Canon PowerShot PX

Digitalt kompakt

Canon PowerShot PX

Dokumentér de vigtige tidspunkter i dit liv – helt automatisk. Dette smarte kompaktkamera komponerer og optager billeder og videoer på en intelligent måde, så du kan nyde øjeblikket.

Ny firmware er nu tilgængelig med forbedret Tracking Assist-funktion og en række andre nyttige funktioner. Download fra supportsiden.

Se PowerShot PX i aktion

Eimear har brugt PowerShot PX sammen med sin unge familie. Se, hvordan kameraet tager billeder og videoer og lader Eimear være en del af handlingen.
Canon PowerShot PX

TEKNOLOGI

Fang øjeblikket. Nyd øjeblikket

Du kan trygt stole på, at PowerShot PX fanger mennesker og øjeblikke i dit liv og automatisk komponerer fotos og video med dets objektiv med panorering og tilt, mens du kan fortsætte med at være i øjeblikket.

Canon PowerShot PX

Alle i billedet – også dig

 • Taget med en smartphone

  Når du tager billeder af din familie, vil der være nogen, der mangler – fotografen. Hvis det er dig, er der så en måde, du kan blive inkluderet på?

 • Taget af PowerShot PX

  Nyd din tid sammen med din familie, og skab en masse billeder ved hjælp af PowerShot PX, alt sammen automatisk, så du kan nyde øjeblikket.

Enkelt, bærbart design

PowerShot PX kan tages med overalt takket være USB-C-opladning og indbygget Wi-Fi, så du kan oprette forbindelse til din mobile enhed. Vil du have mere kontrol? Spørg bare – det er også stemmeaktiveret. Bare sig "Hej Pixie, tag et billede", så er det gjort, håndfrit! Fire stemmekommandoer dækker nyttige funktioner som f.eks. at optage en video og finde andre folk, der skal optages.****

Canon PowerShot PX

Smil. Grin. Alle dine kæres udtryk.

De bedste fotos er ikke altid dem med opstillede smil. PowerShot PX fanger et enormt udvalg af udtryk og de bedste reaktioner, som du måske ikke lige fanger.
Canon PowerShot PX

APP

Fungerer problemfrit med smartphone-appen.

Lad Connect-appen til Mini PTZ Cam anbefale de bedste billeder og videoer. Det gør det hårde arbejde for dig, hvor det sorterer de knap så gode fra, så du ikke behøver gøre det.
Canon PowerShot PX

FUNKTION

Brug det som et trådløst webkamera

PowerShot PX fungerer også godt som et webkamera ved hjælp af det trådløse Webcam Utility til Mini PTZ Cam, hvilket giver ekstra brugervenlighed.


* Kun tilgængelig for PC'er med Windows 10.

Canon PowerShot PX
Photographer looking down view finder

Canon har som mål at blive CO2-emissionsfri i virksomhedens aktiviteter inden 2050

Vi vil opnå dette ved at levere en gennemsnitlig forbedring på 3 % om året i indekset for forbedring af CO2-emissioner pr. produkt. Dette, hvis det opretholdes, ville betyde en reduktion på ca. 50 % i forhold til 2008-niveauet i år 2030. Vi erkender, at dette er i overensstemmelse med det reduktionsniveau, som Paris-aftalen kræver.

Vi vil fortsætte med at foretage målvurderinger ud fra et langsigtet perspektiv som en metode til at kontrollere vores bidrag til realiseringen af et samfund med lavt kulstofindhold.

Specifikationer

 • Zoomobjektiv med panorering og tilt

  Zoomobjektiv med 340° panorering og 110° tilt samt (svarende til) 19-57mm zoom følger begivenhederne og komponerer fantastiske fotos og videoer

 • Optag billeder med 11,7 Megapixel opløsning og 60p Full HD

  Hvis du vil have fantastisk kvalitetsindhold, vil du værdsætte det i mange år fremover

 • Indbygget Wi-Fi

  Opretter forbindelse til alle Wi-Fi-hjemmenetværk og mobile enheder

 • USB-C-genopladning

  Til problemfri opladning, uanset hvor du er

 • Motivgenkendelse

  Prioritér bestemte ansigter

 • Stemmeaktivering

  Til de øjeblikke, hvor du vil styre præcis, hvornår du skal optage – ideelt til gruppebilleder

 • Tilsluttet til din digitale livsstil

  Wi-Fi og Bluetooth® gør det nemt at oprette forbindelse til smartphones og tablets. Vores app viser alle billeder og videoer og kategoriserer dem også

Canon PowerShot PX
Canon PowerShot PX

Kassens indhold

Kom nemt i gang med PowerShot PX. Du har sikkert allerede en kompatibel oplader***, så hjælp os med at gøre vores del for miljøet.

 • PowerShot PX

 • Interfacekabel

 • Brugervejledning

  * Medfølger i Essentials-kit (ikke tilgængelig i alle regioner): Oplader med strøm- og opladningsfunktion og 16 GB Micro SD-kort.

Relaterede artikler

Læs en historie om, hvordan PowerShot PX hjælper med at optage masser af billeder og videoer, og lad hele familien have det sjovt sammen.

 • FAMILIEFOTOGRAFERING

  Fang minder uden besvær

  Fang hverdagens minder uden besvær med Canon PowerShot PX.

 • PORTRÆTFOTOGRAFERING

  Fotografering af gruppeportrætter

  Fire Canon-ambassadører deler deres råd til fantastiske gruppebilleder.

 • KØBSGUIDE

  Canons tips til julegaver

  Find de perfekte gaver til familie og venner her i gavesæsonen.

 • Relaterede produkter

  1. * Bluetooth®-navnet og -logoet er registrerede varemærker tilhørende Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug af sådanne mærker af Canon Inc. er under licens. Andre varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.
  2. ** Kræver, at den mobile enhed er udstyret med Bluetooth-version 4.0 (eller nyere). Kræver desuden at den mobile enhed bruger operativsystem iOS 8.4 (eller nyere) eller Android 5.0 (eller nyere).
  3. *** Kræver USB Type-C med minimum 5 V/1,5 A til opladning, 9 V/2 A til kontinuerlig strøm under optagelse.
  4. **** Stemmeaktivering ikke tilgængelig på alle sprog. Der medfølger 4 stemmekommandoer med specifik ordlyd.