PRINTTIPS

Fem grunde til, at PIXMA TR150 er ideel til print på farten

Arbejder du væk fra hjemmet eller kontoret? Hvis du har en printer, du kan bruge overalt, får du en professionel fordel – og det kan hjælpe dig med at få flere kunder.
To bygningsarbejdere printer dokumenter på en Canon PIXMA TR150. Der ligger en orange sikkerhedshjelm på bordet ved siden af dem.

Det er vigtigt at drage nytte af alle muligheder, når du arbejder på farten. I stedet for at sende en e-mail kan det være en hjælp til at vinde ordren, hvis du præsenterer en potentiel kunde for et tilbud på print eller endda en kontrakt til underskrift.

Og muligheden for at printe på stedet kan være nyttig i en lang række situationer. Personlige trænere og fysioterapeuter kan printe træningsprogrammer og diagrammer, så de ved, at deres kunder vil kunne udføre øvelser korrekt, når der ikke er nogen til at hjælpe. Og undervisere kan holde studerende i gang med tydelige lektionsplaner, arbejdsark og gennemgangsnoter.

PIXMA TR150 og PIXMA TR150 med batteri er kompakte og bærbare, og de er en fremragende printer til alle, der ønsker at printe, når de er væk fra hjemmet eller kontoret. Her er fem grunde til, at den kan hjælpe dig med at drive din virksomhed mere effektivt.

1. Fantastisk bærbarhed

En mand kører i sin bil med en PIXMA TR150 på passagersædet ved siden af ham.

Muligheden for at printe på farten gør Canon PIXMA TR150 ideel til folk, der arbejder væk fra hjemmet eller kontoret.

En mand i en signaljakke bærer en PIXMA TR150 under armen.

Canon PIXMA TR150 er lille og let nok til at tage med dig.

PIXMA TR150 er ideel, hvis du har brug for en lille printer, der kan ligge oven på dit allerede overfyldte skrivebord, eller hvis du arbejder fra et fjernkontor, eller hvis du besøger kunder og forretningslokaler, hvor der er adgang til strøm. Du kan lægge den i tasken og tage den med dig, låse den inde i en skuffe eller bruge en kompatibel tyverisikringslås for at beskytte den. Hvis du rutinemæssigt arbejder udendørs, eller hvis din bil eller lokale café er dit kontor, leveres PIXMA TR150 med batteri med et batteri, der er nemt at sætte på, og som kan printe op til 330 sider på en fuld opladning1.

Når du har sluttet batteriet til hovedenheden, tager det to timer og 20 minutter at oplade via AC-adapteren. Batteriet kan også oplades via en mobil batteripakke eller en bilstikkontakt ved hjælp af det medfølgende USB-C-kabel. Hold øje med LED'en for batteriindikatoren, så bør du aldrig stå i en situation uden mulighed for at printe.

2. Nem tilslutning

A man in a high-vis jacket prints out documents from his smartphone on a Canon PIXMA TR150 printer.
En kvinde, der arbejder hjemmefra, printer på en Canon PIXMA TR150 fra en smartphone.

Trådløse printfunktioner gør det muligt at printe fra din smartphones kamerarulle. Du kan endda bruge Wireless Direct til at printe uden Wi-Fi.

PIXMA TR150 og PIXMA TR150 med batteri har begge trådløse tilslutningsmuligheder og er kompatible med AirPrint (iOS), Mopria (Android) og Windows Mobile til print uden app direkte fra din mobile enheds operativsystem. Begge printere kan også styres fra din smartphone via den gratis Canon PRINT-app, som giver dig mulighed for at printe dokumenter og fotos, der er gemt på din enhed eller på cloud-baserede lagringstjenester, herunder Google Drev, Dropbox, OneDrive og Google Classroom, via PIXMA Cloud Link. Canon PRINT-app'en gør det også muligt at registrere scanninger af dokumenter ved hjælp af dit smartphone-kamera. Du skal blot vælge Smartphone Copy-funktionen for at lave kopier hurtigt og nemt og enten printe, gemme eller e-maile direkte fra din smartphone.

Begge printere understøtter 2,4 GHz og 5 GHz2 Wi-Fi-bånd, så du kan skifte til mindre belastede Wi-Fi-netværk for at få en mere driftssikker forbindelse. Hvis du er ude midt i ingenting uden en router eller et Wi-Fi-signal, kan du også trykke på Wireless Direct for at printe trådløst direkte fra din telefon, tablet eller bærbare computer. Det betyder, at du frit kan roame, uanset hvor dit job fører dig hen, og du kan stadig fremstille de print, du har brug for, til at få tingene gjort og holde dine kunder (eller din chef) glade.

3. Understøttelse af specialpapir

En mand sidder på en café med en bærbar computer og printer dokumenter på en Canon PIXMA TR150-printer.

Canon PIXMA TR150 er muligvis lille, men den kan rumme op til 50 ark almindeligt papir og håndtere en række forskellige papirtyper.

Med en kapacitet på 50 ark almindeligt papir behøver du ikke fylde PIXMA TR150 for ofte i løbet af din arbejdsdag. Det er en rigtig god nyhed, hvis du har brug for at printe en stak spørgeskemaer, prøveark til en hel klasse eller en bunke lange kontrakter.

Begge printere er også kompatible med konvolutter og specialpapir, herunder Canon High Resolution Paper, Matte Photo Paper, Double-sided Matte Paper og Magnetic Photo Paper. Denne alsidighed betyder, at du kan vælge det papir, der passer til dine behov, og printe adresser direkte på konvolutter, så al din kommunikation ser professionel ud. Du kan endda printe køleskabsmagneter med dit logo og telefonnummer, som du kan give til dine kunder. Hvis du er lærer, kan du også oprette en brugerdefineret guldstjerne til dine bedste elever.

4. Brugerdefinerede skabeloner

A Canon PIXMA TR150 printer on a table next to a man with a laptop.
En mand med en bærbar computer printer dokumenter på en Canon PIXMA TR150-printer.

Hvis du ofte printer de samme formularer, er det muligt at gemme op til fem skabeloner på PIXMA TR150 og PIXMA TR150 med batteri.

Er du nødt til at printe de samme dokumenter med jævne mellemrum? PIXMA TR150 og PIXMA TR150 med batteri kan gemme op til fem skabeloner, der er klar til print på et øjeblik, så du sparer tid på at finde dokumenter på din bærbare computer, smartphone eller tablet. Formularer, kontrakter, spørgeskemaer eller brochurer kan alle gemmes på printeren via Windows Driver3, så de er klar til hurtigt print via printerens 1,44" OLED-skærm.

5. Flotte print med lang levetid

En mand, der sidder bag et skrivebord, holder en tablet op med en feriebrochure. Der kommer et farverigt print op fra Canon PIXMA TR150 ved siden af ham på skrivebordet.

Få skarpe print i enestående kvalitet i mørkere områder. Hybridblæk med en særlig sort pigmentblæk skaber skarpe tekster, mens farvestofbaserede farver giver levende print.

De to printere bruger et hybridblæksystem, der kombinerer sort pigmentblæk med en farvestofbaseret farvepatron med 4 blæktanke. Det betyder, at du får skarp tekst til vigtige dokumenter, mens fotografier og diagrammer ser flotte og levende ud. Med Canons ChromaLife100-teknologi kan du være sikker på, at printede fotos holder hele livet4.

For at gøre det enkelt bruger printerne to patroner, en til sort pigmentblæk og en til farvet blæk. Og for at sikre, at du ikke løber tør for blæk, når du befinder dig midt i et vigtigt job langt fra den nærmeste butik, er der en let tilgængelig niveaukontrol på skærmen.

PIXMA TR150 ogPIXMA TR150 med batteri er kompakte, støjsvage og nemme at betjene, så du altid kan være diskret og professionel. Uanset hvor din virksomhed fører dig hen, kan du tage en TR150 med på turen.

Skrevet af Angela Nicholson

 1. Printet via USB-forbindelse uden Wi-Fi-tilslutning.
 2. Understøttelse af 5 GHz er muligvis ikke tilgængeligt i dit område.
 3. Skabeloner skal indlæses på printeren via Canon-printerdriveren. Denne kan kun anvendes på en Windows-pc.
 4. Baseret på fremskyndet test udført af Canon i mørk opbevaring under kontrollerede temperatur-, fugtigheds- og gasforhold og simulering af opbevaring i et album med plastlommer. Canon kan ikke garantere varighed af print. Resultaterne kan variere afhængigt af printet billede, tørretid, visnings-/opbevaringsforhold og miljømæssige faktorer.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

 • PRINT

  De bedste printere til designere

  Printere er vigtige værktøjer for designere – vi hjælper dig med at vælge den rigtige model til dine behov.

 • PRINT

  Sådan bruges en trådløs printer

  Smarte måder at få mest muligt ud af din trådløse printer på.

 • PRINT

  Den rigtige Canon print-app til dig

  Vær kreativ og velorganiseret med Canons print-apps - der er en, der passer til ethvert projekt.

 • PRINT

  De bedste printere til hjemmekontorer

  Gør det nemt at arbejde hjemmefra med Canon PIXMA- og MAXIFY-printere.