KUNDECASE

Uni-Tankers opnår større fleksibilitet og stor besparelse ved implementering af Canon-printere

Uni-Tankers A/S, et danskejet tankskibsrederi med ekspertise inden for transport af flydende kemikalier og olie, har med stor succes opnået besparelser og øget effektivitet ved at implementere Canon-printere på sine 5 kontorer og ombord på rederiets 16 egne tankskibe.

Canon Camera

Effektivitet og kvalitet

Når man taler om Uni-Tankers, går kvalitet, effektivitet og simple arbejdsgange hånd i hånd – og deres printer set-up både til lands og til vands er ikke nogen undtagelse.

”For os er det altafgørende, at tingene fungerer, og at vi har pålidelige samarbejdspartnere, som forstår dette,” forklarer Michael Hust, IT Manager hos Uni-Tankers. Dette var en af grundene til, at valget i 2014 faldt på samarbejdet med Officepilot, en autoriseret Canon-forhandler. Samarbejdet opstod, da Uni-Tankers flyttede ind i det nuværende hovedkontor i Turbinehallen, Middelfart, som de deler med bl.a. moderselskabet USTC, der tæller mere end 4.000 medarbejdere på verdensplan.

Samarbejdet startede med implementering af Canon imageRUNNER ADVANCE-serien og uniFLOW-printadministrationssystemet men har i dag udviklet sig til den nyeste imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serie, som er Canons mest avanceret multifunktionsprinter – et set-up, der i dag benyttes på alle Uni-Tankers kontorer.

”Vi anvender Canon-printere og uniFLOW, da det giver vores medarbejdere den fleksibilitet og effektivitet, vi ønsker, de skal have. Follow me-printløsningen giver samtidig en ekstra sikkerhed, da udskrifter følger brugeren og ikke printeren, hvilket har resulteret i markant færre fejlprint. Det er godt for miljøet og sænker samtidig forbrugsomkostningerne,” fortæller Michael Hust om den nuværende løsning. En løsning så effektiv, at den har udviklet sig.

Når et samarbejde bliver til en 360 graders løsning

Med gode erfaringer fra en succesfuld kontorløsning ønskede Uni-Tankers at udvide samarbejdet til også at omfatte rederiets egne skibe. ”COVID-19 pandemien skabte udfordringer for vores daværende samarbejdspartner, og vi blev derfor nødt til at finde en ny løsning, for at kunne opretholde den nødvendige effektivitet om bord,” forklarer Michael Hust om en situation, som i sidste ende har gjort hverdagen nemmere om bord på rederiets skibe. I samarbejde med Officepilot blev der udarbejdet en løsning, som omfattede installation af i alt 62 Canon imageRUNNER ADVANCE DX C257-printere fordelt på de 16 egne tankskibe.

Den sidstnævnte ændring har resulteret i betydelige besparelser for Uni-Tankers. Især tonerforbruget er reduceret markant, da de nu får flere udskrifter med den samme mængde toner og kan se frem til en besparelse på 500.000 DKK hen over de næste fire år. Printernes robusthed, kvalitet og pålidelighed har også betydet, at Uni-Tankers har et stabilt og langvarigt set-up.

Et effektivt samarbejde

Et godt samarbejde er altafgørende for Uni-Tankers. Med sloganet ’A matter of chemistry’, som ikke blot refererer til den last, der fragtes om bord i tankene, men i høj grad også refererer til den kemi, der er mellem mennesker, er Michael Hust meget tilfreds med det nuværende samarbejde. ”Vi vægter et tillidsfuldt og gennemsigtigt samarbejde højt. Netop derfor er vi glade for samarbejdet med Morten (red. Morten Aarup, indehaver af Officepilot); han vækker tillid, lytter, og har formået at finde en stærk løsning for Uni-Tankers,” afslutter Michael om samarbejdet med Officepilot og Canon.

Relaterede løsninger

Læs mere

 • Dantherm

  Dantherm får en sikker print og scan-løsning og optimerer printermiljø efter deres behov.

 • De Zorggroep

  Den tyske virksomhed De Zorggroep har flyttet deres print- og scanningsapplikationer til den offentlige cloud, så de kan printe og scanne når som helst fra hvilken som helst enhed i organisationen, samtidig med at de stort set ikke skal bruge tid på administration længere.

 • Aarsleff

  Softwareløsningen plotmanager løser udfordringer hos Aarsleff.

 • Dagrofa

  Dagrofa sparer 316.000 stykker papir om måneden med canon planetpress connect.

Kontakt os

Er du i tvivl om, hvilken løsning der er bedst for din virksomhed?