ARTIKEL

Canon EOS-1D X Mark III: Hurtigere end hurtig...

Canon EOS-1D X Mark III
© Marina Cano, Canon-ambassadør

Nogle øjeblikke er næsten overstået, før du når at fange dem: En sprinter, der krydser linjen, eller en fiskeørn, der griber en sprællende fisk direkte i vandet. Der er ikke plads til fejl på tidspunkter som disse. En brøkdel af et sekund for tidligt eller for sent, og så er øjeblikket forbi – og muligheden er forpasset for altid. Det er derfor, vi har bygget Canon EOS-1D X Mark III.

Kontinuerlig optagelse med op til 20 fps

Canon EOS-1D X Mark III kan tage op til 20 fullframe-billeder med 20,1 Megapixel hvert sekund, når du optager i Live View-tilstand, enten ved hjælp af den mekaniske lukker til at indfange bevægelse troværdigt eller en elektronisk lukker til helt lydløs optagelse.

Når du bruger kameraets optiske søger, er den kontinuerlige optagelseshastighed 16 fps – en ekstraordinær præstation for et digitalt spejlreflekskamera, og som Canons tekniske ekspertise har gjort mulig. Motorer med direkte drev bruges til at køre refleksspejlet op og ned, så det vender hurtigt tilbage til hvileposition, præcist og med et minimum af "spejlhop".

Lukkeren på Canon EOS-1D X Mark III er normeret til 500.000 optagelser, hvilket giver nye niveauer af hastighed og driftssikkerhed, så du kan arbejde hurtigt og effektivt, når du er under pres.

Dobbelte CFexpress-slots

Canon EOS-1D X Mark III bruger Cfexpress – den næste generation af lagring fra Compact Flash Association. Disse kort har markant højere skrivehastigheder med mulighed for optagelse med 20 fps i RAW- og JPEG-tilstand, hvilket giver utrolige 1000 billeder uden buffering plus intern 5,5K RAW-videooptagelse.

Efter feedback fra professionelle fotografer er det nu muligt at gemme stillbilleder på ét kort og videooptagelser på et andet kort.

Canon EOS-1D X Mark III
Canon EOS-1D X Mark III

Se i realtid

Giv dig selv en konkurrencemæssig fordel med den optiske søger på Canon EOS-1D X Mark III uden forsinkelse. Se begivenhederne udfolde sig i realtid med forbedring af din svartid, så du har mulighed for at indfange øjeblikke, før selv de hurtigste elektroniske søgere har registreret dem.

Styrken fra DIGIC X

Kernen i Canon EOS-1D X Mark III er en enkelt DIGIC X-billedprocessor – en enhed, der er meget mere effektiv end tidligere DIGIC-processorer, og som gør det muligt for kameraet at arbejde med utrolig hastighed. Ud over enestående billedkvalitet, selv under de mest krævende forhold, giver DIGIC X-processoren mulighed for kontinuerlig optagelse med op til 20 fps med fuld autofokus, autoeksponering og DLO-behandling indbygget i kameraet.


< Tilbage til Canon EOS-1D X Mark III-oversigten

Relaterede artikler