Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM

EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM

Fra vidvinkel til telefoto på et splitsekund. Fang dine billeder i den anerkendte kvalitet fra L-Serien: ca. 11x zoom med billedstabilisator med hurtig og lydløs autofokus. Uovertruffen kvalitet, ekstremt alsidigt.

Fordele

  • 11x zoom
  • L-seriens kvalitet
  • Billedstabilisator
  • Mindste fokuseringsafstand 0,7 m
  • Fuldtids manuel fokusering
  • Støv- og dryptæt konstruktion
  • Cirkulær blænde
  • E-TTL II afstandsmåling
  • Optimeret objektivcoating til digitalkameraer

Funktioner

Kig nærmere på Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM

BilledstabiliseringCanons egen billedstabiliseringstekonologi (IS) kompenserer for ca. tre trin uden synlig forøgelse af billedsløring. Dette forøger mulighederne for håndholdt fotografering væsentligt og begrænser behovet for et stativ. En markant bevægelse i en bestemt retning bliver detekteret som bevidst panorering. Derved frakobles korrektion i den pågældende retning, så man undgår rystelser.

Ultra Sonic MotorDen ultrasoniske motor konverterer ultrasonisk vibrationsenergi til en roterende kraft, der sørger for hurtig, præcis, super-effektiv og næsten lydløs autofokus med et godt statisk moment for hurtig reaktion og præcis standsning. Objektivet har fuldtids manuel overstyring. Den minimale fokuseringsafstand på kun 0,7 m for hele zoomområdet gør det også ideelt til forstørrelser helt tæt på.

Perfekt til digitalfotoObjektivets form og coating er optimeret med henblik på at undertrykke overstråling og spøgelsesbilleder. Derfor er det ideelt til brug med digitalkameraer, der kan være følsomme over for reflektioner fra optagesensoren. Hvis objektivet benyttes med et digitalkamera med en APS-C-sensor som f.eks. EOS 10D, har objektivet en brændvidde svarende til 45-480 mm.

Præcisionsoptik sikrer høj billedkvalitetSmuk kontrast, lav forvrængning og høj opløsning fra kant til kant i hele zoomområdet. Blænden styres af en elektromagnetisk irisblænde (electromagnetic diaphragm), hvilket sikrer, at den er hurtig, lydløs og ekstremt præcis. En cirkulær blændeåbning sikrer behagelig baggrundssløring fra højeste blændeåbning og to trin ned.

MiljøbeskyttelseEF 28-300 mm har en robust, støv- og dryptæt konstruktion, der er udviklet til professionelle fotografer, der arbejder under en lang række barske forhold.

Brug af EOSDrevmønsteret er udviklet specielt til den nyeste serie EOS-objektiver, så du får det optimale ud af objektivets hastighed. Afstandsinformationen sikrer en større præcision inden for fokus-koblet E-TTL II flashmåling.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM, dets funktioner og hvad det kan.

Billedgalleri

Se galleri

Related Products