Canon EF 300mm f/4L IS USM

EF 300mm f/4L IS USM

EF 300mm f/4L IS USM tilbyder bærbarhed og billedkvalitet. Objektivet indeholder UD-elementer for at forbedre den optiske ydeevne og billedstabiliseringsteknologi for at reducere slør fra kamerarystelser.

Fordele

  • L-seriens opbygning og optik
  • To UD-objektivelementer
  • Hurtig og lydløs USM-autofokus
  • Super Spectra-belægninger
  • Cirkulær blænde giver fremragende baggrunds-bokeh
  • 77mm filterstørrelse

Funktioner

Kig nærmere på Canon EF 300mm f/4L IS USM

Stabiliseret teleobjektiv i høj kvalitet


EF 300mm f/4L IS USM er et kompakt teleobjektiv med billedstabilisering, som kompenserer for kamerarystelser og giver mulighed for lukkerhastigheder, der er to trin lavere end normalt, uden risiko for slør. Stabiliseringen kan deaktiveres i én retning for at give mulighed for panorering.

L-seriens kvalitet


L-serien er Canons flagskib inden for professionelle objektiver og repræsenterer det bedste inden for præcisionsdesignet EF-optik. Objektiverne i L-serien kombinerer overlegen ydelse med enestående håndtering og er yderst modstandsdygtige over for støv og fugt.

Ultrasonisk fokusering


En ultrasonisk motor af ringtypen driver autofokus ekstremt hurtigt og næsten lydløst. Fremragende fastholdelsesmoment sikrer, at fokuspunktet opnås præcist uden overshoot. Det er desuden muligt at aktivere en vedvarende manuel styring, så det bliver muligt at justere fokus uden at forlade AF-metoden.

Super Spectra-belægning


Super Spectra-belægninger sikrer en præcis farvebalance og forøger kontrasten. De reducerer også reflekser og overstråling - et almindeligt problem, der forårsages af, at lyset kastes tilbage fra kameraets sensor.

Integration med E-TTL II-flashmåling


Objektivet sender afstandsoplysninger tilbage til et kompatibelt EOS-kameras E-TTL II-flashsystem for at sikre optimal flashmåling.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon EF 300mm f/4L IS USM, dets funktioner og hvad det kan.

Related Products

Vidvinkelobjektiver

Opnå et bredere synsfelt, og få mere med i billedet med vores udvalg af vidvinkelobjektiver.