FAMILIEFOTOGRAFERING

Find ud af, hvordan du får mest muligt ud af dit Canon PowerShot PX

Dette alsidige, lille kamera er fyldt med funktioner, der kan gavne hele familien, fra forbedring af hjemmekontoret til oprettelse af videoer til sociale kanaler.
En skateboarder i midten af springet mod en klar blå himmel. Et Canon PowerShot PX er monteret på et stativ til højre for ham.

Canon PowerShot PX er som at have din egen personlige fotograf og videofotograf. Uanset om du er vært for en fest eller bruger det som webcam, fanger det kompakte PTZ-kamera (panorering, tilt, zoom) automatisk øjeblikke. Du skal blot sætte det op på en flad overflade eller et stativ, tænde det, og når det genkender et ansigt, vil det helt af sig selv begynde at optage fotos og videoer på en intelligent måde. Det er batteridrevet, og dets objektiv dækker et omfattende panorerings-, vippe- og zoomområde.

Det giver dig frihed til selv at nyde øjeblikket – for ikke at nævne at være en del af handlingen – uden presset fra at skulle agere som fotograf eller filmfotograf. Der er ingen grund til at bruge timevis på at gennemgå billederne og videoerne for at vælge dem, du vil have. Alt på PowerShot PX's hukommelseskort vises i Connect App for Mini PTZ Cam på din smartphone, så du manuelt kan vælge dine favoritter til overførsel og deling på sociale medier. Det er også smart nok til at anbefale de bedste billeder og klip, så du sparer tid og besvær.

Se videoen nedenfor for at få flere oplysninger om, hvordan du får dit Canon PowerShot PX konfigureret og klar til brug.

Canon PowerShot PX har meget mere end blot bekvemmelighed – du skal bare kende dets styrker.

Her er en række måder, hvorpå du og dine nærmeste kan få mest muligt ud af dette smarte kameras særlige færdigheder, og tips til at få mest muligt ud af dets funktioner i hver enkelt situation.

1. Familiesammenkomster og begivenheder: Bevar spontane øjeblikke

En ældre kvinde, der sidder ned, giver en gave til et spændt lille barn. Et Canon PowerShot PX står på bordet ved siden af dem og optager den smilende.

Canon PowerShot PX er lille og diskret, hvilket gør det ideelt til at fange ærlige familieøjeblikke, som kan være langt mere effektfuld end gruppeportrætter.

Et Canon PowerShot PX er placeret på et sofabord for at optage fire personer, der spiser mad til en havefest.

Canon PowerShot PX er batteridrevet, så du kan konfigurere det udendørs, forudsat at vejret er tørt. Det fungerer bedst, når det placeres på et skyggefuldt sted uden for direkte sollys.

Planlægger du en fest? Canon PowerShot PX er ideelt til at dokumentere sociale begivenheder og familiesammenkomster. Mens rækkevidden for en selfie-stang kun rækker nogle få meter væk fra brugeren, kan PowerShot PX placeres længere væk for at fange hele scenen.

Konfigurér PowerShot PX, før dine gæster ankommer, og placér det i øjenhøjde på en flad, stabil overflade med udsigt til, hvor folk samles, og sørg for, at scenen er veloplyst, og at der ikke er noget, der blokerer panoreringsvinklen.

Du kan derefter lade kameraet gøre arbejdet for dig. Ved hjælp af ansigtsgenkendelsesteknologi panorerer, tilter og zoomer det for at opnå de bedste kompositioner, det sikrer, at grupper af festdeltagere alle er i optagelsen, og det korrigerer automatisk billeder for forvrængning.

Vil du have lidt mere kontrol? Connect App for Mini PTZ Cam giver dig mulighed for at indstille kameraet til at prioritere ansigter, f.eks. den person, du holder fest for, og derefter sortere billeder efter motiv.

Og der er ingen grund til at bekymre dig om at løbe tør for plads. Hvis kameraets microSD-kort fyldes op, er der en funktion til automatisk sletning af billeder, så du kan fortsætte med at optage. De ældste billeder slettes først, men det vil ikke fjerne nogen af dine favoritter.

2. Content Creation: Fang sjove aktiviteter

En mor smiler til sin datter, mens hun tager en kage ud af ovnen. I forgrunden er et sløret Canon PowerShot PX, der fanger øjeblikket.

Connect App for Mini PTZ Cam giver dig mulighed for at fjernoptage via din smartphone. Du kan panorere, vippe og zoome kameraet for at få præcis den komposition, du ønsker, og derefter trykke på optageknappen eller udløserknappen for at optage din video eller dit foto.

Hvis du er en spirende bager, kunstner eller på anden måde kreativ, der ønsker en bedre måde at dokumentere dine kreative præstationer på, er Canon PowerShot PX svaret.

De autonome optagelsesfunktioner gør det til den ideelle kameraledsager til at optage dig, når dine hænder er optaget eller snavsede – hvis du står med hænderne dybt begravet i kagedej eller har en pensel og palet, er det sidste, du vil bekymre dig om, at betjene et kamera. Med stemmekommandoer er du instruktøren: Du skal blot sige "Hello, Pixie" for at vække kameraet, "Start recording" for at begynde at optage et klip eller "Take a picture" for at tage et stillbillede og derefter "Stop" for at afslutte automatisk optagelse*.

3. Filme action: Bliv en social mediestjerne

Et PowerShot PX er monteret på et stativ for at filme en teenagedreng på et skateboard.

Tracking Assist-funktionen, der er tilgængelig via en firmwareopdatering, er ideel til at filme bevægelse, f.eks. skateboardspring og -tricks.

En lille hund jagter en dreng, der holder en bold. Et PowerShot PX-kamera er monteret på et stativ i forgrunden.

Du skal blot aktivere Tracking Assist-funktionen i Connect App for Mini PTZ Cam. Alle dine videoer er klar til at blive gennemgået på din telefon, så du kan vælge dine favoritter, redigere og uploade direkte til dine sociale kanaler.

For ivrige stjerner på sociale medier, der ønsker at få deres film online med et minimum af besvær, kan Canon PowerShot PX være nøglen til hurtig succes på sociale kanaler som f.eks. YouTube.

Når du bruger kameraets automatiske optagelsesfunktion, kan dets panorerings-, vippe- og zoomfunktioner føje iøjnefaldende effekter til dine klip. Afhængigt af forholdene vil kameraet automatisk udføre panoreringer i vidvinkel, multipanorering (se efter personer, der står ved siden af hinanden – ideelt, når du optræder sammen med en ven eller to), eller enkel zoom ud og ind og billedkomposition (bevægelse for at indramme personer uden for visningen).

Hvis du fjernoptager, tilføjer en firmwareopgradering, som du kan downloade via Connect App for Mini PTZ Cam, en Tracking Assist-funktion, der gør det muligt at optage et motiv i bevægelse, selvom det ikke vender mod kameraet. Du kan begynde at optage via appens optagelsesskærm eller ved at tildele optagelsesfunktionen til kameraets knap til trådløs kommunikation.

PowerShot PX's lille, lette størrelse betyder, at det kan placeres næsten hvor som helst. Hvis du vil have en primær vinkel, skal du overveje at bruge et stativ. Der er en standardfatning i bunden af kameraet, så du kan manøvrere det til den perfekte position og komme videre med dine hop og tricks i sikker forvisning om, at det er stabilt og får al action med i billedet.

4. Arbejde hjemmefra: Opgradér dit webcam

Et hvidt Canon PowerShot PX står på en lille stak bøger på et træbord.

Når du bruger Canon PowerShot PX som trådløst webkamera, bliver du i billedet, selv hvis du bevæger dig rundt i rummet. Det fungerer med batteri, men til længere møder anbefales det at bruge en kompatibel USB-C PD-oplader/strømforsyning.

Faste webcams, der kræver, at du sidder stille under et møde, er (den temmelig kedelige) standard, men hvis du tilføjer Canon PowerShot PX til din hjemmearbejdsplads, får du en dynamisk ny dimension til dine virtuelle møder og online-præsentationer. PowerShot PX bruger sine sporingsevner til at følge dig, når du bevæger dig rundt på dit hjemmekontor, og det fungerer kabelfrit via Wi-Fi og Canons Wireless Webcam Utility for Mini PTZ Cam (fås gratis til Windows 10-pc'er). Med denne nyfundne frihed vil du hurtigt opleve misundelse fra dine kolleger, der er bundet til skrivebordet.

Så uanset om du planlægger en komsammen for venner og familie, ønsker at optage dynamiske videoklip til dine sociale kanaler eller blot friske dine arbejdsmøder op, kan det lille, men smarte Canon PowerShot PX gøre alt det hårde arbejde for dig.Skrevet af Sam Kielsden

Relaterede produkter

Relaterede artikler