Quick Menu

Quick Menu er en Utility-software, der fulgte med den oprindelige softwareopsætning til din printer. Den giver dig mulighed for nemt at starte programmer og vejledninger, der leveres med printeren, og få adgang til online produktoplysninger. Installation af Quick Menu er valgfrit, men det anbefales for at få mest muligt ud af printeren.

Når My Image Garden er installeret kan du nyde diasshow af dine billeder via Image Display, der ligger på skrivebordet.

Bemærk: Quick Menu erstatter Solution Menu EX.

Du kan også downloade en nyttig brugervejledning til Quick Menu.