Canon Camera
Nyhed

Digitalt kompakt

Canon PowerShot PX

Dokumentér de vigtige tidspunkter i dit liv – helt automatisk. Dette smarte kompaktkamera komponerer og optager billeder og videoer på en intelligent måde, så du kan nyde øjeblikket.

Se PowerShot PX i aktion

Eimear har brugt PowerShot PX sammen med sin unge familie. Se, hvordan kameraet tager billeder og videoer og lader Eimear være en del af handlingen.
Canon Camera

TEKNOLOGI

Vi præsenterer din egen personlige fotograf

Du kan trygt stole på, at PowerShot PX fanger mennesker og øjeblikke i dit liv og automatisk komponerer fotos og video med dets objektiv med panorering og tilt, mens du kan fortsætte med at være i øjeblikket.

Canon Camera

Alle i billedet – også dig

Enkelt, bærbart design

PowerShot PX kan tages med overalt takket være USB-C-opladning og indbygget Wi-Fi, så du kan oprette forbindelse til din mobile enhed. Vil du have mere kontrol? Spørg bare – det er også stemmeaktiveret. Bare sig "Hej Pixie, tag et billede", så er det gjort, håndfrit! Fire stemmekommandoer dækker nyttige funktioner som f.eks. at optage en video og finde andre folk, der skal optages.****

Canon PowerShot PX

Smil. Grin. Alle dine kæres udtryk.

De bedste fotos er ikke altid dem med opstillede smil. PowerShot PX fanger et enormt udvalg af udtryk og de bedste reaktioner, som du måske ikke lige fanger.
Canon PowerShot PX

APP

Fungerer problemfrit med smartphone-appen.

Lad Connect-appen til Mini PTZ Cam anbefale de bedste billeder og videoer. Det gør det hårde arbejde for dig, hvor det sorterer de knap så gode fra, så du ikke behøver gøre det.
Canon PowerShot PX
Canon Camera

KØB NU

Når du er klar

PowerShot PX er tilgængeligt i vores webbutik. Hvis du gerne vil udforske nærmere, kan du afgive en ordre og se Canon-forskellen ved blot at følge linket nedenfor.

FUNKTION

Brug det som et trådløst webkamera

PowerShot PX fungerer også godt som et webkamera ved hjælp af det trådløse Webcam Utility til Mini PTZ Cam, hvilket giver ekstra brugervenlighed.


* Kun tilgængelig for PC'er med Windows 10.

Canon Camera

Specifikationer

 • Zoomobjektiv med panorering og tilt

  Zoomobjektiv med 340° panorering og 110° tilt samt (svarende til) 19-57mm zoom følger begivenhederne og komponerer fantastiske fotos og videoer

 • Optag billeder med 11,7 Megapixel opløsning og 60p Full HD

  Hvis du vil have fantastisk kvalitetsindhold, vil du værdsætte det i mange år fremover

 • Indbygget Wi-Fi

  Opretter forbindelse til alle Wi-Fi-hjemmenetværk og mobile enheder

 • USB-C-genopladning

  Til problemfri opladning, uanset hvor du er

 • Motivgenkendelse

  Prioritér bestemte ansigter

 • Stemmeaktivering

  Til de øjeblikke, hvor du vil styre præcis, hvornår du skal optage – ideelt til gruppebilleder

 • Tilsluttet til din digitale livsstil

  Wi-Fi og Bluetooth® gør det nemt at oprette forbindelse til smartphones og tablets. Vores app viser alle billeder og videoer og kategoriserer dem også

Notification Imagee
Canon PowerShot PX

Kassens indhold

Kom nemt i gang med PowerShot PX. Du har sikkert allerede en kompatibel oplader***, så hjælp os med at gøre vores del for miljøet.

 • PowerShot PX

 • Interfacekabel

 • Brugervejledning

  * Medfølger i Essentials-kit (ikke tilgængelig i alle regioner): Oplader med strøm- og opladningsfunktion og 16 GB Micro SD-kort.

Relaterede artikler

Læs en historie om, hvordan PowerShot PX hjælper med at optage masser af billeder og videoer, og lad hele familien have det sjovt sammen.

 • Canon PowerShot PX

  ARTIKEL

  En dag med Eimear

  Se, hvordan Eimear kommer videre med det nuttede PowerShot, der fanger masser af fantastiske uventede øjeblikke.

 • Relaterede produkter

  1. * Bluetooth®-navnet og -logoet er registrerede varemærker tilhørende Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug af sådanne mærker af Canon Inc. er under licens. Andre varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.
  2. ** Kræver, at den mobile enhed er udstyret med Bluetooth-version 4.0 (eller nyere). Kræver desuden at den mobile enhed bruger operativsystem iOS 8.4 (eller nyere) eller Android 5.0 (eller nyere).
  3. *** Kræver USB Type-C med minimum 5 V/1,5 A til opladning, 9 V/2 A til kontinuerlig strøm under optagelse.
  4. **** Stemmeaktivering ikke tilgængelig på alle sprog. Der medfølger 4 stemmekommandoer med specifik ordlyd.