My Printer

My Printer er et hjælpeprogram, der gør det muligt for dig at åbne og nemt at ændre indstillingerne på din printer, som f.eks. papirkilden. Installation af My printer er valgfrit, men det anbefales for at få mest muligt ud af printeren.

My Printer kan også diagnosticere, om der er problemer med installation af driveren og udbedre eventuelle problemer, der er fundet.

Du kan også få adgang til oplysninger om fejlfinding, der kan hjælpe dig med at løse problemer som f.eks. blæk, der er tværet ud.

My Printer er inkluderet i den oprindelige softwareopsætning til din printer.