ARTIKEL

Canon EOS-1D X Mark III: Designet til at føles som en forlængelse af dig selv

Canon EOS-1D X Mark III

Lige fra det øjeblik, hvor du første gang har den i hånden, ved du, at Canon EOS-1D X Mark III er noget særligt. Designet er resultatet af mange års forbedringer og udvikling, men det udnytter også nye teknologier, der vil ændre den måde, du arbejder på.

Smart betjening lige ved hånden

Vi har givet Canon EOS-1D X Mark III et par smarte fjernbetjeninger – en til vandret optagelse, den anden til lodret optagelse. Disse revolutionerende enheder – som er indbygget i kameraets AF-ON-knapper – er formet som et traditionelt joystick, men opfører sig mere som en lille touch pad, der kan bruges til at rulle AF-punkter rundt på skærmen.

Hver fjernbetjening er tilpasset følsomhed og hastighed og reagerer intuitivt, selv når du har handsker på. Kameraet deaktiverer automatisk den lodrette fjernbetjening, når du optager vandret, for at undgå utilsigtede bevægelser.

Canon EOS-1D X Mark III

Dit vindue ud til verden

Den optiske søger (OVF) på Canon EOS-1D X Mark III er en fryd for øjet. Stor, klar og tydelig – du kan komponere og optage ved hjælp af dit instinkt og din intuition. Det er mere behageligt at bruge i længere tid end en elektronisk søger og giver dig realtidsvisning af begivenheder, der ikke påvirkes af elektronisk "forsinkelse".

Canon EOS-1D X Mark III

Canon EOS-1D X Mark III’s intelligente søgeroverlejring placerer oplysninger præcist, hvor du har brug for det, så du kan holde dig informeret uden at blive distraheret. Den kan naturligvis tilpasses, så du kun viser de data, du vil se. Efter feedback fra professionelle sportsfotografer omfatter dette også et ur, der hjælper dig med at være det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

Fokuspunkter vises ved hjælp af et rødt punktmatrix-display, som er finere og mere detaljeret end tilsvarende displays i andre kameraer i EOS-1D-serien, hvilket gør det nemmere at se i mørke.

Når tingene spidser til…

Canon EOS-1D X Mark III er bygget til at kunne modstå de barske vilkår ved professionel fotografering, lige fra pressemappens bump og skraben til de lave temperaturer og regnvejr, som naturen kan byde på. Kameraets lukker er designet til 500.000 cyklusser, og kamerahuset af magnesiumlegering bruger vandtætte forseglinger til beskyttelse mod støv og fugt, så du kan blive ved med at optage i dårligt vejr. Flere af knapperne på Canon EOS-1D X Mark III knapper er nu oplyst, så du kan se dem tydeligt i mørke.

Canon EOS-1D X Mark III

Forbedret batterilevetid

Den nye DIGIC X-processor i hjertet af Canon EOS-1D X Mark III er ikke kun effektiv, men også højtydende. Med det medfølgende LP-E19-batteri kan kameraet faktisk levere mere end dobbelt så lang optagelsestid som det tidligere EOS-1D X Mark II og dermed optage ca. 2.850 billeder på en enkelt opladning.

EOS-1D X Mark III er også kompatibel med ældre LP-E4N-batterier, selvom den højeste billedhastighed er begrænset til 14 billeder/sek.


< Tilbage til Canon EOS-1D X Mark III-oversigten

Relaterede artikler