Canon EF 400mm f/4 DO IS II USM

EF 400mm f/4 DO IS II USM

Et højtydende superteleobjektiv, der gør brug af Diffractive Optics-teknologi for at give et mere kompakt letvægtsdesign.

Fordele

  • Kompakt og let 400 mm objektiv
  • Suveræn billedkvalitet. Modstandsdygtig over for reflekser og fringing
  • En 4-trins billedstabilisering beskytter mod kamerarystelser
  • Fokus med præcision ved hjælp af avancerede AF-betjeningsknapper med mulighed for manuel tilsidesættelse
  • Med den vejrbestandige konstruktion kan du fortsætte optagelsen i barske betingelser

Funktioner

Kig nærmere på Canon EF 400mm f/4 DO IS II USM

Bærbart letvægtsdesign


EF 400 mm f/4 DO IS II USM er mindre og lettere end et konventionelt 400mm f/4 objektiv, og vejer kun 2.100 g. Dette er muligt ved hjælp af Canons innovative Diffractive Optics (DO)-teknologi, der korrigerer for de uønskede optiske effekter, der ellers ville opstå ved en så drastisk reduktion i størrelse.

Forbedret modstand mod overstråling og fringing


Tredje generation DO-teknologi, der anvendes i EF 400 mm f/4 DO IS II USM, gør det til en fantastisk performer, især i hænderne på sports-, natur- og nyhedsfotografer. Objektivet er modstandsdygtigt over for overstråling og fringing og leverer fremragende skarphed i hele billedet.

Billedstabiliseringsteknologi


Optag med lukkertider, der er ned til fire trin langsommere end normalt. EF 400 mm f/4 DO IS II USMs billedstabilisator (IS) modvirker kamerarystelser og bevarer den vigtige skarphed. Objektivets IS fungerer i en af tre funktioner: den første er til emner, der står stille, den anden til panoreringsoptagelser, mens den tredje er designet til actionfotografering med uregelmæssige, hurtige bevægelser.

Hold fokus


Intuitive betjeningsknapper på objektivtromlen på 400 mm f/4 DO IS II USM ligger instinktivt under fingrene, når du fotograferer. Brug den brede manuelle fokuseringsring til at foretage finjusteringer uden at tage kameraet væk fra øjet. Knapperne Fast fokuseringsposition og Fokusstop gør det muligt for fotografen at koncentrere sig om et bestemt punkt i scenen.

Også ideelt til film


Powerfokus-teknologi giver fotografer, der optager video, mulighed for pull focus-effekter med smidige overgange mellem forskellige dele af scenen.

Bygget til at levere varen


Når forholdene bliver barske, gør EF 400mm f/4 DO IS II USM det muligt at blive ved med at tage billeder. Vejrbestandigt design beskytter mod støv og fugt, mens den smudsafvisende fluorbelægning på objektivets frontelement afviser vand og snavs.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon EF 400mm f/4 DO IS II USM, dets funktioner og hvad det kan.

Related Products

Super_Tele_lenses_bird

Lyst til at blive klogere

Blev endnu med til at arbejde med billeder og video og bliv klogere på hvordan du får det optimale ud af dit Canon-produkt.

Bok et møde med en Canon expert

Vidvinkelobjektiver

Opnå et bredere synsfelt, og få mere med i billedet med vores udvalg af vidvinkelobjektiver.