KREATIVT PRINT

Udtryk dig med Canon Zoemini S2

Opdag, hvordan danserne Max Kion og Dottz Brown fejrer livets store øjeblikke og aldrig går glip af noget med Canons 2-i-1-minifotoprinter.
En ung mand og kvinde ser på en væg med en samling minifotografier på den. Kvinden holder et Canon Zoemini S2.

Hvor fører rytmen dig hen i livet? Uanset om du danser på gaden eller i byen, kan du fange og printe dine egne unikke historier, mens du udforsker verden med Canon Zoemini S2. Denne 2-i-1-fotoprinter i lommestørrelse er designet til brug med Canon Mini Print-appen og gør det muligt for content creators at optage og printe, alt sammen fra én enhed.

Med et brugervenligt kamera med 8 Megapixel opløsning, ZINK™-teknologi og muligheden for at gemme fotos på et MicroSD-kort til senere brug er Canon Zoemini S2 det perfekte værktøj til kreative personer, der vil udtrykke sig i øjeblikket, som danserne Max Kion og Dottz Brown opdagede, da de tog instant-kameraet og printeren med til træning i en lagerbygning.

Dans på gaden

En ung mand med langt hår tager en selfie af sig selv og en kvindelig ven med Canon Zoemini S2.

Danserne Max Kion og Dottz Brown var vilde med at tage ud på et kreativt foto-shoot med Canon Zoemini S2. Parret var nogle af de første til at teste det, og de syntes, at det var det perfekte værktøj til at være kreativ på farten.

Max Kion, der er DJ og coach, er født i Amsterdam, opvokset i Barcelona og bor nu i London og bruger dans som en kreativ ventil – noget, hun begyndte at tage alvorligt under den landsdækkende nedlukning i Storbritannien under COVID-19-pandemien.

”Jeg har altid elsket musik, og jeg har altid været vild med at danse, men jeg havde aldrig rigtig taget det superalvorligt før nedlukningen i Storbritannien," siger Max. "Det var der, jeg virkelig begyndte at sætte mig ned, øve mig og lære ting, og jeg indså, hvor meget jeg elskede det. Det var min kreative ventil, især med house-musik – du kan ikke andet end at være glad, når du danser til det. Det var for at undgå at blive helt tosset, faktisk.”

Ud over at deltage i musikvideoer for house-musikproducere er Max også en del af en gruppe shuffle-dansere, der samles forskellige steder i London med et par højttalere og en DJ.

”Stemningen er så opløftende og intens, at det virkelig bliver som et stort fællesskab, og det er her, jeg genoplader hver uge,” siger Max om sin søndags-shuffle-dansegruppe.

Danser og arkitekt Dottz Brown fra det sydøstlige London er også en del af gruppen og begyndte at danse for 13 år siden med venner.

”Jeg begyndte faktisk at danse, da jeg var 15, stort set da YouTube kom frem," forklarer Dottz. ”Så på min 18-års fødselsdag – og fordi jeg lige var blevet færdig med skolen – gav min søster mig et Canon-kamera. Jeg begyndte at lave mine egne videoer på YouTube som et sted, hvor jeg kunne prøve ting af. Hvert halve år mødtes jeg med en gruppe venner på Trafalgar Square i London, og vi udvekslede moves, øvede os og lavede videoer. Dybest set blev jeg bidt af det, da jeg var ung, og jeg stoppede aldrig."

3 kameraindstillinger til det spontane udtryk

Tre Canon Zoemini S2-fotoprintere i forskellige farver på et skrivebord af træ omgivet af miniprint af to unge, der har det sjovt.

Canon Zoemini S2 leveres med indbygget spejl og ringlys for forbedret selfie-optagelse og fås i tre farver: White, Rose Gold og Teal. "Jeg er vild med de forskellige farver," siger Max, "og det var meget nemt at bruge." Hvis du bare vil printe dine eksisterende billeder, kan du prøve resten af instant-printer-serien, herunder Canon Zoemini.

En mand med beige bukser og en farverig skjorte putter en Canon Zoemini S2-fotoprinter i lommen.

"Den er jævn og afrundet med bløde kanter, så den er nem at komme i lommen," siger Dottz om Canon Zoemini S2, der også har en praktisk MicroSD-kortfunktion, som betyder, at du kan gemme dine yndlingsbilleder til senere, hvis du løber tør for papir eller vil dele dine billeder på sociale medier.

Dottz og Max var klar til at forvandle øjeblikke til minder og tog Canon Zoemini S2 med til en tom lagerbygning. Med 2-i-1-instant-kameraets tynde design og lette vægt fandt duoen ud af, at de kunne gøre deres kreativitet levende på stedet.

"Det var næsten som et kunstprojekt," siger Dottz. "Vi havde det bare sjovt med at løbe rundt i bygningen og tage sjove billeder og eksperimentere. Vi tog en masse selfies og samlede derefter en collage på væggen ved at sammensætte enkelte print for at få et større billede ud af serien af mindre billeder."

Ud over Selfie-funktionen har Canon Zoemini S2 yderligere to kameraindstillinger: Udendørs og Portræt, med mulighed for at redigere og tilføje filtre og kanter i kameraet med knapperne Effekter og Rammer, før du printer. Før du tager et billede, kan du også kontrollere, at billederne er i fokus ved hjælp af Live View i Canon Mini Print-appen. Udendørsfunktionen fungerer uden flash, Portræt med automatisk flash og Selfie med ringlyset.

En Canon Zoemini S2 og en scrapbog på et skrivebord, der viser billeder af en ung mand og nogle kvinder, der laver sjove ansigter.

”Min største drøm har altid været at danse på en festivalscene og opleve energien fra publikum,” siger Max, som flyttede til London for to år siden for at blive skuespiller, før hun fandt ud af, at det ikke var noget for hende.

En person, der tager et foto med et Canon Zoemini S2 af en væg med masser af mindre fotografier af to unge, der har det sjovt.

”Mit fuldtidsjob er inden for arkitektur, og jeg blev færdig halvvejs gennem sidste år," siger Dottz. ”I min fritid danser jeg for sjov og mediterer."

Dottz har brugt instant-kameraer før og ser dem som et værktøj til at hjælpe kreative personer med at være til stede i øjeblikket. ”Instant-kameraer får dig til at føle, at billedet virkelig skal tælle. Du vil jo ikke spilde filmen eller i dette tilfælde papir, og det øger værdien af øjeblikket i stedet for at reducere værdien," siger han. ”Det gør dig fokuseret, men gør også mindet mere betydningsfuldt, fordi du var nødt til at være til stede i øjeblikket. Du kan ikke bare trykke på udløseren, tage 60 billeder og vælge det bedste. Det bedste er også det eneste. Make it count."

Tilpas dine billeder

En ung mand med langt hår sidder i en stol og bruger sin mobiltelefon til at printe et billede på Canon Zoemini S2.

"Når jeg danser på gaden, og folk stopper, begynder de med det samme at smile, uanset hvilken slags dag, de har," siger Dottz, der her ses printe et billede på Canon Zoemini S2. "Det er en opvisning i positiv energi."

Et billede af en smilende ung mand og kvinde, der består af en række mindre billeder på en blågrå væg.

Dottz og Max skabte tile-prints til at blive sat op sammen på væggen, hvilket er en af de mange måder, du kan være kreativ på med print.

Ved at forbinde Canon Zoemini S2 med sin telefon kunne Max redigere sine yndlingsfotos, før hun printede, ved hjælp af Canon Mini Print-appen, der kan downloades gratis. Og hun fandt ud af, at idéen om at blande digital og print virkelig inspirerede hende. Du kan også redigere dine billeder i kameraet, hvis du foretrækker det, og tilpasse dem til din stil.

"Canon Zoemini S2 var meget nem at bruge, og appen er meget nem at navigere i. Det er en virkelig strømlinet æstetik," siger Max. "At tilføje forskellige effekter er noget, jeg elskede, og du kan virkelig gøre dit eget billede personligt og næsten scrapbogsagtigt ved at tilføje tekst, stickers og filtre, som jeg syntes var så cool.

"Ofte ser man folk tage billeder af instant-prints og derefter lægge dem på deres Instagram. Jeg synes, det er en rigtig god idé, at man kan bruge Canon Zoemini S2 både digitalt og fysisk. Jeg kan godt lide den alsidighed."

Sæt gang i din kreative proces

Et skrivebord med en scrapbog med sorte sider, en lyseblå notebook og en hvid Canon Zoemini S2-fotoprinter.

" Canon Zoemini S2 er som at have Instagram-billeder, som du kan printe og dele fysisk med venner omkring dig, hvilket er cool," fortæller Dottz.

Canon Zoemini S2 er også et fantastisk værktøj til at føje lidt personlighed til dine sider, hvis du som Max er vild med scrapbøger.

"Det er så cool, især til scrapbøger," siger Max. "Jeg elsker at sidde med en scrapbog, det er nærmest meditation for mig. Nogle gange er mit tema efter farver, og andre gange er det ting, jeg har indsamlet i løbet af en dag. Andre gange tilføjer jeg bare en masse klistermærker og tegner. Jeg kan sagtens se for mig at bruge dette til at fylde min scrapbog op, eller til minder, som jeg bare vil have op på min væg."

Dottz blev inspireret af Canon Zoemini S2 til at gå i gang med nye idéer til sine videoer og klistermærker, da man kan ilægge 10 ark ZINK™-fotopapir med klæbende bagside.

"Det tilføjer endnu mere kreativitet," siger Dottz, som også har en Instagram-konto, han bruger som digital skitsebog. "Jeg forestiller mig med det samme nogle af de visuelle effekter, jeg forsøger at lave i mine videoer. Hvis jeg for eksempel tager et foto, printer fotoet og viser det til kameraet, bliver det pågældende stillbillede det første billede i den næste video. Det ligner bare et sjovt værktøj.

"Med det klæbende papir kan du skabe et rundt billede, hvor du kan indsætte en tegneserieeffekt," fortsætter han. "Tilføj en hvid eller sort ring omkring den, print den cirkel, og sæt den på din hat, dine sneakers eller på bagsiden af din telefon."

Uanset hvordan du vil tilpasse dine billeder, kan du forvandle dine øjeblikke til minder og dele dem med venner takket være Canon Zoemini S2 – fang livets rytme.

Skrevet af Lorna Dockerill

Relaterede Produkter

Relaterede artikler