ARTIKEL

Canon EOS-1D X Mark III: Få forbindelse

Canon EOS-1D X Mark III

Få hurtigt og nemt forbindelse, uanset om du bruger netværket på sidelinjen på et sportsstadion, eller du optager en historie med din smartphone fra den anden side af verden. Canon EOS-1D X Mark III gør det nemmere end nogensinde før at få dine billeder derhen, hvor de skal være – langt foran konkurrenterne.

Trådløst netværk

Canon EOS-1D X Mark III har indbygget Wi-Fi, som er ideelt til kommunikation med mobile enheder og computere, enten i studiet eller på stedet.

Smartphones og tablets med Camera Connect-app’en og Digital Photo Professional Express-app’en kan bruges til at gennemse, redigere, retouchere og overføre fotos, når du er på farten. De kan også fungere som en avanceret fjernbetjening til kameraet, så du kan komponere billeder på enhedens skærm, ændre kameraindstillinger og optage stillbilleder og video. Pc- og Mac-computere, der kører EOS Utility, kan også udføre disse opgaver.

Og når du har brug for en stærkere trådløs forbindelse, giver den trådløse adapter WFT-E9 dig ekstra rækkevidde og større driftsikkerhed i områder med "digitale trafikpropper", som f.eks. fodboldstadioner. Det understøtter MIMO 802.11ac-standarden, som bruger både 5 GHz- og 2,4 GHz-bånd til kommunikation over afstande på op til 150 meter og også giver mulighed for forbindelser til sikre SFTP-servere.

* Kræver at den mobile enhed er udstyret med Bluetooth-version 4.0 (eller nyere). Kræver desuden, at den mobile enhed bruger operativsystem iOS 11.4 (eller nyere) eller Android 5.0 (eller nyere)

Statusvisning for FTP-overførsel

Denne visning, som er efterspurgt af nyheds- og sportsfotografer, når de sender billeder via FTP, viser, hvor lang tid det vil tage at sende billederne. Dette gør det muligt for fotografer at træffe en velovervejet beslutning om, hvorvidt de vil blive, hvor de er og afslutte overførslen eller finde en hurtigere forbindelse et andet sted.

Ethernet-tilslutninger

Store sportsbegivenheder rundt omkring i verden gør kabelbaserede Ethernet-forbindelser tilgængelige for fotografer, der befinder sig på sidelinjen ved sportsbegivenheder, så de kan overføre billeder til nyhedsbureauerne, mens de optager. Derfor har vi udstyret Canon EOS-1D X Mark III med en lynhurtig gigabit-Ethernet-port, der sender data dobbelt så hurtigt som 1D X Mark II.

Forbindelsesindstillingerne grupperes nu på deres egne menufaner. Det er nu muligt at gemme op til 20 forudindstillinger for forbindelse til øjeblikkelig genkaldelse med netværksadgang og ftp-serverdetaljer lagret separat for at reducere den tid, det tager at konfigurere på et nyt sted. Bureauer kan endda distribuere forbindelsesindstillinger til deres fotografer elektronisk, og disse kan så indlæses i kameraet via et hukommelseskort.

Ethernet-tilslutning understøtter nu sikre SFTP-protokoller, som forhindrer, at billeder opsnappes.

Canon EOS-1D X Mark III


< Tilbage til Canon EOS-1D X Mark III-oversigten

Relaterede artikler