CASE STUDY

En vellykket overgang til 'morgendagens arbejdsplads'

Den tyske virksomhed De Zorggroep har flyttet deres print- og scanningsapplikationer til den offentlige cloud, så de kan printe og scanne når som helst fra hvilken som helst enhed i organisationen, samtidig med at de stort set ikke skal bruge tid på administration længere.EFTER OVERGANGEN TIL MICROSOFT 365 HAR VI OGSÅ FLYTTET PRINT OG SCAN TIL DEN OFFENTLIGE CLOUD. NU KAN VI PRINTE OG SCANNE NÅR SOM HELST FRA HVILKEN SOM HELST ENHED UDEN BEHOV FOR INTERNETOPKOBLING.

Johan Schreurs, Service Delivery Manager Infrastructure (ICT), De Zorggroep

Om De Zorggroep

Med sine 38 placeringer, 5.900 medarbejdere og 2.750 frivillige er De Zorggroep den største sundhedsudbyder i den hollandske provins Limburg. De Zorggroep tilbyder pleje og omsorg til alle, både unge og gamle, i Noord- og Midden-Limburg (660.000 indbyggere). De har adskillige plejeboliger og -centre og tilbyder også pleje og omsorg hjemme hos borgerne.

For at sikre at samtlige medarbejdere ville kunne dedikere alt deres tid til pleje, ønskede De Zorggroep en fleksibel overgang til 'morgendagens arbejdsplads'. En arbejdsplads, hvor medarbejderne har mulighed for at arbejde, uanset hvor de befinder sig, og hvor information er tilgængelig overalt. I samarbejde med deres IT-partner KEMBIT har De Zorggroep derfor flyttet alle Microsoft Office365-programmer til Microsoft Azure-clouden.

Om De Zorggroep

Mere effektivt print og scan

Efter at alle programmer var flyttet til clouden – og som en del af transformationen til 'fremtidens arbejdsplads' – opstod der også et ønske om at flytte print og scan til den offentlige cloud, så de kunne printe og scanne når som helst og fra hvilken som helst enhed, uden behov for en internetopkobling.

For at opnå dette implementerede Canon softwareplatformen uniFLOW Online, som blandt andet omfatter Canons unikke My Print Anywhere-funktionalitet. Med My Print Anywhere kan man printe og scanne via den offentlige cloud ved hjælp af den gennemprøvede Microsoft Azure-platform. Alle scannede dokumenter gemmes direkte i den rette OneDrive- eller SharePoint-mappe.

På blot to dage implementerede man Canon uniFLOW Online på lidt over 220 printere. Dette resulterede i øget produktivitet, flere scanningskonfigurationer og muligheden for mobilt print fra uniFLOW Online-appen.

Mere effektivt print og scan

Store økonomiske fordele

Eftersom der ikke længere er nogen administration, servere og vedligeholdelsesomkostninger for organisationens IT-afdeling, har overgangen til uniFLOW Online medført store økonomiske fordele. Da der ikke længere er behov for IT-administration, vil løsningen give en besparelse på hele € 18.000 i løbet af 60 måneder. Dertil kommer der en månedlig besparelse på € 1.000, fordi De Zorggroep ikke længere har brug for egne servere. Dette giver en total besparelse på € 78.000. Endelig ser man også en væsentlig reduktion af elforbruget, hvilket passer godt ind i De Zorggroeps bæredygtighedspolitik.


Utrolig pålidelig

Softwareplatformen uniFLOW Online hostes via den stabile Microsoft Azure-platform, hvilket betyder, at den er utrolig pålidelig. Dette gør desuden løsningen meget sikker og GDPR-kompatibel, og alt data bliver inden for landegrænserne. Alt data er sikret i clouden, eftersom uvedkommende ikke kan få adgang.

Store økonomiske fordele


Vi er utrolig tilfredse med denne hurtige, effektive og sikre løsning til scan og print via clouden!

Johan Schreurs, Service Delivery Manager Infrastructure (ICT), De Zorggroep

Relaterede løsninger

Læs mere

Vil du høre mere?

Tal med vores team