Konference 2023

Cyber- og Informationssikkerhed

Står cyber- og informationssikkerhed også højt på jeres agenda i 2023? Så kan du se frem til Canons sikkerhedskonference, hvor vi stiller skarpt på, hvordan du som virksomhed kan modstå nutidens cybertrusler, når brancheeksperter fra Arrow/Symantec, Det Nationale Cybersikkerhedsråd, Conscia, en etisk hacker fra Dubex og Canon Europa fortæller om de nyeste trusler, teknologier, trends og muligheder inden for cyber- og informationssikkerhed.

Gratis deltagelse
AdobeStock_162834039

Cyber- og informationssikkerhed er mere relevant end nogensinde, og cyberkriminalitet kan have store konsekvenser for jeres virksomhed. Ifølge undersøgelser rapporterede 90% af adspurgte it-ledere en stigning i cybersikkerhedsangreb på deres virksomheder siden starten af pandemien. De vigtigste udfordringer var alle forbundet med fjernarbejde og styring af adgange fra nye enheder og steder. Nu hvor situationen er mere normaliseret, vælger mange organisationer at bevare eller videreudvikle den hybride arbejdsmodel. Det giver nye udfordringer for at sikre, at du kan arbejde sikkert og effektivt på tværs af lokationer.

Derfor kommer vi også hele vejen rundt, når vi på konferencen sætter fokus på de nyeste teknologier, trends og muligheder inden for cyber- og informationssikkerhed. Vi har samlet et panel af brancheeksperter, som på dagen vil gå i dybden med alt lige fra cybersikkerhed som et konkurrenceparameter, cloud og data loss protection til sikring af Bring-Your-Own-Device og end point-sikkerhed. Vi får også besøg af en etisk hacker, som giver en live-demonstration af de nemmeste indgange til en virksomheds forretningskritiske informationer. Læs mere om talerne længere nede på siden.

Program

11.00: Ankomst

11.15: Velkomst

11.30: Andreas Eskerod, Risk Management & Information Security Advisor hos Arrow

  • ’Hybridarbejde er kommet for at blive’

12.15: Frokost

13.00: Bjarke Alling, medlem af Det Nationale Cybersikkerhedsråd og i bestyrelsen for D-Mærket

  • ’Tab en hacker, vind en kunde’

13.45: Peter Koch, Security Evangelist hos Conscia

  • ’Hvordan bygger man sikker – sikkerhed?’

14.30: Pause

14.45: Quentyn Taylor, Director of Information Security hos Canon Europa

  • ’Otte trends, der holder IT-cheferne vågne om natten’

15.30: Keld Norman, Security Consultant hos Dubex

  • ’Er din virksomheds IT-sikkerhed lige så robust, som du tror?’

16.30: Networking

Dagens talere

Er din virksomheds IT-sikkerhed lige så robust, som du tror?

Keld vil give indsigt i, hvordan hackerne i dag finder deres ofre. Han vil tale om, hvordan hackerne kan finde ud af, hvad dit kodeord er, hvor udspekuleret supply chain attacks udføres i dag, hvorfor social engineering er langt farligere end en virus og hvorfor det udgør en trussel at låne et lader kabel til din telefon. Til sidst vil han demonstrere, hvordan hackingen udføres i praksis.

Når du investerer i at beskytte virksomhedens digitale aktiver og forretningsprocesser mod cybertrusler, minimeres virksomhedens risiko for tab og beskadigelse af omdømme. Ved at demonstrere en høj standard for sikkerhed overfor kunder og partnere kan du differentiere dig fra konkurrenterne og øge din konkurrenceevne.

Keld Normann

Keld Norman

Keld arbejder til hverdag som IT-sikkerhedskonsulent hos Dubex, hvor han også er en del af DIRT (Dubex Incidense Response Team), som rykker ud og hjælper kunder, der er blevet udsat for et IT-relateret angreb. Han er også en del af Dubex Red team, som består af hyrede hackere, der klæder sig ud og bruger social engineering for at teste kundernes IT-sikkerhed. Keld har derudover været 16 år hos IBM.

Otte trends, der holder it-cheferne vågne om natten

I denne præsentation vil Quentyn tage et kig på nogle af de alvorlige emner, der påvirker ledere i informationssikkerheds- og IT-afdelinger i dag. Han vil undersøge, hvilke problemer der er, lige fra cyberkrig til et for stort budget, og diskutere de muligheder, der findes for at løse dem.

Quentyn Taylor

Quentyn Taylor

Quentyn er direktør for informationssikkerhed hos Canon i Europa, Mellemøsten og Afrika.

Ved at bruge historiernes kraft og sin egen erfaring med at teste produkter til destruktion har Quentyn engageret sig i at opbygge forretningsforbindelser over hele verden, samtidig med at han har drevet Canons strategi og uddannet erhvervskunder i at minimere deres sikkerhedsrisiko. Før Quentyn kom til Canon, har han arbejdet i en række forskellige brancher, f.eks. hos internetudbydere og nystartede virksomheder.

Hvordan bygger man sikker – sikkerhed?

Sikkerhed er et bredt begreb og implementeres på mange forskellige måder i organisationer i dag. Mange virksomheder har en teknologisk gæld af forskellige årsager, men krigen i Ukraine og EU's nye NIS2-direktiv har sat gang i diskussionen om at opgradere cybersikkerheden i organisationen.

Som eksempel taler vi om Zero Trust som det nye buzzword, der skal redde virksomhedernes sikkerhed – et begreb der efterhånden bliver brugt i mange sammenhænge, men hvor skal vi starte og slutte? Oplægget vil give forslag til, hvordan du skaber en god ramme for din virksomheds sikkerhed og hvordan du opnår den største risikominimering - god sikkerhed handler nemlig om at minimere risikoen.

Peter Koch

Peter Koch

Peter har været i IT-branchen i 37 år og har i de sidste 9 år fokuseret på cybersikkerhed. Han er sikkerhedsrådgiver og hjælper kunder med implementering af Zero Trust, nye sikkerhedsværktøjer og detection advisory.

Tab en hacker, vind en kunde

En skarpere pris, bedre produkter, hurtigere service, mere bæredygtighed og innovative løsninger. Din virksomhed scorer sikkert allerede højt på de fleste konkurrenceparametre, men har du overset potentialerne i øget cybersikkerhed?

Når du investerer i at beskytte virksomhedens digitale aktiver og forretningsprocesser mod cybertrusler, minimeres virksomhedens risiko for tab og beskadigelse af omdømme. Ved at demonstrere en høj sikkerhedsstandard over for kunder og partnere kan du differentiere dig fra konkurrenterne og øge din konkurrenceevne.

Bjarke Alling

Bjarke Alling

Bjarke er nuværende medlem og tidligere formand for Det Nationale Cybersikkerhedsråd, mangeårigt medlem af Policy Board for Cybersikkerhed og hovedbestyrelsen i IT-branchen samt medlem af bestyrelsen for D-Mærket. Bjarke vil dele sine indsigter om cybersikkerhed i et forretningsmæssigt perspektiv.

Hybridarbejde er kommet for at blive

De fleste medarbejdere har fået erfaring med hjemmearbejde under pandemien, og i dag er muligheden for hjemmearbejdsdage et ønske eller et krav for mange.
Det sætter mange organisationer i en klemme.

For hvordan balancerer man medarbejdernes ønske om hybridarbejde og organisationens behov for sikkerhed og compliance?

Andreas Eskerod giver konkrete eksempler på sikkerhedshændelser med baggrund i hybridarbejde og præsenterer derefter nogle af Symantec løsninger på problemet.

Andreas Eskerod

Andreas Eskerod

Andreas er en erfaren sikkerhedsrådgiver, der har været frontmand i flere IT-sikkerhedssager både før, under og efter angrebet.

Han er bl.a. uddannet ESL-informationssikkerhedsleder, har en diplomuddannelse i IT-sikkerhed og en række certificeringer på sikkerhedsområdet.

Besøg Canons Experience Center

Oplev vores nyeste løsninger og services indenfor cybersikkerhed og mød vores partnere fra NTware og Kofax.

Se hvordan Canons enheder og løsninger understøtter Zero Trust, og hvordan de kan indgå i jeres SIEM-strategi.Solutions

Hør, hvordan Fleet Monitoring kan indgå i jeres sikkerhedsstrategi, og hvordan I sikrer dokumentcompliance i et hybridt arbejdsmiljø og få mere at vide om vores løsninger inden for workflowoptimering, sikker dokumenthåndtering og follow-me print.Workspace

Oplev de nyeste kontorprintere udviklet med Security by design - 360° HARDWARE SECURITY, og find ud af, hvordan vores sikkerhedsservices kan hjælpe jer med Endpoint Security.NTware

Kom forbi til en snak om, hvordan Uniflow Online indgår i et Zero Trust miljø, og hvordan I opnår sikkerhed på en hybrid arbejdsplads med en follow-me og print management-løsning.Kofax

Hør, hvordan Power PDF sikrer dine PDF-filer med kryptering, signering og adgangskontrol og hvordan du optimerer PDF workflows. Få også mere at vide om Controlsuite og hvordan løsningen understøtter printsikkerheden i et multi-vendor miljø.