre indkøbsorganisationer, og er desuden gratis for alle deltagende teknologileverandører.

Maersk håber, at Tech-branchen vil tage godt imod konceptet og benytte modellen til at demonstrere bæredygtighedsmodenhed.

Henrik Bruun-Pedersen

Gæstetaler

Henrik Bruun-Pedersen er Head of IT-Technology Procurement hos Maersk og er ansvarlig for en indkøbsorganisation på +25 medarbejdere fordelt på 5 lokationer. Henriks afdeling dækker alle teknologifokuserede forhandlinger og udbud på tværs af alle brands og forretningsdivisioner i Maersk.

Hvad kan opleves i Canons Experience Center?

Bæredygtighed

Oplev vores nye bæredygtighedsområde, hvor du kan høre om alle Canons bæredygtighedsinitiativer. Hør bl.a. om vores arbejde med cirkulær økonomi, Klimaneutralt print, genanvendelsesprogrammer, CO2-neutrale medier og miljøcertificeringer.

Produktion

I Canons produktionsområde kan du blive klogere på alle de nyeste produkter og teknologier indenfor storformat- og produktionsprint. Oplev bl.a. den nye imagePRESS V-serie eller den banebrydende FLXfinish+ teknologi til Colorado, der kan printe både mat og gloss på samme print. Foruden en masse nyskabende og inspirerende applikationer.

Workspace

I vores nye workspaceområde kan du høre mere om Canons Digital Transformation Services. Hør bl.a. om hvordan Canons løsninger hjælper med digitalisering og automatisering af manuelle processer og papirbaserede workflows, grøn omstilling og informationssikkerhed. Du kan også opleve Canons brede sortiment af kontorprintere med banebrydende teknologier, der er designet til at opfylde alle forretningsmæssige krav fra ethvert kontormiljø.

Relaterede produkter

 • Kontorprint

  Uanset hvor du arbejder, kan du få produktivt print.

 • Digital Transformation Services

  Driv jeres digitale transformation fremad, uanset hvor I arbejder fra.

 • Storformatprintere

  Print farve- eller sort/hvid-grafik og applikationer af høj kvalitet.

 • Produktionsprintt

  Produktionsprintere til kommercielt eller internt print.

Læs mere

 • Vigtigheden af bæredygtighed og den cirkulære økonomi

  Opdag vores tilgang til bæredygtighed og vores engagement i ansvarligt forbrug, produktion og klimatiltag.

 • Sikkerhed på den hybride arbejdsplads

  Er jeres virksomhed udstyret til at modstå nye trusler mod informationssikkerheden?

 • Neon-print er kommet for at blive

  Find ud af, hvordan I kan være på forkant med de nye farvetrends.

 • Hybridarbejde i aktion!

  Find ud af, hvordan I holder jeres teams forbundet, jeres virksomhed kørende effektivt og jeres data sikre i en hybrid arbejdsverden.

 • Guide til Canon imageRUNNER ADVANCE DX C5800

  Alt, hvad du har brug for at vide om Canons smarte imageRUNNER ADVANCE DX-multifunktionsprinter.

 • Administration af informationssikkerhed i et hybridt arbejdsmiljø

  Find ud af, hvordan I håndterer de almindelige sikkerhedsudfordringer, der opstår ved håndtering af et hybridt arbejdsmiljø – f.eks. hvordan I udvider den beskyttelse, I har indbygget på jeres kontor, til andre arbejdsmiljøer.

 • Tilmeld dig

  Vil du gerne opleve Canons nye Experience Center?

  Vi åbner dørene den 2. marts fra kl. 13-17, hvor du skal være velkommen til at kigge forbi. Vi glæder os til at tage imod dig.

  Har du brug for mere information?