Canon EF 180mm f/3.5L Macro USM

EF 180mm f/3.5L Macro USM

Takket være telefunktionaliteten kan man tage nærbilleder i naturlig størrelse fra en større afstand uden risiko for at forstyrre motivet. Ideelt til dyreliv.

Fordele

  • Canon L-seriens højtydende makro
  • Telebrændvidde
  • Billedgengivelse i naturlig størrelse (1:1)
  • 3 UD-objektivelementer
  • Afstandsbegrænser med to positioner
  • AF med ultrasonisk motor af ringtypen
  • Medfølgende stativholder

Funktioner

Kig nærmere på Canon EF 180mm f/3.5L Macro USM

Telemakroobjektiv


EF 180mm f/3.5L Macro USM er telemakroobjektiv, som leverer en maksimal forstørrelse på 1,0x. Man kan tage nærbilleder i naturlig størrelse fra en større afstand med mindre risiko for at forstyrre motivet (ideelt til insekter og andre dyr). Det indbyggede svævende fokuseringssystem minimerer udsving i de afvigelser, der forårsages af ændringer i fokuseringsafstanden. Dette sikrer, at objektivet er knivskarpt fra 1,0x til uendeligt.

L-seriens kvalitet


Udviklet efter Canons højeste standarder for præcision og optisk uovertruffenhed. L-serien er Canons førende professionelle serie af objektiver, som kombinerer fremragende billedopløsning og den ultimative ydeevne med en vejrbestandig konstruktion, der forhindrer indtrængning af støv og fugt.

Autofokus med ultrasonisk motor af ringtypen med manuel styring


Canons autofokussystem med ultrasonisk motor af ringtypen benytter ultralydsfrekvenser til hurtig, præcis og nærmest lydløs betjening. Fokus kan hele tiden styres manuelt på den store ring, der ikke bevæger sig under autofokus. Det giver fotografen mulighed for at finjustere fokus øjeblikkeligt.

Super Spectra-belægning


Super Spectra-belægningen bidrager til at sikre en præcis farvebalance og høj kontrast, samtidig med at den minimerer overstråling og reflekser ved at absorbere det undslupne lys, der ellers ville blive reflekteret fra de interne objektivelementer og billedsensoren.

Tilbehør


Objektivet leveres med modlysblænde og et blødt etui.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon EF 180mm f/3.5L Macro USM, dets funktioner og hvad det kan.

Related Products

Vidvinkelobjektiver

Opnå et bredere synsfelt, og få mere med i billedet med vores udvalg af vidvinkelobjektiver.