Easy PhotoPrint EX

Bemærk: Easy-PhotoPrint EX er blevet erstattet af My Image Garden. Alle funktionerne fra Easy-PhotoPrint EX er tilgængelige i My Image Garden.

Canon Easy-Photo Print EX-software giver dig mulighed for at printe flotte fotos på en nem, hurtig og sjov måde.

Easy-Photo Print EX giver PIXMA-ejere masser af kreative muligheder, bl.a. muligheden for at printe fotos uden kanter, fotoalbum, kalendere og endda fotoklistermærker.