CASE STUDY

SOFTWARELØSNINGEN PLOTMANAGER LØSER UDFORDRINGER HOS AARSLEFF

Plotmanager har været en stor succes fra starten og har givet os nye muligheder for effektivisering af vores printproduktion.

Steen Kønigsfeldt
IT-konsulent hos Aarsleff
Aarsleff kundecase

Aarsleff fortsætter samarbejdet med Canon

Aarsleff er en af Danmarks største entreprenørvirksomheder med ekspertise i at udtænke, planlægge og implementere større projekter indenfor infrastruktur, klimatilpasning, miljø og energi i det moderne samfund. Virksomheden har en stærk position med flere lokationer i Danmark samt afdelinger i udlandet og omsætter for over 13,5 milliarder samt har 6.800 ansatte på verdensplan.

Canons løsning med to ColorWave 3700 med tilhørende efterbehandlingsløsninger og Plotmanager-software er en uundværlig del af Aarsleffs dagligdag og drift. Løsningen bliver dagligt brugt til tegningsprint for alle Aarsleffs mange projekter i både ind- og udland.

Efter et langvarigt samarbejde med Canon havde Aarsleff brug for en nyt udstyr. Virksomheden havde i 8 til 10 år brugt den samme løsning, så nu var det på tide at skifte de eksisterende ColorWave produkter. Disse havde dog tjent Aarsleff upåklageligt, så ønsket var blot nyere teknologi fra samme leverandør samt krav om at effektivisere workflow og integrere deres A4/A3-produktion og ikke mindst større datasikkerhed.

”Vi var ikke i tvivl om, at vi skulle køre videre med Canon som leverandør - vi ved, hvad vi får”, siger Steen Kønigsfeldt, IT-konsulent hos Aarsleff, og fortsætter ”en høj brugervenlighed og driftssikkerhed samt en god service og support er grundende til, at jeg ikke var i tvivl om, at Canon skulle være vores leverandør, og det har jeg på ingen måde fortrudt.”

Kundecase Aarsleff

Plotmanager forbedrer printproduktionens workflow

I samarbejde med Canon fandt Aarsleff frem til den bedste løsning - to nye ColorWave 3700 og en ny Océ 5011 folder, og så fik Aarsleff, som de første i Danmark, installeret Canon Plotmanager software-løsning til forbedring af automatisering og effektivisering af virksomhedens printproduktions workflow. De to nye ColorWave 3700 blev installeret i Aarsleffs Hvidovre afdeling, og samtidig blev det muligt at genbruge den eksisterende Océ 4311 folder, der giver mulighed for effektiv storformation produktion og 100% integration imellem printer og folder, så der leveres færdige A4-foldende storformat print til videre brug.

På virksomhedens andre lokationer blev det besluttet at køre videre med de nuværende ColorWave løsninger, mens man samtidig på de mange byggepladser rundt omkring i landet fortsat anvender Canons mindre imagePROGRAF løsninger.

”Vi var spændt på at være de første i Danmark til at få installeret softwareløsningen Plotmanager. Men vi er meget glade for, at vi gik med den nye løsning. Plotmanager har været en stor succes fra starten i hele koncernen og har givet nye muligheder for effektivisering af vores printproduktion indenfor både storformat og A4/A3. Derudover har Plotmanager givet os besparelser på IT-support og et langt mindre papirspild, da alt bliver printet rigtigt første gang”, fortæller Steen Kønigsfeldt.

Canon Plotmanager styrer i dag hele Aarsleffs store dele af storformatproduktionen i de fleste afdelinger i virksomheden, og giver IT-afdelingen ro i maven, da der er sikkerhed for, at der er styr på tingene, og at det ikke mindst sparer afdelingen for en del timer til support.

Med den nye løsning er der skabt grobund for et fortsat konstruktivt samarbejde mellem Aarsleff og Canon og en løsning, der er med til fortsat at sikre, at Aarsleff indtager en førende position som en af Danmarks førende entreprenør virksomheder.

Aarsleff kundecase

Related solutions

Explore further