Canon EF 135mm f/2L USM

EF 135mm f/2L USM

EF 135mm f/2 L USM er et hurtigt og let teleobjektiv i høj kvalitet. Det er det ideelle værktøj til at optage indendørssport ved svag belysning samt til portrætfotografering.

Fordele

  • Stor f/2 blænde
  • Hurtig og lydløs autofokus
  • Super Spectra-belægninger
  • L-seriens opbygning og optik
  • Cirkulær blænde til smuk bokeh
  • Integration med E-TTL II-flashsystem
  • Blødt etui og modlysblænde

Funktioner

Kig nærmere på Canon EF 135mm f/2L USM

Skarpt, hurtigt og let


Objektivets store maksimale blænde giver fotografen mulighed for at optage med relativt hurtige lukkerhastigheder, selv ved svag belysning. Det gør EF 135mm f/2.0L USM til den ideelle optik for dem, der fotograferer indendørssport. På trods af den avancerede specifikation er objektivet relativt let og vejer kun 750 g.

L-seriens kvalitet


L-serien er Canons flagskib inden for professionelle objektiver og repræsenterer det bedste inden for præcisionsdesignet EF-optik. Objektiverne i L-serien kombinerer overlegen ydelse med enestående håndtering og er yderst modstandsdygtige over for støv og fugt.

Stor f/2 blænde


En stor maksimal blænde på f/2 giver enestående hastighed til optagelse i svag belysning uden brug af flash. Den store blænde giver også avanceret kontrol over dybdeskarpheden.

Ultrasonisk fokusering


En ultrasonisk motor af ringtypen driver autofokus ekstremt hurtigt og næsten lydløst. Fremragende fastholdelsesmoment sikrer, at fokuspunktet opnås præcist uden overshoot. Det er desuden muligt at aktivere en vedvarende manuel styring, så det bliver muligt at justere fokus uden at forlade AF-metoden.

Super Spectra-belægning


Super Spectra-belægninger sikrer en præcis farvebalance og forøger kontrasten. De reducerer også reflekser og overstråling - et almindeligt problem, der forårsages af, at lyset kastes tilbage fra kameraets sensor.

Integration med E-TTL II-flashmåling


Objektivet sender afstandsoplysninger tilbage til et kompatibelt EOS-kameras E-TTL II-flashsystem for at sikre optimal flashmåling.

Tilbehør


Objektivet leveres med modlysblænde og et blødt etui.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon EF 135mm f/2L USM, dets funktioner og hvad det kan.

Billedgalleri

Se galleri

Related Products

Vidvinkelobjektiver

Opnå et bredere synsfelt, og få mere med i billedet med vores udvalg af vidvinkelobjektiver.