PRO-fotoprintere


Professionelle A3-inkjetfotoprintere

Tag komplet kreativ kontrol over dine billeder med den professionelle PIXMA-fotoprinterserie. Disse A3 inkjet-fotoprintere med 8, 10 eller 12 separate blæktanke leverer konsekvent de resultater, som dine billeder fortjener.

Professionelle A2-inkjetfotoprintere

Nyd muligheden for at kunne printe slående billeder op til A2 uden at gå på kompromis med kvaliteten. Udnyt vores hurtige printhastigheder og farvesamarbejde: Med en række forskellige understøttede medietyper som blankt papir, mat papir, kunsttryk og canvas får du det udseende og den fremtoning, du ønsker.

Profiler

Opret ICC-profiler med farvestyringssoftware

Opret nemt brugertilpassede ICC-profiler, der er optimeret til din printer, dit papir og dit unikke arbejdsmiljø ved hjælp af dit spektrometer og Canons Color Management Tool Pro-software. Den indeholder en nem guide, som printer målingsdiagrammer, der kan scannes med en række af X-Rite-kalibreringsenheder (Eye-One PRO, Color Munki). Denne hjælper dig med at levere en høj farvekvalitet og den nøjagtighed, du har brug for.


Fra blæk til papir

Den uforlignelige kvalitet af billeder, der skabes ved hjælp af vores sortiment af professionelle fotoprintere, er en perfekt kombination af din passion og vores teknologi. Canon har brugt mange år på at udvikle FINE-printhovedteknologisystemer og raffineret blæk for at give dig de resultater, som du kan nyde i dag. Med et udvalg af professionelle, pigmentbaserede systemer med 10 og 12 separate blæktanke og specialiserede farvestofbaserede systemer med 8 blæktanke kan kreative brugere og virksomheder finde den bedste A3- eller A2-fotoprinter til at få fremragende print i høj kvalitet på den mest omkostningseffektive og produktive måde.

Print i sort/hvid

Canon-serien af professionelle printere med dedikerede sort/hvide blæktanke og "Print foto i sort/hvid"-driverindstilling, kombineret med funktioner som Chroma Optimizer, sikrer en ensartet blankhed og forbedret sort tæthed og tilbyder et nyt niveau for kvaliteten af professionelt print i sort/hvid.


Support til din professionelle PIXMA-fotoprinter

Download drivere, software, firmware og manualer, og få adgang til online teknisk support og hjælp til fejlfinding på din professionelle PIXMA-fotoprinter.

På udkig efter ældre professionelle inkjetprintere?

Find oplysninger om specifikationer og kompatible forbrugsstoffer til tidligere professionelle PIXMA-fotoprintere i vores afsnit for udgåede produkter.